Toppen Mäklare. Seriös, kunnig Har anlitat flera gånger Kan varmt rekommendera
Micaela McClafferty
Micaela McClafferty är mäklare på Riksmäklaren Uppsala
.Micaela McClafferty har varit registrerad mäklare sedan 2016-03. Micaela McClafferty har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.7. Micaela McClafferty har haft 49 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
161 omdömen om Micaela McClafferty
Helt okej. Svårt konjunkturläge…
Snabb och smidig, inget krångel! Mycket uppskattad.
Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse! Micaela var professionell, engagerad och väldigt lätt att ha kontakt med under hela processen. Vi kände oss trygga från första visningen till påskrivet kontrakt. Allt gick smidigt och vi fick alltid snabba svar på våra frågor!
Trevligt bemötande, lätt att kommunicera med. Försäljningen gick snabbt och smidigt.
Affären är inte helt klar men hittills har hon vart hjälpsam, snabb på återkoppling och tydlig. Uppskattas!
Micaela är en fantastisk Mäklare, Mycket proffsigt och trevligt bemötande under hela försäljningen. Hon är jätteduktig hjäpte oss sälja huset väldigt snabbt. Rekommenderar starkt Micaela som mäklare!
Hon var jätte duktig och hjälpte oss med allt
Micaela är professionell, tillgänglig och höll oss informerade. Det blev en ganska utdragen affär innan den gick i lås, men vi är väldigt nöjda med slutresultatet.
Trevlig, positiv och korrekt med snabb återkoppling på frågor.