Thomas Lüllmaa

Thomas Lüllmaa

Thomas Lüllmaa är mäklare på Riksmäklaren Uppsala

Thomas Lüllmaa har varit registrerad mäklare sedan 1995-09. Thomas Lüllmaa har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 60 omdömen med ett betyg på 4.7. Thomas Lüllmaa har haft 22 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

60 omdömen om Thomas Lüllmaa

Sedan starten hos Reco 2019
KENT D
Köpte sitt hus med hjälp av Thomas Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala

Kunnig, rutinerad mäklare som alltid har ett trevligt bemötande

Leffe N
CENTRUM

Proffsig och kunnig. Löser allt väldigt smidigt så jag har fullt förtroende för Thomas

Tommy L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Thomas Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
CENTRUM

Under vårt korta besök på kontoret så fick jag den uppfattningen att Thomas är en lugn och säker mäklare. Återkommer gärna om nya projekt skall säljas eller köpas.

Lilian Marija A
Sålde sitt hus med hjälp av Thomas Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
Öregrund

Engagerad, trygg och kunnig. Mycket tillgänglig och personlig.

Börje Jan Olof A
Öregrund

Effektiv, kunnig och hjälpsam mäklare. Bra hjälp med praktiska detaljer.

Erik Göran Henrik Y
Sålde sitt hus med hjälp av Thomas Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
GAMLA UPPSALA

Thomas Lüllmaa har i sitt uppdrag att sälja min fastighet, varit noggrann och professionell i sitt uppdrag, både gentemot mig själv som säljare och gentemot köpare & övriga spekulanter. Thomas Lüllmaa fann genom sitt sätt att arbeta med försäljningen, just den familj som med säkerhet kommer att trivas och nyttja fastigheten fullt ut, tillika den familj nu köpt fastigheten. Det har varit riktigt roligt och intressant att följa försäljningsprocessen och jag kan varmt rekommendera Thomas till alla hans framtida kunder och försäljningar.

Nafee R
Köpte sitt hus med hjälp av Thomas Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala

Jag är så nöjd med Thomas Lüllmma och hans insatser! Från första kontakt till överlämningen fick jag en professionell, lyhörd och engagerad service. Varmt rekommenderad en mäklare som verkligen. Tack för allt.

Johanna E
Östhammar

Lugn, trygg och säker. Det jag som köpare uppskattar mycket, var att Thomas från vårt första möte kändes helt självklar. Ingen stress eller press, kunnig och saklig. Jag känner stort förtroende för honom. Jag gör antagligen mitt livs största affär och har inte super koll på allt, men han finns där och stöttar i processen, både mig och säljaren. Känslan är att han vill oss väl och gör sitt bästa för att ta oss i hamn, proffsig, och hjälpsam med glimten i ögat. Rekommenderas varmt.

Mona Gunilla H
Södra Gottsunda

Snabb på att svara och ordna visningar. Trevlig och lyhörd.

Eva E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Thomas Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala

Vänligt Hade velat veta lite mer om bostadens vitvaror hur gamla dom var.Men säljaren kanske inte viste det. Det kändes tryckt, men hur allt stämmer vet man inte för än man fåt tillgång till lägenheten