Fredrik Hagejärd

Fredrik Hagejärd

Fredrik Hagejärd är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Fredrik Hagejärd har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Fredrik Hagejärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 568 omdömen med ett betyg på 4.8. Fredrik Hagejärd har haft 73 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

568 omdömen om Fredrik Hagejärd

Sedan starten hos Reco 2016
Louise K
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Hagejärd en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Hovslätt

Fredrik är genuin, engagerad och otroligt kunnig. Lugn, ödmjuk och är trygg både som säljare och köpare med honom.

Thomas R
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Hagejärd en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Hovslätt

Engagerad och kunnig mäklare. Lätt att få kontakt med och duktig på att återkoppla. Vi kan rekommendera Fredrik. Sofia o Tomas

Lena H
Barnarp

Har bara positivt att säga om Fredrik. Han är professionell, kunnig, positiv. Är respektfull och gör det bästa för både säljare och köpare

Camilla G
Barnarp

Jag tycker Fredrik har varit jättebra,ärlig och ambitiös! Jag rekommenderar honom varmt och ser gärna ett sammarbete i framtiden med honom 🙂👍.

Anton R
Bråneryd

Väldigt kunnig, duktig och hjälpsam. Rekommenderar starkt.

Ari S
Petersberg

Bra och ett trevligt bemötande. Sköns som att jag kan lita på Fredrik. Ser framemot fortsatt samarbete.

Karl F
Bankeryd

Vi har anlitat Fredrik Hagejärd på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping både som köpare och som säljare och är kanonnöjda. Han är inlyssnande, lugn och förtroendeingivande och höll oss hela tiden uppdaterade utan stress. Visningar, budgivning och alla beslut sköttes proffsigt och transparent, med kloka råd som verkligen gjorde skillnad. Resultatet blev en trygg process och ett riktigt bra avslut. Rekommenderas varmt.

Jennifer L
Norrahammar

Mycket nöjd med Fredrik! Tillmötesgående, saklig och ger goda råd.

Ulf S
Norrahammar

Kompetent och trevlig med en ärlig vilja att sätta sig in i och förstå kundens belägenhet i en svår tid på marknaden. Hjälpsam..

Gerd E
Köpte sin stuga med hjälp av Fredrik Hagejärd en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Bankeryd

Trevligt proffesionellt bemötande. Lätt att få kontakt med, tydlig i informationen. Förtroende ingivande. Rekommenderas!