Ludvig Tidblom
Ludvig Tidblom är mäklare på Riksmäklaren Uppsala
.Ludvig Tidblom har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Ludvig Tidblom har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 12 omdömen med ett betyg på 4.9. Ludvig Tidblom har haft 18 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-02
12 omdömen om Ludvig Tidblom
Sedan starten hos Reco 2022
Trevlig och tillmötesgående.
sålde sin lägenhet med hjälp av Ludvig Tidblom en del av Riksmäklaren Uppsala
Ludvig kan sitt jobb! Som säljare kände vi oss väldigt trygga under hela processen och Ludvig var alltid tillgänglig och kunde svara på alla våra frågor och funderingar. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar Ludvig och Riksmäklaren helhjärtat.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ludvig Tidblom en del av Riksmäklaren Uppsala
Ludvig var väldigt professionell och snabb i sin hantering. Jag uppskattar hans samarbete väldigt mycket.
sålde sin lägenhet med hjälp av Ludvig Tidblom en del av Riksmäklaren Uppsala
Ludvig har väldigt fint bemötande, omtänksam och lyhörd. Ludvig var alltid i kontakt med en och jobbade för att få spekulanter till visningar. Ludvig levde upp till förväntningarna, han gjorde sitt allra bästa utifrån rådande omständigheter.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ludvig Tidblom en del av Riksmäklaren Uppsala
Trevlig och noggrann. Lätt att komma i kontakt med.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ludvig Tidblom en del av Riksmäklaren Uppsala
Väldigt tillmötesgående och enkel att ha att göra med. Väldigt tillgänglig och löste affären på ett smidigt sätt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Ludvig Tidblom en del av Riksmäklaren Uppsala
Den typen av mäklare som man ringer gärna igen för att be om hjälp!
köpte sin lägenhet med hjälp av Ludvig Tidblom en del av Riksmäklaren Uppsala
Professionell och mycket strukturerad. Gjorde ett mycket gott intryck på oss!
sålde sin lägenhet med hjälp av Ludvig Tidblom en del av Riksmäklaren Uppsala
Ludvig är en utomordentlig mäklare! Han är målmedveten och jobbar verkligen för affären. Jag värderar högt att Ludvig är snabb och alltid tillgänglig i sitt arbete, för mig betyder det att han verkligen bryr sig om kunden och bostaden.
Ludvig får mina allra bästa rekommendationer! -
Mkt trevlig och tillmötesgående