Roine Lindberg Gummi AB

Kungstensgatan 12, 113 57 Stockholm — Visa karta

4.8 i betyg av av 6 omdömen
 
Din personliga gummiverkstad i centrala Stockholm. Vi finns på Kungstensgatan 12 som ligger i gränsområdet av Norrmalm, Östermalm och Vasastan.
Vår däckverkstad kan hjälpa dig med däck och fälg till din bil oavsett om det gäller sommardäck eller vinterdäck. Vi säljer bl a kända däckfabrikat som Michelin, Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Nokian och Pirelli. Vi har även däcksförvaring så kallat däckhotell. Om du har fått punktering hjälper vi dig med en däckreparation. Vi gör även framvagnsinställning även kallat hjulinställning på din bil. Vi hjälper dig även med däckservice på platsen i innerstan.

Vi försöker alltid hitta rätt däck till din bil efter dina förutsättningar vad gäller biltyp och körsätt hos dig som förare.

Vi är en av Michelin Kvalitetscertifierad verkstad!
Stängt just nu
Mån-Tor: 07:30-16:30
Fre: 07:30-15:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 6 kunder tycker om Roine Lindberg Gummi AB

 • Tobias B

  2014-04-25

  Spontant omdöme
  Tobias B skrev om Roine Lindberg Gummi AB
  Roine Lindberg Gummi är allt vad man förväntar sig av en däckverkstad. De är professionella och sätter kunden främst. Jag har kommit dit utan att boka tid, de har ändå hjälpt mig att byta däck utan några frågor eller besvär. De är förmodligen långt ifrån billigast men det har ingen betydelse när deras service håller högsta klass.

  Niklas som driver stället är alltid positiv och har stenkoll på mig som kund även fast de har hundratals om inte tusentals kunder. Sen är det så skönt att slippa släpa tunga däck upp på vinden, lösningen med deras däckhotell är bara för bekväm för att man ska kunna tacka nej.

  Rekommenderas verkligen på bästa sätt. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  STHLM BIL
  4.8 / 5 i betyg — 97 omdömen
  Badge2020
  "Xc70 -16. Väl mött och kände oss trygga i affären hela vägen. Förväntan blev infriad. En trevlig upplevelse. Felix var mycket trevlig och in"
 • Måns E

  2014-03-20

  Spontant omdöme
  Måns E skrev om Roine Lindberg Gummi AB
  Otroligt hjälpsamma, professionella och framför allt supertrevliga! De har superkoll på vad som gäller bilarna och har alltid en lösning. 5 av 5 i betyg är en underdrift! Läs mer
  gillar detta
 • Niklas D

  2010-12-16

  Spontant omdöme
  Niklas D skrev om Roine Lindberg Gummi AB
  Otroligt trevliga snubbar som gjorde ett riktigt bra jobb. Rekommenderas varmt! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Carson Sverige
  4.5 / 5 i betyg — 577 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Trevliga bilförsäljare bra att ha med att göra. Bilen jag köpte fungerade inte ac:n det fixade dom med en gång medans jag väntade. Jag har g"
 • 2010-04-05

  Spontant omdöme
  Fredrik D skrev om Roine Lindberg Gummi AB
  Hade fått punka på bilen ett par kvarter bort. De hjälpte mig med Allt. Få ner bilen i garaget (gick att nödpumpa), analysera skadan (mos), byta till två begagnade däck och skifta fram/bak. Hela kalaset (ca 2h) inklusive två bättre begagnade däck kostade mig lika mycket som ett nytt däck. Bästa servicen och valuta för pengarna jag någonsin fått som kund tror jag. Rekommenderas till alla. Läs mer
  gillar detta
 • 2009-04-09

  Spontant omdöme
  Tojje M skrev om Roine Lindberg Gummi AB
  Nicklas + Co är helt suveräna. Var där i veckan och fick allt fixat på ett kick.
  Torbjörn Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Bilförmedlingen Stockholm
  4.7 / 5 i betyg — 268 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Fick förmedlingshjälp när jag skulle sälja min bil, fick snabb och professionell hjälp med annonsering mm Bilen blev såld snabbt och jag ko"
  Andreas B
 • Malin H

  2008-01-08

  Spontant omdöme
  Malin H skrev om Roine Lindberg Gummi AB
  Under bara killar som jobbar där!! Våran däck verkstad på jobbet, men dom fixar mer än bara byta, köpa och lagra däck. För en tid sen tyckte jag att jag skulle vara duktig och fylla på oljan på min bil, och lyckades självklart tappa locket ner i motorn. Dom fixade det, utan att skratta åt mig. Senare lyckades en kollega med samma sak, och hjälpte till. Vad man än ringer om har dom alltid tid!! Läs mer
  gillar detta

Bästa Försäljarna av begagnade bilar nära Roine Lindberg Gummi AB :

egbil.se (614m)
4.8 i betyg av 30 omdömen
Bert Bert tycker:
“Har inte satt min fot i ert fö...” Läs mer
4.9 i betyg av 8 omdömen
Cardrop (2.3km)
4.5 i betyg av 198 omdömen
Risbergs Bil (2.3km)
4.1 i betyg av 42 omdömen
3.7 i betyg av 18 omdömen
Bilenia (3.4km)
4.7 i betyg av 134 omdömen

Karta

Kategorier