Riksmäklaren Uppsala
Vi vill vara din mäklare genom livet
Vi på Riksmäklaren har allt sedan starten 1974 drivits av en vilja till utveckling och förändring, vilket gör att vi arbetar hårdare än alla andra mäklare. För oss är fastighetsmäkleri en livsstil och ett förtroendeuppdrag som ger oss möjlighet att göra det vi älskar mest av allt: göra kunder nöjda och hjälpa människor till en ny bostad i livets alla skeden.
På Riksmäklaren ser vi bostadsbytet som den största och kanske viktigaste affären du gör i livet. Genom vår erfarenhet av att förmedla bostäder har vi skapat en mäklartjänst som gör att både du och din köpare får den trygghet, kunskap och tillgänglighet som krävs för ett bra resultat. Våra mäklare håller hög standard i sina visningar, budgivningar, kontraktsskrivningar och tillträden. De är engagerade, lojala och kunniga. Hos oss kan du känna dig säker då vi har kvalificerade mäklare som lägger allt fokus på just dig och ditt boende.
Vill du sälja en bostad? Kontakta oss så berättar vi gärna mer. Vi mäklar i och utanför Uppsala. Tveka inte att höra av dig!
Vi ser fram emot att höra från dig.
Riksmäklaren - Mäklaren genom livet
Vi ser fram emot att höra från dig.
Riksmäklaren - Mäklaren genom livet
Utmärkelser
882 omdömen om Riksmäklaren Uppsala
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sitt hus med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
Han har alla kvaliteter en mäklare behöver ha!
köpte sitt hus med hjälp av Patrik Törner en del av Riksmäklaren Uppsala
Väldigt trevligt bemötande och han hjälpte både oss och köparna att kunna mötas, där det upplevdes som att vi alla kände oss nöjda med affären.
köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Lindholm Eriksson en del av Riksmäklaren Uppsala
Väldigt nöjd med Anna som mäklare och med hela köpet! Det gick snabbt och smidigt och jag fick all information som jag behövde. Hon gick igenom kontrakten noggrant så jag visste vad som gällde och hon gjorde det enkelt för oss att köpa trots att mina föräldrar bor i Skåne. Ser så mycket fram emot att flytta !!
köpte sin lägenhet med hjälp av Carolina Sohlberg en del av Riksmäklaren Uppsala
Trevlig, professionel och tydlig.
Hon var väldigt trevlig och hade riktigt bra bemötande. Allt gick smidigt och effektivt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
Det var ett väldigt trevligt bemötande och Matts känns väldigt kompetent. Väldigt nöjda!
sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Lindholm Eriksson en del av Riksmäklaren Uppsala
Tack vare Anna såldes vår lägenhet på mindre än en vecka, innan den ens nådde Hemnet.
Vi är supernöjda! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
Tillgänglig, ärlig, trygg, seriös. Mycket nöjd.
Mycket trevligt bemötande, den hoppas vi på
Vi tyckte att det här är en bra mäklare, hon fick vårat förtroende direkt.
Kunnig med en mjuk framtoning. -
köpte sitt hus med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
Mats var väldigt tålmodig och proffsig vid vårt köp av bostad. Det kändes tryggt att ha med honom på resan.
köpte sitt hus med hjälp av Patrik Törner en del av Riksmäklaren Uppsala
Trevlig att ha och göra med och är mån om att det ska bli bra både för säljare och köpare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Carolina Sohlberg en del av Riksmäklaren Uppsala
Trevligt bemötande
Bra uppföljning höll kontakt med både mej och köparna, fick hela tiden uppdateringar
Blev en snabb och bra försäljning -
sålde sitt hus med hjälp av Patrik Törner en del av Riksmäklaren Uppsala
Bra bemötande. Verkar lagomt säljande mot spekulanter. Finns inget egentligen att klaga på. Generellt kan vi tycka att riksmäklaren kanske kunde känna av vårt utgångspris när uppdraget skrevs ner. Att vi låg i överkant..
Annars jättebra mäklare. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
Duktig, kunnig, professionell och supertrevlig!
köpte sin lägenhet med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
Matts bemötte mig väl, har absolut ingenting att klaga på. Han levde upp till mina förväntningar, men jag skulle säga att han även gick utöver dem. Tagit mina frågor på allvar och har tills dagens datum gjort vad han kunnat för att besvara dem. Känts tryggt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
Micaela är fantastisk på alla sätt, lyhörd för kundens behov, professionell som mäklare, ärlig och samtidigt med en bra energi och ett trevligt sätt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
Matts var lugn och stadig. Han hade koll på allt väsentligt men när han inte visst var han inte rädd att säga det, men följde alltid upp med att han skulle kolla upp det vilket han också gjorde. Han fick affären att kännas avslappnad och trygg!
sålde sin lägenhet med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
Helt perfect empatiskt lyssnande rolig
Märkte direkt att han kunde sitt jobb och värnade om både säljare och köpare
angav alternativ utan att vara framfusig
Kände mig trygg hels tiden
tog hand om både det lilla och det stora.
han vsade prov på allt kunskap och omtanke -
köpte sitt hus med hjälp av Tiit Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
Trevligt och professionellt bemötande.
Trevlig, avslappnad och duktig på sitt jobb. Bra med information. Tydlig i vad vi som första-köpare behöver/behövde göra i alla steg.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Lööf en del av Riksmäklaren Uppsala
Trevlig, tillmötesgående, hjälpsam, proffsigt bemötande.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Lööf en del av Riksmäklaren Uppsala
Hon uppdaterade oss bra, bra kontakt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Topel en del av Riksmäklaren Uppsala
Engagerad säljare som är intresserad.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ludvig Tidblom en del av Riksmäklaren Uppsala
Trevlig och tillmötesgående.
köpte sin lägenhet med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
Vi upplevde Matts som kunnig, påläst och trygg. Han var lyhörd för våra önskningar och funderingar, och tog sig tid att ta reda på det han inte hade svar på direkt. Rekommenderar verkligen Matts varmt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Ludvig Tidblom en del av Riksmäklaren Uppsala
Ludvig kan sitt jobb! Som säljare kände vi oss väldigt trygga under hela processen och Ludvig var alltid tillgänglig och kunde svara på alla våra frågor och funderingar. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar Ludvig och Riksmäklaren helhjärtat.
köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Törner en del av Riksmäklaren Uppsala
Patrik Törner är både trevlig och duktig.
Carolina är både kvick till handling och ser alltid till att man känner sig trygg med henne.
Kan inte vara mer nöjd som kund! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Törner en del av Riksmäklaren Uppsala
Han var trevlig. Fick spekulanter fort.
Affären gick snabbt. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Törner en del av Riksmäklaren Uppsala
Med Patrik som mäklare så gick affären snabbt och smidigt!
skrev om Patrik Törner en del av Riksmäklaren Uppsala
Katastrofal mäklare. Visning skulle ske av lght på Råbyvägen imorgon söndag. Mäklaren hade lovat att höra av sig till oss innan visning om säljaren ville sälja till liggande bud. Det budet var 1,38. Vi var beredda att gå upp till 1,5 men ville se lägenheten först. Idag, lördag, så ringer han och säger att lägenheten är såld för 1,38. Om jag vore säljaren, så skulle jag vara djupt besviken. Tydligen viktigare att få en söndag ledig än att ge säljaren det pris de förtjänar.
köpte sitt hus med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
Mkt snabb och bra återkoppling.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ludvig Tidblom en del av Riksmäklaren Uppsala
Ludvig var väldigt professionell och snabb i sin hantering. Jag uppskattar hans samarbete väldigt mycket.
sålde sitt hus med hjälp av Carolina Sohlberg en del av Riksmäklaren Uppsala
Otroligt varm, trygg och kunnig mäklare. Har mött många mäklare i olika sammanhang och Carolina sticker verkligen ut på ett positivt sätt både i säljarens och köparens ögon. Vi kommer definitivt bli återkommande kunder vid eventuella framtida försäljningar!
köpte sin lägenhet med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
Kändes tryggt och proffsigt. Var på kundens sida.
sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Lööf en del av Riksmäklaren Uppsala
Fick ett mycket bra stöd igenom hela processen av denna proffsiga mäklare.
Väldigt tillgänglig & snabb med återkoppling.
Jättetrevlig och proffsig, är nöjd med min affär genom henne.
köpte sin lägenhet med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
Väldig trevlig, alltid nåbar och hjälpsam med sina svar. Köpet var jättesnabbt och smidigt.
Kom i kontakt med Carolina, i samband med en annan lägenhets hon sålde, än den som jag köpte via henne nu.
Bara positivt om denna mäklare, som ingav ett seriöst intryck, en aktiv kommunikation och väl omhändertagande.
Kan starkt rekommendera denna mäklare.
/D -
Carolina är otroligt glad och positiv, det märks att hon brinner för sitt yrke.
Fanns alltid till hands vid frågor och funderingar.
Är supernöjd! -
köpte sitt hus med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
Påläst, engagerad och varm beskriver Micaela bäst. Hon var tillgänglig för oss och följde upp våra frågor snabbt och professionellt under processen. Kan varmt rekommendera henne!
sålde sitt hus med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
Trevligt, professionellt och förtroendeingivande bemötande.
skrev om Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
Bra service och kontakt. Nöjd köpare.
Anna är otroligt proffsig och bra på alla sätt.
Jag är mycket nöjd och kommer att rekommendera henne till vänner om dom ska sälja sin bostad. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Matts Lüllmaa en del av Riksmäklaren Uppsala
Han är hjälpsam, ansvarsfull och trevlig. Försökte att förklara åt oss så mycket som han kunde. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Lööf en del av Riksmäklaren Uppsala
Så fin och professionell hjälp att köpa vår drömbostad. Även efter köpet har kontakten varit magisk.
En proffsmäklare! Kunnig, driven, engagerad, glad, positiv och ger alltid ett glatt bemötande. Vi är super nöjda! Allt gick snabbt och smidigt med Carolinas hjälp och hon var alltid tillgänglig med snabba svar!
Rekommenderar henne verkligen! -
Carolina var trevlig, proffesionell och påläst. Hon fanns alltid tillgänglig och affären gick smidigt.
Verkar vara en smart profitionell dam