Ulrika Lööf

Ulrika Lööf

Ulrika Lööf är mäklare på Riksmäklaren Uppsala

Ulrika Lööf har varit registrerad mäklare sedan 2002-06. Ulrika Lööf har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 254 omdömen med ett betyg på 4.7. Ulrika Lööf har haft 48 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

254 omdömen om Ulrika Lööf

Sedan starten hos Reco 2019
Leo L
KÅBO

Vi har haft glädjen att köpa ett hus i Uppsala via Ulrika och är otroligt nöjda. Som köpare uppskattade vi verkligen hennes lugna och lyhörda bemötande. Ulrika var transparent och hade väldigt bra kommunikation där hon följde upp efter varje visning samt var öppen för dialog som gjorde oss trygga under hela processen. Kontraktskrivningen var även bra och strukturerad.

Mozhgan E
Sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Lööf en del av Riksmäklaren Uppsala
LINDBACKEN

Ulrika har varit helt fantastisk som mäklare , tillmötesgående, tillgänglighet, tålamod. Hon har försökt under svåra omständigheter att lösa problem som har uppstått under resansgång och försökt på alla sätt och vis att hjälpa oss med försäljningen. Är så glad att jag kontaktade henne för att hjälpa oss med försäljningen. Hon är väldig harmonisk och lugn med stor tålamod, alltid tillgänglig och svarade alltid vänlig. Sån fin och snäll människa och perfekt i sin roll som mäklare. Känner mig super nöjd!!! Rekommenderar att anlita Ulrika!

Joakim A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Lööf en del av Riksmäklaren Uppsala
LÖTEN

Generellt dålig på att svara. Efter att kontraktet var påskrivet upphörde kontakten helt.

Ann-Marie H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Lööf en del av Riksmäklaren Uppsala
LUTHAGEN

Ulrika Lööf är mycket kunnig, kompetent och trevlig. Jag skulle gärna anlita henne igen och kan därför verkligen varmt rekommendera henne.

Lars-Gunnar B
Sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Lööf en del av Riksmäklaren Uppsala
LUTHAGEN

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Ulrika Lööf uppvisade ett stort kunnande och vi fick svar på alla våra frågor samt goda råd. Våra förväntningar var snabb försäljning till rätt pris. Dessa förväntningar uppfylldes och vi var mycket nöjda med Ulrika Lööfs insatser för oss.

Fredrik B

Lugn Trygg förstående Posetiv

Ann-Marie B
LUTHAGEN

Tydlig,lugn och kompetent. rekommenderas varmt!!

Marcus K
BÄRBY HAGE

Mycket bra helhetsintryck. Kan verkligen rekommendera Ulrika!

Tommie Alexander H
Köpte en tomt med hjälp av Ulrika Lööf en del av Riksmäklaren Uppsala
LINDBACKEN

Ulrika är lättillgänglig och engagerad vilket gör affären smidig och enkel. Rekommenderas!

Matilda E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Lööf en del av Riksmäklaren Uppsala
LINDBACKEN

Trevlig och flexibel med visningar.