Yusuf Onur
Yusuf Onur är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
.Yusuf Onur har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Yusuf Onur har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-07 och har fått 203 omdömen med ett betyg på 4.9. Yusuf Onur har haft 33 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 203 Läs vad Yusuf Onur
köpte sin lägenhet med hjälp av Yusuf Onur en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Proffsig utan att vara påträngande, påtryckande eller överdriven.kunde även beskriva omgivningen med affärer, bussar och grönområden.
sålde sin stuga med hjälp av Yusuf Onur en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Efter att vår första mäklare som vi haft den inledande kontakten med blev sjukskriven så tog Yusuf över precis innan visningen skulle vara. Vi upplevde honom som professionell och han kunde snabbt sätta sig in i affären. Övergången var väldigt smidig och vi behövde endast fylla på med lite information innan han var ikapp.
Överlag var vi väldigt nöjda med hela upplevelsen. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Yusuf Onur en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Mäklaren var mycket engagerad i detta område i Göteborg. Mycket bra dialog under hela försäljningsprocessen om prisläget och hur man kunde öka intresset för lägenheten. Man fick tydliga klargörande svar på alla frågor och även vad man borde tänka på. Fast jag som säljare bor på en annan ort, fungerade samarbetet ändå mycket bra.
Yusuf var jättetrevlig och professionell, jag var jättenöjd med honom. Han Inger ett förtroende så man känner sig trygg med honom. Jag kommer att rekommendera honom som mäklare.
Mvh
Biljana -
Engagerad mäklare som är följsam efter vad som är bäst för mig som kund samtidigt som han kommer med kunnig rådgivning i diskussioner. Jag förväntade mig återkoppling och förtroende, det infriades verkligen!
Att marknaden hamnade i stiltje var utanför mäklarens makt, jag märkte hur mycket jobb han la ner på att få bostaden såld och till slut så lyckades vi! Tack så hemskt mycket! -
köpte sin stuga med hjälp av Yusuf Onur en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Mycket, mycket prffesionellt gjort från bemötande till beskrivnig och sist men inte minst möte om kontraktskrivande…. 👍👍👍👍👍
köpte sitt hus med hjälp av Yusuf Onur en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Yusuf hade en tydlig, rak och bra kommunikation med oss under hela processen. Det uppskattade vi.
Yusuf är en väldigt bra mäklare. Vi rekommenderar honom varmt! -
sålde sitt hus med hjälp av Yusuf Onur en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Yusuf var trevlig, kunnig och tillgänglig för oss.
Yusuf was very humble and prompt in answering all our queries and accommodating our wishes. Also, he was excellent in organising the documents and the meeting. It was a pleasure working with him.
Kan stark rekommendera Yusuf till alla som har tankar att sälja eller köpa en bostad.
Vi är jätte nöjda med hans bemötande. Han är den person som man kan lita på och gör sitt arbete suveränt.