Safwan Städ

Västra Kattarpsvägen 13, 213 61 Malmö — Visa karta

3.9 i betyg av 15 omdömen
Välkommen till Safwan Städ!

Känner du att du behöver avlastning i vardagen? Eller vill du ha ett fräschare kontor? Vi på Safwan Städ strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vill du ha hemstädning 1 gång/vecka går det lika bra som hemstädning tre eller fem gånger i veckan. Vi skräddarsyr din städning helt efter dina önskemål. Vid ett första besök av oss på Sawfan Städ går vi alltid noggrant igenom vad ni vill ha hjälp med för att sedan lägga upp ett städschema speciellt för din bostad eller kontor. Vi utför allt från Trappstädning, kontorsstädning och golvvård till storstädning och fönsterputs.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor angående privat eller företagsstäd. Varmt välkommen!
 
3.9/5
5.0/5
4.0/5
0.0/5

Läs vad 15 kunder tycker om Safwan Städ

 • Anna N

  2020-01-16

  Spontant omdöme
  Anna N skrev om Safwan Städ
  Bokning blev fel så de kom inte. ingen ringde och sa att de bokat i fel stad. Kom två dagar senare då jag anmälde, städarna själva anmälde inte till kontoret att det blivit fel.
  Städning som kom hade inte en susning om hur man städar.
  Parkett golvet hade de använt fel material så det var oljigt och klibbigt. Badrumsgolvet var inte städat.
  I köket var inte mycket gjort.
  Efter en vecka skall jag nu få tillbaka men det har tagit tid. Hoppas de skickar sin personal på grundkurs,
  Inte kul att ha haft främmande människor i sin lägenhet som inte gjort vad de var där för att göra, vad gjorde de istället? Läs mer
  gillar detta
 • 2020-01-13

  Insamlad av företaget
  Sadaqat M skrev om Flyttstäd en del av Safwan Städ
  Städningen var mycket bra och jag kan rekommendera Safwanstäd till de som har städ uppdrag. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-10-26

  Spontant omdöme
  Karin J skrev om Safwan Städ
  Både jag och nya sambon har anlitat företaget till både flytt och flyttstäd. Bra pris, kort varsel vid bokning, smidig flytt och fint städat! Dessutom trevliga killar.
  Vi är supernöjda båda två! Läs mer
  gillar detta
 • 2019-10-19

  Spontant omdöme
  Sara B skrev om Safwan Städ
  Bokade flyttstäd och de repade träbänkskivan ordentligt!! Läs mer
  gillar detta
 • 2019-10-05

  Spontant omdöme
  Eva Cecilia R skrev om Safwan Städ
  Fortfarande inte åtgärdat misstag de gjorde i lägenheten. Städade i februari. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-09-09

  Insamlad av företaget
  Masroor K skrev om Flyttstäd en del av Safwan Städ
  Kan varmt rekommendera Birgittas städ! Alltid samma man o kvinna som kommer och de är så trevliga. Väldigt måna om att vi ska bli nöjda och det är underbart att komma hem till ett rent hem där de även fixat extra fint med kuddar o filtar etc. Extra plus för att de är väldigt gulliga med familjens hund! Läs mer
  gillar detta
 • Moa Å

  2019-07-30

  Spontant omdöme
  Moa Å skrev om Safwan Städ
  Bokade flyttstädning och det var utan tvekan det absolut värsta jag har sett och varit med om i serviceväg.

  Det var kattmatsfläckar på golvet = inte ens moppat, urin i toaletten, golvbrunnen var inte tömd, duschen inte rengjord, fettfläckar i hela köket, det rostfria stålet på köksdetaljerna var genomfläckigt, sand och annat smuts på balkongen, väggar och lister inte avtorkade osv osv osv

  Ni kan tänka er hur pinsamt det var att gå igenom lägenheten med personen som hade köpt den och var exalterad över att flytta in, det var en chock för oss båda.

  Jag ringer Sawfan städ och ber dom att fixa det, dom lovar att komma dagen efter innan den nya köparen flyttar in. Bra. Köparen ringer mig dagen efter och säger att de inte varit där- skickar samma bilder på hur äcklig lägenheten är efter deras såkallade jobb. Dom hade då missat att lägga in denna bokningen. Köparen har då tröttnat och vill inte ha dit firman, jag betalar honom för att boka in en egen städfirma istället.

  Till råga på allt detta ovan, så under själva städdagen så är det en person som kommer in i lägenheten på morgonen, ringer mig och säger att han inte kommer in med koden vi gett. Efter en stor del tid på telefon så lyckas han äntligen komma in i lägenheten, som vi har lämnat öppen för städning eftersom jag och min sambo arbetar på annan ort. Jag arbetar på ett globalt företag och pratar Engelska varje dag, men kommunikationen med denna man var väldigt svår.

  Mannen som är inne i lägenheten säger sedan att han ska lämna, och ber om att få med nycklar- jag säger att det inte finns nycklar då vi lämnade öppet- men att han kan ta en av "taggarna" som öppnar porten, om det gör det lättare för personerna som ska städa att komma in, om dom mot all förmodan inte skulle klara av att knappa in en kod på en port.

  Sagt och gjort, mannen i telefonen tar med sig en tagg som vi FORTFARANDE inte har fått tillbaka trots att vi bett om den flera gånger. Safwan har inte lyckats identifiera vem som var "projektledare" den dagen och därmed har vår tagg. Detta är nu 1.5 månad sedan.

  När själva städteamet kommer, så sitter jag helt seriöst i telefon i 1 timme och guidar dom till lägenheten trots att jag har lämnat tydliga instructioner till firman skriftligt samt till mannen jag pratade med på morgonen. "Gatunummer, portkod, första dörren till höger, tredje våningen med hiss, längst ner i korridoren, lägenhetesnummer XXX. Namn på dörren"

  Personen som jag dividerar fram och tillbaka med GARANTERAR att hen står utanför men att ingen öppnar. osv osv osv. TIllslut ringer någon från Sawfan upp mig och ber om ursäkt, städpersonalen har stått utanför och ryckt i fel dörr. Snyggt!

  Som sagt- absolut värsta jag har varit med om, självklart har vi inte betalat vilket Safwan också förstod, men vi väntar fortfarande på en tagg som har stulits.

  Jag hade inte rekommenderat denna städfirman till min värsta fiende. Safwan borde ta mer ansvar för sin personal, det fungerar inte att ha en person på supporten som sedan inte förklarar för de anställda vad, hur eller var de ska genomföra städningen. Sedan tror jag att anställda som behandlas väl av sin arbetsledare städar bättre än så.

  Usch. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-02-01

  Spontant omdöme
  Phi H skrev om Safwan Städ
  Jag ringde med superkort varsel för flyttstädning. Insåg att jag skulle inte kunna hantera det själv med studier och arbete sidan om. De gjorde allt för att lösa det fast väldigt fullspäckat schema. Nästa dag var de på plats och det var fixat. Väldigt bra och trevlig service och allt var super! Rekommenderas varmt och jag kommer att anlita de igen när jag behöver. 🌟🌟🌟🌟🌟 Läs mer
  gillar detta
 • Sara B

  2018-10-16

  Spontant omdöme
  Sara B skrev om Safwan Städ
  Mycket nöjd! Trevliga, punktliga och duktiga. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-10-12

  Insamlad av företaget
  Magnus E skrev om Hemstäd en del av Safwan Städ
  Bäst service man kan få! Rekommenderar. Känns perfekt att komma hem efter safwanstäd har städat! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-10-12

  Insamlad av företaget
  Jack Å skrev om Flyttstäd en del av Safwan Städ
  Flyttstädning av hus.
  Mycket trevligt bemötande.
  Väldigt smidiga att ha att göra med och de gjorde ett väldigt bra jobb 👌🏻
  tack för hjälp. Jag kommer att rekommendera till andra. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-10-05

  Insamlad av företaget
  Sultana K skrev om Safwan Städ
  Mycket Rent och fint, dem gör vad dem säger, håller ord och man kan lita på en som här firma med blunda ögonen 👍👍😄 Läs mer
  gillar detta
 • Lone N

  2018-10-04

  Insamlad av företaget
  Lone N skrev om Safwan Städ
  Bra service och noga . Flexibla om det behövs någon gång. Med vänlig hälsning, Lone Nordström Läs mer
  gillar detta
 • 2018-10-03

  Insamlad av företaget
  Sara n skrev om Safwan Städ
  Jättetrevlig och professionell personal. Härligt bemötande. Otroligt fint och välstäda. Rekommenderar varmt...😊 Läs mer
  gillar detta
 • 2018-10-03

  Insamlad av företaget
  Bereket G skrev om Safwan Städ
  We came across Safwan cleaning when we were in need of cleaning of the apartment that we were moving out. They did a great job in clearing up the whole apartment with great detail. Specially impressed with the way the cleaned the bathroom and messy kitchen. All done for a reasonably good price. We are totally happy 😊 with them we would like to use them again! Läs mer
  Ayesha S gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Västra Kattarpsvägen 13, 213 61 Malmö
Kategorier