Trevlig, förtroendeingivande Bra helt enkelt
Svensk Fastighetsförmedling Heby
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Heby! Letar du mäklare eller bostad i Heby? Vi här på Svensk fastighetsförmedlings kontor kan trakterna runt Heby och kan guida dig till precis rätt boende för dig här i Uppsalatrakterna. Här hittar du lägenheter, villor, radhus eller fritidshus och vi har full koll på när det är...
711 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Heby
Sedan starten hos Reco 2016
Vi upplevde kontakten med Solvej som väldigt positiv. Hon har god social förmåga och en rak och tydlig kommunikation.
Pålitlig,närvarande ,lyhörd, lyssnande, påläst, kunnig, rådgivande, seriös mm och trevlig....
Lätt att få tag på. Kunde svara på frågor. Gav bra information till mig som är nybörjare inom fastighetsköp. Professionell.
Professionell, tydlig, snabb! Från visning till affär på 1 vecka. //Lars
Camilla kombinerar ett professionellt förhållningssätt med omtanke och god förmåga att förstå vad vi som uppdragsgivare behöver. Hon skapar trygghet, med tydlig kommunikation och regelbundna avstämningar. Det har varit särskilt viktigt i tider med en trög marknad där det dragit ut på tiden.
Kompetent, trevlig, tillmötesgående
Förväntningar på en mäklare är att de ska vara trevliga, tillmötesgående och kunna sin sak dvs kompetenta och proffsiga. Camilla uppfyllde alla de kraven och vi kände att vi var i goda händer. Hon var angelägen om att vi skulle fatta alla paragrafer i kontraktet och guidade oss igenom det samt påpekade för oss flera gånger att hon alltid fanns att tillgå vid frågor och funderingar. Så vi är mycket nöjda med Camilla och kännder oss trygga.
Mycket trevlig, tydligt med allt information, hjälpsam.
Med tre genomförda både med försäljningar av hus och köp av bostadsrätt är vi så nöjda med Solveig som mäklare! Lättåtkomlig vid påringning! En mycket seriös mäklare! Så nöjda ! Rekommenderas varmt !
Solvej som mäklare har vi stort förtroende för eftersom vi haft 3 st affärer med henne i både försäljning och köp! Solvej är en trygghet och med mycket kunskap och lätt att ha att göra med och aldrig svåråtkomlig när vi försöker få tag i henne ! Rekommenderas varmt från oss båda !
Affären har fungerar bra genom hela processen. Snabb återkoppling även kvällstid vilken vi har uppskattat
En saklig, kunnig och lyhörd mäklare som inger förtroende, lyssnar på kundens behov och ger tydliga råd.
Jag tycker att allt har fungerat väldigt bra, kan varmt rekommendera Solvej till andra.
Vi är så nöjda med Solvejs proffsighet vid vår försäljning och kan varmt rekommendera Fastighetsförmedlingen i Sala.
Kan marknaden i området och är mycket lyhörd och pedagogisk i en situation som är helt okänd för mig.
Bra och duktig på läsa människor
Lovar och håller det hon sagt. Har hon sagt att ska ringa på em så gör hon det. Camilla vill att att både säljare och köpare ska bli nöjda med affären, och det inger förtroende. Hon är lugn saklig och vänlig. En stjärna jag Varmt rekommenderar!
Allt fungerade till belåtenhet, så jag är nöjd.
Denna glada tjej har levererat både när jag varit köpare och säljare av min lägenhet. Hon är kommunikativ och kunnig vilket jag uppskattat mycket!
Hjälpsam och väldigt kunnig Mäklare , har haft både köp och säljuppdrag hos henne och är supernöjd med resultaten , kan varmt rekommenderas
Jag tycker hon är mycket duktig som mäklare. Hon är tydlig när hon läser igenom alla papper och mycket noga med att vi förstår. En otroligt mjuk och trevlig person. Väldigt trevlig. Hon får tio poäng från mig.
Väldigt bra bemötande glad trevlig på alla sätt tydlig med kontraktet förklarade alla paragraferna på ett för oss bra sätt
Trots att det tog lång tid på grund av marknaden så har Solvej aldrig givit upp. Solvej har påvisat stor kunskap och ett stort tålamod. Och nu är vi äntligen i mål. Stort tack till dig Solvej.
Ordningsam o tydlig, snabb att återkoppla!!
Vänlig, intresserad och tillmötesgående. Ordning och reda samt tydlig i kontakt och information.
Camilla är den bästa mäklaren jag har träffat! Hon är varm, kunnig och genuint engagerad. Hon är lätt att komma i kontakt med och man får alltid svar på alla frågor man har. Som säljare har jag känt mig trygg och väl omhändertagen från dag ett och rekommenderar alla att ta hjälp av Camilla vid en försäljning!
Bra bemötande och bra återkoppling mellan säljaren och oss . Snabb och smidig affär
Jag har bara gott att rekommendera. Tillgänglig, flexibel och tydligt vilket känns tryggt när man ska fatta stora beslut.
Camilla var hjälpsam och affären gick smärtfritt igenom
Var i kontakt med annan mäklare på annan byrå men bytte till Camilla ffa pga bemötandet. Detta har jag inte ångrat. Camilla har outtröttligt stöttat och peppat på en tuff bostadsmarknad. Strukturerad och processinriktad. Känner sig som kund aldrig bortglömd och lätt/snabb att få kontakt med. Rekommenderar varmt Camilla som mäklare!
Bra samarbete, snabba affärer. Toppen med både förslag och hjälp.
Så himla trevlig och glad och mysig. Verkligen rätt person på rätt plats
Camilla har ett trevligt och välkomnade sätt. Hon var väl påläst om objektet och har även haft kontakt med grannfastigheterna. Positivt tycker vi. Vid mötet med säljarna och oss på mäklarkontoret gick hon noggrant igenom samtliga handlingar som skulle skrivas under.
Camilla har skött sig strålande genom hela affären. Vi kan inte komma på något som kunde gjorts bättre. Glad och positiv och bra att prata med. Har alltid haft bra svar på våra frågor och funderingar. En toppentjej!
Den absolut proffsigaste mäklaren jag har haft, lugn, trygg och väldigt kunnig. Väldigt tydligt att hon brinner för det hon gör. Varma rekommendationer!
Väldigt flexibel med visningstiden. Lugn och professionell
Mycket bra och flexibel med visningen
Bra kommunikation med närvaro utan att uppfattas som påstridig, professionell och överlag en väldigt trevlig mäklare.
Supernöjd med henne påläst och trevlig
Erfaren och kunde svara på alla mina frågor kring försäljning av bostaden. Väldigt bra service och har varit spindeln i nätet.
Solvej gav mig och min familj ett varmt bemötande, väldigt trevlig och lyhörd. Visningen gick snabbt och jag fick reda på den information som jag kände att jag behövde vid visningstillfället. Vid ett möte dagen efter fick jag övrig information som glömdes bort vid själva visningen. Jag är väldigt nöjd med hur snabbt och effektivt Solvej jobbar och svarar på frågor via sms. Mäklaren är i helhet väldigt hängiven till att ge bra service och finnas där för att reda ut oklarheter om de skulle finnas. Jag är helnöjd!
Personligt bemötande, uppmärksamt och socialt - kändes fint, välkommande och avslappnat. Mycket kunnig i sin mäklarroll. Bara att hänga med som köpare. Tillförlitlig genomgång. Camilla skapar en positiv och balanserad stämning.
Solvej var väldigt positiv till att sälja mitt hus och jag fick bra information. Mina förväntningar på en lyckad försäljning steg i takt med vårt samtal. Solvej lyssnade hela tiden på vad jag hade för önskemål och kom med goda råd. Jag kan varmt rekommendera Solvej som mäklare.
Hon är toppen av toppen bäst av bästa.
Trevligt bemötande. Jag ville att det skulle gå så snabbt och smidigt som möjligt att göra affär och det skötte hon bra.
Saklig och och mycket trevligt!
Camilla är trevlig, lättsam, tillgänglig & kunnig. Affären är inte klar än men hittills har jag en positiv känsla. Har ingen erfarenhet av och därför inga förväntningar på mäklare. Behöver bara få känna mig trygg och få rätt guidning vilket Camilla hjälpt till med.
Camilla är helt fantastiskt, proffsig och trevlig. Vi rekommenderar Camilla till 100%
Bra och enkel att tala med och hon verkar kunna sin sak.
Tack för din rekommendation! Bästa hälsningar Solvej