Fredrik är genuin, engagerad och otroligt kunnig. Lugn, ödmjuk och är trygg både som säljare och köpare med honom.
Fredrik Hagejärd
Fredrik Hagejärd är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
.Fredrik Hagejärd har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Fredrik Hagejärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 568 omdömen med ett betyg på 4.8. Fredrik Hagejärd har haft 73 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
568 omdömen om Fredrik Hagejärd
Engagerad och kunnig mäklare. Lätt att få kontakt med och duktig på att återkoppla. Vi kan rekommendera Fredrik. Sofia o Tomas
Har bara positivt att säga om Fredrik. Han är professionell, kunnig, positiv. Är respektfull och gör det bästa för både säljare och köpare
Jag tycker Fredrik har varit jättebra,ärlig och ambitiös! Jag rekommenderar honom varmt och ser gärna ett sammarbete i framtiden med honom 🙂👍.
Väldigt kunnig, duktig och hjälpsam. Rekommenderar starkt.
Bra och ett trevligt bemötande. Sköns som att jag kan lita på Fredrik. Ser framemot fortsatt samarbete.
Vi har anlitat Fredrik Hagejärd på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping både som köpare och som säljare och är kanonnöjda. Han är inlyssnande, lugn och förtroendeingivande och höll oss hela tiden uppdaterade utan stress. Visningar, budgivning och alla beslut sköttes proffsigt och transparent, med kloka råd som verkligen gjorde skillnad. Resultatet blev en trygg process och ett riktigt bra avslut. Rekommenderas varmt.
Mycket nöjd med Fredrik! Tillmötesgående, saklig och ger goda råd.
Kompetent och trevlig med en ärlig vilja att sätta sig in i och förstå kundens belägenhet i en svår tid på marknaden. Hjälpsam..
Trevligt proffesionellt bemötande. Lätt att få kontakt med, tydlig i informationen. Förtroende ingivande. Rekommenderas!