Cornelia Ågren

Cornelia Ågren

Cornelia Ågren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Cornelia Ågren har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Cornelia Ågren har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 62 omdömen med ett betyg på 4.8. Cornelia Ågren har haft 35 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

62 omdömen om Cornelia Ågren

Sedan starten hos Reco 2023
Louise N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Cornelia Ågren en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Barnarp

Helt fantastisk mäklare med hjärtat på rätt plats! När allt var tufft höll hon lågan uppe och fick oss att se ljuset i tunneln. Hon strävar efter det bästa och levererar det bästa! Så otroligt tacksamma att vi valde just Cornelia! Utan henne hade inte våran önskan och dröm blivit verklig!

Magnus A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Cornelia Ågren en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Barnarp

Ärlig, öppen och gjorde ett fantastiskt jobb

Saga C
Jönköping

Supernöjd. Kompetent mäklare med stort engagemang, gott bemötande och kontinuerlig återkoppling under hela processen.

Erik K
Barnarp

Super nöjd! Cornelia är Duktig, oerhört hjälpsam och professionell. Inget annat än 5 stjärnor

Henrik
Huskvarna

Vi fick ett väldigt gott intryck av Cornelia redan från första mötet – trygg, lyhörd och tydlig i sin kommunikation. Under hela processen har vi känt oss väl omhändertagna. Mäklaren kom med konkreta förslag och tog ett stort ansvar, vilket gjorde att vi själva knappt behövde göra mer än att tömma lägenheten, acceptera budet och genomföra affären. Allt gick smidigt och effektivt, och vi är mycket nöjda med resultatet. Rekommenderas varmt.

Anders S
Huskvarna

Trevligt och proffsigt bemötande. Så skall en mäklare vara

Malgorzata M
Taberg

Cornelia var professionell, trevlig och mycket hjälpsam från första stund. Hon skapade snabbt ett förtroende genom sitt engagerade och tydliga sätt att kommunicera. Det var alltid lätt att få tag på henne, och hon höll mig kontinuerligt uppdaterad under hela processen. Hennes positiva bemötande och goda kunskap gjorde att allt kändes tryggt och smidigt. Jag kan varmt rekommendera Cornelia till alla som söker en kunnig och engagerad fastighetsmäklare.

Yoseph N
Jönköping

Jag köpte min lägenhet via Cornelia och kunde inte vara mer nöjd! Hon var en fantastisk mäklare med svar på alla frågor och var nästan alltid tillgänglig. Kontakten med henne gick snabbt och smidigt, och hon gav dessutom väldigt bra tips under hela processen. Jag skulle verkligen rekommendera Cornelia till framtida säljare och köpare.

Zaya S
Jönköping

Mycket hjälpsam, trevlig, engagerad, ärlig, bestämd, erfaren m.fl. Jag rekommenderar starkt Cornelia.

Jacob D
Torpa

Trevlig och professionell mäklare! Bra bemötande och tydlig genom hela försäljningen.