Matts Lüllmaa

Matts Lüllmaa

Matts Lüllmaa är mäklare på Riksmäklaren Uppsala

Matts Lüllmaa har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Matts Lüllmaa har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 101 omdömen med ett betyg på 4.8. Matts Lüllmaa har haft 42 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

101 omdömen om Matts Lüllmaa

Sedan starten hos Reco 2019
Nils Robert H
FÅLHAGEN

Väldigt glad över att jag valde att gå med Matts som mäklare. Enkel att ha att göra med, tålmodig och trevlig. Arbetade utan lockpriser och vidvinkelkamera. Proffsigt bemötande från inredningsdesigner och fotograf också.

Mikael B
FÅLHAGEN

Proffsig, hjälpsam och trevlig. Matts gjorde mitt lägenhetsköp både enkelt och otroligt smidigt, Tack!

Angelica D
Storvreta

Han håller vad han lovar. Går den extra milen!

Anna T
TUNABACKAR

Jag har både köpt och sålt lägenhet via Matts och har bara positivt att säga. Tillmötesgående, vänlig, öppen och ärlig. Allt har gått väldigt smidigt och kan verkligen rekommendera kommande kunder att vända sig till Matts. 🌟

Anne L
Sålde sitt hus med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
SUNNERSTA

Mycket positiv,alltid hjälpsam,gav ett förtroende intryck från början.lätt att få kontakt med. Bara positivt.

Kjell Arne S
Storvreta

Matts var snabb på att svara oss när vi sökte kontakt och fick en visning dagen efter. Han har arbetat snabbt och effektivt med de kontakter han skulle ta med säljaren. Mycket vänligt och korrekt bemötande. Vi är mycket nöjda med Matts!

Birgitta P
Sålde sin stuga med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
FÅLHAGEN

Matts Lūllma har sålt min kolonistuga på rekordtid och till ett bra pris. Jag rekommenderar varmt Riksmäklaren och särskilt Matts Lūllma.

Svar från Matts Lüllmaa

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme Birgitta!

Sina S
TUNABACKAR

Matts var otroligt hjälpsam genom hela försäljningsprocessen. Redan från första dagen var han lätt att nå via telefon och visade alltid ett professionellt och trevligt bemötande. Han är tydlig, ärlig och rak på sak, detta gör att man känner fullt förtroende för honom som mäklare och att det är honom man vill ha nästa gång man flyttar.

Muataz A
GOTTSUNDA

Hej, Han är ju inte min mäklare om du funderar utan jag köper en lägenhet och han står som mäklare för den. Han verkar vara hjälpsam i så fall och ärligt. Mvh

Marcus M
GOTTSUNDA

Inte bara en skicklig mäklare utan en närvarande och pålitlig partner genom hela processen.