Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Svensk Fastighetsförmedling Haninge

• BadgeTenYears
2 299
Call 08-99 70 00 Share

Oavsett om du undrar när du ska sälja för att få bäst betalt, vad du ska tänka på inför visning eller ska flytta hit och undrar var de bästa promenadstråken går - Vi har koll på Haninge! Med Svensk Fastighetsförmedling får du en kunnig mäklare som vill se till att du får ut det mesta av din bostadsaffär. Vi erbjuder mycket...

2299 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Sedan starten hos Reco 2016

Dejvi K
Wrote about Philip Mutto a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Tyvärr levde upplevelsen inte upp till mina förväntningar. Under processen upplevde jag återkommande brister i kommunikation, planering och rådgivning. Jag fick själv efterfråga viktig information, bland annat inför tillträdet, där tid och upplägg kommunicerades sent och med kort framförhållning en vardagsmorgon, vilket skapade praktiska problem. Visningar bokades utan tydlig avstämning och återkoppling efter visningar var bristfällig. Rådgivningen kring prisbild förändrades under pågående försäljning, vilket skapade osäkerhet,...

Michel B
Sold an apartment with Baran Kayhan a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vendelsö

Jag kan varmt rekommendera min mäklare. Han var väldigt engagerad, professionell och hade god kunskap om marknaden. Jag uppskattade särskilt hur tillgänglig han var och hur tydligt han förklarade varje steg i processen. Tack vare hans arbete kände jag mig trygg genom hela affären. Bästa mäklaren i stan utan tvekan!

Josef G
Jordbro

Väldigt smidig affär tack vare en engagerad, lyhörd och hjälpsam mäklare. Rekommenderas varmt

Liza G
Jordbro

Väldigt smidig affär tack vare en engagerad och hjälpsam mäklare. Rekommenderas varm!

Madeleine S
Vendelsö

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Han var lyhörd, professionell och väldigt engagerad genom hela försäljningsprocessen. Detta är andra gången vi säljer med honom, och vi känner oss lika trygga varje gång. Han gör ett fantastiskt jobb och vi har fullt förtroende för honom. Rekommenderas varmt!

KATERYNA A
Sold an apartment with Cajsa Andersson a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vega

Cajsa var otroligt engagerad i vår försäljning, oavsett marknadsläget. Hennes professionalism imponerade på mig, och jag rekommenderar henne varmt.

Louise N
Bought a house with Kalle Gudmundsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Dalarö

Trevlig bemötande, återkom snabbt med svar på våra frågor. Lever upp till förväntningarna på en profisionell mäklare.

Monika L
Bought an apartment with Baran Kayhan a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Tungelsta

Snabba effektiva affärer med försäljning av villa samt köp av lägenhet. En mäklare med kunskap och känsla för objekten. Alltid snabb att informera samt återkoppla vid frågor. Kan starkt rekommendera Baran.

Magnus G
Bought an apartment with Cajsa Andersson a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vendelsö

mycket trevlig och kunnig, lyssnade också på mig

Amanda R

Trevlig och förtroendeingivande

Kristina L
Bought a house with Jimmy Rossetti a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vendelsö Gård

Har ett trevligt bemötande, är tillmötesgående, proffsig och tydlig. Vi kände oss trygga när vi köpte en ny bostad. Varma rekommendationer

Tack för en väldigt bra Reco. Grattis till ett fint hem

Sara H
Vendelsö

Bra service, svarar snabbt och trevligt bemötande.

Nedim E
Bought an apartment with Jimmy Rossetti a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vega

Bra bemötande och väldigt seriös och trevlig!!!

Tack Nedim för mycket bra Reco. Grattis till en fin bostad

Anette Susanna P
Sold an apartment with Jimmy Rossetti a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vendelsö

Bra mäklare. Rak, tydlig och noggrann. Lyhörd för mina önskemål. Allt kändes smidigt och bra planerat. Gick väldigt fort från publicering till försäljning. Jag kan verkligen rekommendera Jimmy.

Svar från Jimmy Rossetti

Stort tack Anette för en väldigt bra Reco. Grattis till en väldigt lyckad försäljning

Tilde N
Vega

Grym mäklare. Är alltid tillgänglig och är lyhörd. Otroligt tacksam!

Tack Tilde för en bra Reco. Kul att komma i mål till slut

Marcus J
Sold an apartment with Juan Lagos a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vega

Juan gjorde ett riktigt bra jobb, var trevlig genom hela processen och kändes genuint engagerad och professionell.

Svar från Juan Lagos

Tack Marcus för de fina orden och för ett gott samarbete. Njut av er nya bostad :)

Harmon S
Vendelsö

Kan varmt rekommendera Baran! Det som verkligen sticker ut är kombinationen av en knivskarp kompetens och en fantastisk förmåga att planera affären in i minsta detalj. Jag kände direkt att jag kunde lita på hans råd och omdöme, vilket gjorde hela försäljningen stressfri och framgångsrik. En otroligt proffsig och pålitlig partner genom hela affären.

Pontus O
Vendelsö

Duktig och trevlig mäklare, bra kommunikation och snabb återkoppling.

Ulrike Susanne H
Wrote about Jimmy Rossetti a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Jag köpte lägenhet av Jimmy Rossetti. Han är professionell och kunnig mäklare. Från start till mål och efter. Alltid tillgänglig och tillmötesgående. Rekommenderas varmt.

Svar från Jimmy Rossetti

Stort tack för en jättefin Reco. Grattis till ett underbart hem

Linda Catharina B
Västerhaninge

Stöttande och återkopplar snabbt! Mycket nöjd.

Andreas B
Vega

Väldigt snabb på att svara och rak på sak, otroligt nöjd

Tack Andreas för en väldigt bra Reco. Kul att det blev bra och smidigt

Mauritz L
Västerhaninge

Vi har haft kontakt med Baran under en längre tid, har alltid varit rak och öppen gällande tankar och idéer. Han har varit otroligt hjälpsam under våran process, både med det nya och det gamla boendet. Rekommenderar Baran starkt!

Edris A
Västerhaninge

Baran är en kunnig och professionell mäklare med ett starkt engagemang för sina kunder. Han är tillgänglig, hjälpsam och skapar trygghet genom hela affären. Jag kan varmt rekommendera honom.

Edris A
Wrote about Baran Kayhan a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Marcus R
Handen

Gjorde ett bra intryck och hade fullt förtroende för henne under processen.

Ismail K
Vendelsö

Baran du är grym gubben ❤️❤️❤️❤️

Vendelsö

Informativ och snabb i kommunikation. Trovärdig med känsla för den speciella fastigheten. Noggrann med avstämning genom försäljningsprocessen. Vi gillade att det inte gavs någon ”glädje” värdering på fastigheten. Kan starkt rekommendera Baran som mäklare.

Elin K
Sold a house with Jimmy Rossetti a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Åbylund

På vilket sätt blev du bemött av mäklaren? Vi blev bemötta på ett professionellt, lugnt och tryggt sätt genom hela processen. Jimmy var tillgänglig, följde upp kontinuerligt och tog sig tid att svara på alla våra frågor. Vilka förväntningar hade ni och hur levde mäklaren upp till dem? Vi har tidigare anlitat Jimmy, och han levde upp till dem även denna gång. Hans erfarenhet och trygga sätt gjorde att vi kände oss lugna genom hela bostadsaffären. Sammanfatta gärna din upplevelse av mäklaren vid försäljningen av din bostad...

Svar från Jimmy Rossetti

Tack Elin för väldigt varma ord och fin Reco. Grattis till en lyckad försäljning

Yevhen K
Brandbergen

Jag är mycket nöjd med samarbetet. Cajsa. Allt gick snabbt, smidigt och på ett mycket trevligt sätt. Kommunikationen var tydlig och hela processen kändes positiv och professionell. Rekommenderas varmt!

Mary Therese H
Sold an apartment with Kalle Gudmundsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Västerhaninge

En otroligt trevlig och kunnig man. Han väldigt tillgänglig och bra bemötande. Kan ge han högsta betyg i allt. Lätt att bolla tankar med gällande försäljningen.

Ewa W
Vega

Jimmy är super bra att ta hand om kunder. Mycket bra mäklare och professionell. Han hjälpte mig mycket. Alltid ringer tillbaka om han kan inte svara. Svarar på alla SMS. Mycket trevlig person med bra kunskap. Proffs och trevlig person.

Svar från Jimmy Rossetti

Stort tack Ewa för en väldigt fin Reco. Glad att få hjälpa dig till ett fint hem

Laila T
Handen

En mycket professionell och ödmjuk mäklare som inger stort förtroende. Kommunikation och bemötande har varit toppen.

Wrote about Baran Kayhan a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Lätt tillgänglig och snabb med information genom hela försäljningsprocessen. Kan starkt rekommendera Baran.

Felix F
Bought an apartment with Juan Lagos a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Sköndal

Lätt att ha o göra med, trevlig och tydlig vilket var skönt vid mitt första bostadsköp

Svar från Juan Lagos

Hej Felix, tack för rekommendation och stort grattis till din första bostad!

Handan Hulya C
Västerhaninge

Baran är oerhört hjälpsam och professionell! Han har ett väldigt trevligt bemötande och har gjort hela processen trygg och smidig. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som ska sälja eller köpa bostad.

Paul L
Bought a house with Cajsa Andersson a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Årsta Havsbad

Jag kan varmt rekommendera Cajsa! Som köpare är jag otroligt nöjd med hela processen. Cajsa är otroligt proffsig, kunnig och lyhörd genom hela affären. Hon har varit lätt att få tag på, svarat snabbt på alla frågor och gett mig en trygghet från första visning till avslut. Hennes ärliga och engagerade sätt gjorde att köpet kändes smidigt och enkelt. Om du letar efter en mäklare som är engagerad, kunnig och proffsig ut i fingerspetsarna, välj Cajsa! Jag är mer än nöjd. /Paul

Leif H
Sold a house with Jimmy Rossetti a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Söderby

Trevlig kunnig Lätt att få tag på

Tack Leif för en väldigt bra Reco. Grattis till en lyckad affär

Emelie S
Sold a house with Cajsa Andersson a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Årsta Havsbad

Engagerad och professionell mäklare, super trevlig och lätt att få tag på. Har bara positivt att säga om Cajsa och skulle rekommendera henne till andra. Stort tack för hjälpen med försäljningen av mitt hus!

Rebecka S
VEGA

Jättefint bemötande av Cajsa, allt gick smidigt och snabbt!

Suparn Kumar S
VEGA

We had an excellent experience working with Cajsa Andersson at Svensk Fastighetsförmedling in Haninge. From start to finish, she did everything in her power to make sure communication was clear, consistent, and honest. Cajsa took the time to help us fully understand the market and guided us through each step of the selling process, which made everything smooth and stress-free. She was always available for questions, provided regular updates, and gave thoughtful advice that clearly came from deep local knowledge and experience....

Anton B
Vega

Smidiga affärer, Jimmy är noggran och har bra kontroll på alla moment. Men även väldigt trevlig😁

Stort tack Anton för fina ord och bra Reco. Stort grattis till köp och sälj

Ebba O
Vega

Bäst i Vega och hjälpte mig med en väldigt snabb försäljning av min bostad.

Tack Ebba för en fantastisk Reco. Stort grattis till en smidig affär

Anne K
Vendelsö

Baran Kayhan är mycket kompetent och väldigt lätt att ha och göra med, trevlig, tillmötesgående, gör allt han kan för att hjälpa sina kunder , har köpt bostad av honom och nu sålt en med hans hjälp Skulle definitivt rekommendera honom till andra Är supernöjd Anne KF

Ingvar L
Sold a house with Kalle Gudmundsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Vendelsö

Mina första fastighetsaffärer var mycket enklare än den jag nu stod inför. Några tillsalulappar i hyresrätternas foajé runt min bostadsrätt. Bara några dagar senare var affärsuppgörelsen klar. Handskrivet kvitto på handpenning och handslag. Några veckor senare träffades vi på banken och affären var klar. Idag har jag förstått att en fastighetsaffär är mer komplex. För att allt ska bli rätt och riktigt behövs hjälp av en fastighetsmäklare med god kunskap i ämnet. Jag kontaktade Kalle Gudmundson eter en rekommendation av...

Ömer Faruk S
Vega

Good communication and understanding. Very helpful and flexible with different situations.

Svar från Jimmy Rossetti

Thank you so much for a great Reco. Congratulations for a great sale

Molly L
Vendelsö

Tydlig och stöttande. Informerade löpande om status. Bara en positiv upplevelse!

Jenny N
Vendelsö

Kalle är bäst! Professionell, tillgänglig och väldigt ärlig i processen. Rekommenderar honom alla dagar i veckan.

Diana K
Vega

Cajsa bemötte oss som köpare på ett lugnt och fint sätt. Hon hade svar på alla frågor och fick oss att känna oss väl bemötta, lugna och trygga med vårt bostadsköp!

Vivianne Y

Tillgänglig, proffsig och trevlig

Tack Vivianne för en bra Reco. Grattis till en fin bostad

Simon R
Söderby

Vi fick väldigt bra intryck av Jimmy . Trevlig och kunnig .

Tack för en väldigt bra Reco. Grattis till ett fint hem