Micaela McClafferty

Micaela McClafferty

Micaela McClafferty är mäklare på Riksmäklaren Uppsala

Micaela McClafferty har varit registrerad mäklare sedan 2016-03. Micaela McClafferty har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 174 omdömen med ett betyg på 4.7. Micaela McClafferty har haft 39 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

174 omdömen om Micaela McClafferty

Sedan starten hos Reco 2019
Markus Andreas K
Sålde sitt hus med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
JÄRLÅSA

Trevligt bemötande. Professionellt engagerad med bra resultat.

Amanda P
JÄRLÅSA

Trevligt bemötande och bra kommunikation.

Kjell H
Skogstibble

Vi fick ett mycket fint intryck av Micaela hon upplevdes av oss som mycket kunnig Vi är övertygade om att om det kommer en kund till henne som aldrig har varit med om någon husaffär tidigare så är vi övertygade om att dom känner att dom har hamnat i trygga händer All heder till henne därför är högsta betyget det ända rätta Hälsningar Kjell Hurtig o Anita Kumlin

Helena H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
ÅRSTA

Engagerad, personlig, och hjälpsam under hela sälj/köp processen. Kan varmt rekommendera Micaela. // Helena

Hampus F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
ÅRSTA

Trevlig, hjälpsam, bra bemötande, kunnig inom yrket

Sten Mikael B
JÄRLÅSA

Micaela är väldigt öppen och bemötande vid alla typer av frågor. Hon ställer upp , när hon kan, för att besöka fastigheten flera gånger. Hon har mycket bra lokalkännedom. Sen är hon generellt sett trevlig och rolig.

Maria K
JÄRLÅSA

Tack för ett professionellt och engagerat arbete genom hela bostadsaffären. Du var alltid tillgänglig, tydlig och trygg att samarbeta med. Vi uppskattade ditt stora kunnande och rekommenderar dig varmt vidare.

Yvonne Maria J
Sålde sitt hus med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
Morgongåva

Snabb och tillmötesgående. Upplevde en trygghet i min försäljning

Lars Benny B
Köpte sin stuga med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
JÄRLÅSA

Proffsig, varm och mycket god kommunikation. Rekommenderas varmt!

Sanna B
Köpte sin stuga med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
JÄRLÅSA

Mycket tillmötesgående och flexibel. Trevligt bemötande.