Carolina Sohlberg

Carolina Sohlberg

Carolina Sohlberg är mäklare på Riksmäklaren Uppsala

Carolina Sohlberg har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Carolina Sohlberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 344 omdömen med ett betyg på 4.8. Carolina Sohlberg har haft 39 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Som mäklare älskar jag sälj och trivs med tävlingsmomentet i yrket. Då jag själv sålt och köpt mycket, vet jag verkligen hur det är att vara i både köparen och säljarens situation. Därför vet jag att det är bättre att uppdatera kunder en gång för mycket. Då vet de precis hur jag ligger till med spekulanter och intresset för deras bostad. Jag drivs av en ständig ambition att överträffa mina kunders förväntningar vilket är ett mål jag lägger ner all min tid för att uppnå.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är driven, envis och målinriktad. Sedan är det alltid mycket glädje i det jag gör vilket jag tror smittar av sig på mina kunder. Jag har blivit "Årets glädjespridare" på Riksmäklaren 2014 och 2018. Mina kunder uppskattar att jag lyssnar på deras behov som kund och att jag är en bra förhandlare. Jag svarar på sms eller telefonsamtal alla tider på dygnet. De vet att de kan nå mig när som helst.

2024-12 - 2025-11

344 omdömen om Carolina Sohlberg

Sedan starten hos Reco 2019
Pauline H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Carolina Sohlberg en del av Riksmäklaren Uppsala
HÖGANÄS

Carolina är både engagerad & professionell - kan varmt rekommendera.

Rasmus N
NYBY

Riktigt bra mäklare Bra med kontakt under tiden bostaden var till salu tills skrivet kontrakt, är jätte nöjd med hela försäljningen

Caroline H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Carolina Sohlberg en del av Riksmäklaren Uppsala
RICKOMBERGA

Jättebra! Carolina var trevlig, tillmötesgående och professionell.

Kristina O
LUTHAGEN

Carolina var mycket trevlig och hjälpsam.

Iwan O
LUTHAGEN

Trevligt, bra och professionellt bemötande, levde upp till alla våra förväntningar.

Mats L
LUTHAGEN

Mycket snabb respons och sakkunnig. Rekommenderar starkt

Birgitta N
Köpte sitt hus med hjälp av Carolina Sohlberg en del av Riksmäklaren Uppsala
Almunge

Carolina var mycket varm och vänlig. Visade flexibilitet och ärlighet. Vi fick bra information.

Carina J
Sålde sitt hus med hjälp av Carolina Sohlberg en del av Riksmäklaren Uppsala
Almunge

Väldigt trevlig och tillmötesgående. Ger energi Snabb i sitt arbete Tillgänglig 👍😊 Carina Johansson

Tore J
Sålde sitt hus med hjälp av Carolina Sohlberg en del av Riksmäklaren Uppsala
Almunge

Carolina är professionell och trevlig. Mycket bra på att förklara och återkoppla. Om vi skulle behöva en mäklare igen så kommer vi att att kontakta Carolina. Hon hjälpte oss på ett förtjänstfullt och förtroendeingivande sätt vid försäljningen av vår fastighet (villa) i Seglinge/Almunge. Tore&Carina Johansson.

Ingvar B
LUTHAGEN

Allt gick utan bekymmer. Vi fick fortlöpande information och förklaringar om försäljningen. Så vi är nöjda med resultatet. Ingvar Björk