Safwan Städ

Västra Kattarpsvägen 13, 213 61 Malmö — Visa karta

2.5 i betyg av av 18 omdömen
 
Välkommen till Safwan Städ!

Känner du att du behöver avlastning i vardagen? Eller vill du ha ett fräschare kontor? Vi på Safwan Städ strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vill du ha hemstädning 1 gång/vecka går det lika bra som hemstädning tre eller fem gånger i veckan. Vi skräddarsyr din städning helt efter dina önskemål. Vid ett första besök av oss på Sawfan Städ går vi alltid noggrant igenom vad ni vill ha hjälp med för att sedan lägga upp ett städschema speciellt för din bostad eller kontor. Vi utför allt från Trappstädning, kontorsstädning och golvvård till storstädning och fönsterputs.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor angående privat eller företagsstäd. Varmt välkommen!

Läs vad 18 kunder tycker om Safwan Städ

 • Christina P

  2020-07-17

  Spontant omdöme
  Christina P skrev om Safwan Städ
  Flyttstädning i en stor 2 r.o.k. inkl. fönsterputs, mycket nöjd med både städning och bemötande av personalen. Kommer att rekommendera vidare till släkt och vänner som ska flytta. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  MB Flytt och Städ AB
  4.6 / 5 i betyg — 112 omdömen
  Badge2020
  "Vi flyttade från Sundbybergs till Stockholms innerstad Trevliga och noggranna. Vi är jätte nöjda Kan varmt rekommendera MB flytt och städ"
  Christina N
 • Jinghong Y

  2020-07-15

  Spontant omdöme
  Jinghong Y skrev om Safwan Städ
  VARNING!!! Undvika detta företag! Bokade tid 10.00 men de är mer än 2,5 timmar senare, utan anledningen! Varje gång jag ringde, de sa "jag kommer om några minuter", och sen svarade de inte telefon längre!!!
  Städning är tråkigt också. De tillbringade fyra timmar i en 35m2 nyproducerade lägenhet men vi behöver städa själv en gång till !!! Sov de där?! Läs mer
  gillar detta
 • 2020-07-13

  Insamlad av företaget
  Ingrid T skrev om Safwan Städ
  Safwanstäd hjälpte oss med flytt och flyttstädning allt gick superbra-smidigt och snabbt.
  Vi är väldigt nöjda varmt
  rekommenderat :) Läs mer
  Ayesha S gillar detta
 • Reco tipsar!
  TR Miljöservice AB
  4.4 / 5 i betyg — 65 omdömen
  Badge2020
  "De var trevliga folk och vi var nöjda med deras service (fönsterputsning)"
  Rosalina D
 • Wivi Susan Jeanette G

  2020-07-03

  Spontant omdöme
  Wivi Susan Jeanette G skrev om Safwan Städ
  VARNING! Beställde avflyttningsstäd till sönerna. Sämsta jag sett; smutsiga fönster, köksluckor, spis och diskbänk. Använder smutsigt vatten och inga rengöringsmedel. Badrummet...😡 Lovad att det ska åtgärdas. Nya samarbetspartners 😱. Det glöms bort och påpekar igen och igen... forfarande inte åtgärdat en månad senare. Och de har tagit RUT utan fakturerat oss... oseriösa! I GBG. Läs mer
  gillar detta
 • 2020-04-09

  Spontant omdöme
  Sonja Kristina Birgitta G skrev om Safwan Städ
  VARNING!!!!!!! ANLITA EJ!!!!!!!!!!!!

  DE FÖRSTÖR ENS HEM OCH STÄDAR HELLER EJ KORREKT!!!!!!!!!!!!

  Anlitade dem för flyttstädning.

  Kommer tillbaka t min lägenhet efter 6 timmar. Katastrof!!!!! Ostädad lgh, synlig smuts tex på fönsterbrädor och badrumsgolv fortf synligt damm, ostädade lister, skitit golv, ej dammtorkat., fönster flammiga. Dessutom har de förstört / saboterat väggar, golv samt bänkskiva kök!!!!!!!!!!!

  Hur kan det inte vara städat på de enklaste ställena men däremot hemmet blivit förstört???!!!!

  Min bänkskiva i köket i teak är förstörd, de måste ha kört Svinto på den! Även en repa 30 cm lång i mitt nylackade trägolv, jack i nymålad vägg, svarta märken på väggarna, klibbiga golv som var skitigare än när jag lämnade över lgh till dem (när jag torkade efter de varit där med vår trasa så blev den helt svart!!!!!).

  Jag var tvungen att spackla om och måla om väggarna, slipa om golvet, byta ut bänkskiva i köket. Dessutom städa om hela lägenheten. Helt sinnessjukt!!!!

  Otroligt tråkigt när man har en nyrenoverad lägenhet och bara ska få en städning innan nycklarna lämnas över till köparen, att råka ut för detta, extremt stresspådrag!!!!!!!

  Jag har krävt pengarna tillbaka för städningen samt ersättning för allt de förstört. Ingen svarar! Varken på mail el telefon.

  Blir en anmälan och en rättslig process av detta tyvärr. Relativt stora pengar jag ligger ute med pga de har förstört min egendom.

  EXTREMT OSERIÖST BLUFF FÖRETAG SOM INTE BORDE FÅ VARA VERKSAMT I SVERIGE. Läs mer
  2020-04-09 Ayesha S svarar Sonja Kristina Birgitta G
  Hej Kristina
  Det är konstigt hur vi skulle kunna förstört dina väggar då vi enbart dammar av vägar vi använder inga kemikalier då färg och tapet kan lossna enbart om en kund begär det extra.
  Klistrar in delar av vår checklista från lets deal "Väggar och tak – dammsuger (väggar), avtorkar med lätt fuktig trasa (tak)"
  Vi använder inte Svinto alls.Intressant du säger att lägenheten var nyrenoverad och ändå så skitig något stämmer inte riktigt här.

  När vi nu vill komma tillbaks och kontrollera och fixa eventuella brister så säger du att du inte vill släppa in oss utan att du fixat allt själv och vi ha pengar nu. Du vill inte ens vi går via vårt försäkringsbolag vilket vi så klart kommer att göra. Din bänkskiva hade kunnat fixas med en speciell olja vi har om du hade låtit oss den var inte skadad.

  Det är inte första gången vi blir anklagade för skador i hemmet skador som vi omöjligt kan orsakat då vi inte använder starka medel på vägar.Vi ställer heller inte någon som stegar mot en vägg som du sa i telefon kunde vara det som hänt.

  Vi är ett seriöst företag vi tar ansvar i fall vi missar något eller något går sönder vi är fullt försäkrade vi länsförsäkringar och vi har funnits i branschen länge.Vi har mönjda nöjda kunder vi arbetar för allt från mäklar firmor till fastighetsbolag.

  Intressant du säger vi inte svarar på telefon då vi har snackats vid över telefon om du ringer vårt kundtjänst nummer och inte kommer fram så kan det vara för att vi just då talar med annan kund vi ignorerar ingen.
  Hälsningar Safwan Städ
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Rut & Rot Hemservice
  4.5 / 5 i betyg — 117 omdömen
  Badge2020
  "Pålitlighet- högsta betyg Noggrann- högsta Vänlig o hjälpsam - högsta betyg Bra service från företaget Vi har städhjälp -Yelitsa"
 • Malin Katarina A

  2020-04-04

  Spontant omdöme
  Malin Katarina A skrev om Safwan Städ
  VARNING! Bokade P&B flyttstäd (samma bolag) för fönstertvätt. Inte bara var fönsterna extremt dåligt tvättade eller tvättade på alla sidor som utlovat, utan de har smutsat ner överallt i huset. Svarta fläckar på golv, tapeter och fönsterbrädor. Svarta rinnmärken på samtliga fönsterkarmar (inte undra på att det inte blir rent med så smutsiga redskap.) Kontaktat bolaget flera gånger utan resultat. Ett riktigt bluff-företag! :( Läs mer
  gillar detta
 • DANIEL T

  2020-03-25

  Spontant omdöme
  DANIEL T skrev om Safwan Städ
  Flera saker blev underkända vid slutbesiktning som skåp ugn och delar av golv. Rekommenderas absolut inte!! Läs mer
  gillar detta
 • JULIA D

  2020-03-11

  Spontant omdöme
  JULIA D skrev om Safwan Städ
  Killarna som kom för flyttstäd var trevliga men där stannar upplevelsen. Fick städa om golvet (plastmatta!) för att det fortfarande var fläckar på den.

  De tog konstigt nog ner mitt insynsskydd till fönstret när de skulle putsa dem.

  De krossade en glasskiva i mitt badrumsskåp utan att meddela. Detta upptäckte jag när jag kom hem och fick plocka glas från golvet.

  De tog med sig/slängde ett par saker som låg i badrummet och skulle stannat i lägenheten inplastade reservdelar till toalettstol. Tydligt inte skräp när allt annat var tömt.

  Kundtjänsten (kundansvarig eller vad hans titel är) har varit under all kritik. Mailat fram och tillbaka flertal gånger men inte fått några klara besked eller någon kompensation för skadat badrumsskåp. Fick ett ”oj tack för du påminde” för 2 veckor sen när jag ifrågasatte om han visste något mer om glasskivan och har inte hört något från dem sen dess.

  Rekommenderar inte att anlita dem om man vill få ett ordentligt jobb gjort. Läs mer
  gillar detta
 • IVAN M

  2020-03-11

  Spontant omdöme
  IVAN M skrev om Safwan Städ
  VARNING! VARNING! VARNING!

  Boka inte något hos denna firma. Har aldrig stött på något mer oseriöst!!!

  Köpte en deal via Let´s deal. Bokade via mail och uppgav koden man får när man köper dealen. När "flyttgubbarna" dyker upp försent på utsatt datum är de oförsiktiga och dunkar i flera av möblerna på diverse väggar. Har fått spackla och måla i två lägenheter pga. deras vårdslöshet.

  Problemen slutar dock inte här. Helt plötsligt dyker både kreditupplysning och en hel faktura upp på Posten trots att dealen är betald via Klarna (300kr ska dock faktureras separat för flyttbilen). När jag ringer upp firman får jag först prata med någon som inte kan svenska. Man ber därför om att få ringa upp. Därefter ringer världens mest arroganta & otrevliga person upp som menar på att det är mitt fel att jag fått fakturan för att jag inte uppgett Let`s deal-koden. Man skrattar i luren och säger att så lätt kommer jag inte undan och att jag ska betala fakturan samt lösa återbetalning från Lets deal själv.

  Letar fram mailet med bokningen och skickar det till deras "kundtjänst". Ringer även upp och säger att jag visst uppgett koden och att man får lösa fakturan men arrogansen är fortsatt kvar. Trots alla vändor och bestridanden vägrar företaget svara på mina mail två veckor senare.

  Vill ni ha hål i väggarna och bli dubbelfakturerade så boka gärna med Safwan. I annat fall håll er undan. Det kommer ni spara mycket tid och energi på. Läs mer
  gillar detta
 • Anna N

  2020-01-16

  Spontant omdöme
  Anna N skrev om Safwan Städ
  Bokning blev fel så de kom inte. ingen ringde och sa att de bokat i fel stad. Kom två dagar senare då jag anmälde, städarna själva anmälde inte till kontoret att det blivit fel.
  Städning som kom hade inte en susning om hur man städar.
  Parkett golvet hade de använt fel material så det var oljigt och klibbigt. Badrumsgolvet var inte städat.
  I köket var inte mycket gjort.
  Efter en vecka skall jag nu få tillbaka men det har tagit tid. Hoppas de skickar sin personal på grundkurs,
  Inte kul att ha haft främmande människor i sin lägenhet som inte gjort vad de var där för att göra, vad gjorde de istället? Läs mer
  gillar detta
 • 2019-10-19

  Spontant omdöme
  Sara B skrev om Safwan Städ
  Bokade flyttstäd och de repade träbänkskivan ordentligt!! Läs mer
  gillar detta
 • 2019-10-05

  Spontant omdöme
  Eva Cecilia R skrev om Safwan Städ
  Fortfarande inte åtgärdat misstag de gjorde i lägenheten. Städade i februari. Läs mer
  gillar detta
 • Moa Å

  2019-07-30

  Spontant omdöme
  Moa Å skrev om Safwan Städ
  Bokade flyttstädning och det var utan tvekan det absolut värsta jag har sett och varit med om i serviceväg.

  Det var kattmatsfläckar på golvet = inte ens moppat, urin i toaletten, golvbrunnen var inte tömd, duschen inte rengjord, fettfläckar i hela köket, det rostfria stålet på köksdetaljerna var genomfläckigt, sand och annat smuts på balkongen, väggar och lister inte avtorkade osv osv osv

  Ni kan tänka er hur pinsamt det var att gå igenom lägenheten med personen som hade köpt den och var exalterad över att flytta in, det var en chock för oss båda.

  Jag ringer Sawfan städ och ber dom att fixa det, dom lovar att komma dagen efter innan den nya köparen flyttar in. Bra. Köparen ringer mig dagen efter och säger att de inte varit där- skickar samma bilder på hur äcklig lägenheten är efter deras såkallade jobb. Dom hade då missat att lägga in denna bokningen. Köparen har då tröttnat och vill inte ha dit firman, jag betalar honom för att boka in en egen städfirma istället.

  Till råga på allt detta ovan, så under själva städdagen så är det en person som kommer in i lägenheten på morgonen, ringer mig och säger att han inte kommer in med koden vi gett. Efter en stor del tid på telefon så lyckas han äntligen komma in i lägenheten, som vi har lämnat öppen för städning eftersom jag och min sambo arbetar på annan ort. Jag arbetar på ett globalt företag och pratar Engelska varje dag, men kommunikationen med denna man var väldigt svår.

  Mannen som är inne i lägenheten säger sedan att han ska lämna, och ber om att få med nycklar- jag säger att det inte finns nycklar då vi lämnade öppet- men att han kan ta en av "taggarna" som öppnar porten, om det gör det lättare för personerna som ska städa att komma in, om dom mot all förmodan inte skulle klara av att knappa in en kod på en port.

  Sagt och gjort, mannen i telefonen tar med sig en tagg som vi FORTFARANDE inte har fått tillbaka trots att vi bett om den flera gånger. Safwan har inte lyckats identifiera vem som var "projektledare" den dagen och därmed har vår tagg. Detta är nu 1.5 månad sedan.

  När själva städteamet kommer, så sitter jag helt seriöst i telefon i 1 timme och guidar dom till lägenheten trots att jag har lämnat tydliga instructioner till firman skriftligt samt till mannen jag pratade med på morgonen. "Gatunummer, portkod, första dörren till höger, tredje våningen med hiss, längst ner i korridoren, lägenhetesnummer XXX. Namn på dörren"

  Personen som jag dividerar fram och tillbaka med GARANTERAR att hen står utanför men att ingen öppnar. osv osv osv. TIllslut ringer någon från Sawfan upp mig och ber om ursäkt, städpersonalen har stått utanför och ryckt i fel dörr. Snyggt!

  Som sagt- absolut värsta jag har varit med om, självklart har vi inte betalat vilket Safwan också förstod, men vi väntar fortfarande på en tagg som har stulits.

  Jag hade inte rekommenderat denna städfirman till min värsta fiende. Safwan borde ta mer ansvar för sin personal, det fungerar inte att ha en person på supporten som sedan inte förklarar för de anställda vad, hur eller var de ska genomföra städningen. Sedan tror jag att anställda som behandlas väl av sin arbetsledare städar bättre än så.

  Usch. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-02-01

  Spontant omdöme
  Phi H skrev om Safwan Städ
  Jag ringde med superkort varsel för flyttstädning. Insåg att jag skulle inte kunna hantera det själv med studier och arbete sidan om. De gjorde allt för att lösa det fast väldigt fullspäckat schema. Nästa dag var de på plats och det var fixat. Väldigt bra och trevlig service och allt var super! Rekommenderas varmt och jag kommer att anlita de igen när jag behöver. 🌟🌟🌟🌟🌟 Läs mer
  gillar detta
 • Sara B

  2018-10-16

  Spontant omdöme
  Sara B skrev om Safwan Städ
  Mycket nöjd! Trevliga, punktliga och duktiga. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-10-05

  Insamlad av företaget
  Sultana K skrev om Safwan Städ
  Mycket Rent och fint, dem gör vad dem säger, håller ord och man kan lita på en som här firma med blunda ögonen 👍👍😄 Läs mer
  gillar detta
 • Lone N

  2018-10-04

  Insamlad av företaget
  Lone N skrev om Safwan Städ
  Bra service och noga . Flexibla om det behövs någon gång. Med vänlig hälsning, Lone Nordström Läs mer
  gillar detta
 • 2018-10-03

  Insamlad av företaget
  Bereket G skrev om Safwan Städ
  We came across Safwan cleaning when we were in need of cleaning of the apartment that we were moving out. They did a great job in clearing up the whole apartment with great detail. Specially impressed with the way the cleaned the bathroom and messy kitchen. All done for a reasonably good price. We are totally happy 😊 with them we would like to use them again! Läs mer
  Ayesha S gillar detta

Bästa städhjälpsfirmorna i Malmö:

4.7 i betyg av 211 omdömen
Cecilia N Cecilia N tycker:
“Vårt företag behövde hjälp med...” Läs mer
4.5 i betyg av 453 omdömen
4.6 i betyg av 112 omdömen
4.9 i betyg av 46 omdömen
4.8 i betyg av 79 omdömen

Karta

Kategorier