Jakob Andersson

Jakob Andersson

Jakob Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Jakob Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Jakob Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 75 omdömen med ett betyg på 4.8. Jakob Andersson har haft 37 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

75 omdömen om Jakob Andersson

Sedan starten hos Reco 2023
Jakob H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Kålgården

Jakob är engagerad, kunnig och förtroendeingivande!

Olivia K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Torpa

Rekommenderar varmt! Jag hade förmånen att ha Jakob som min mäklare och jag är mer än nöjd. Från start har han varit proffsig, tillgänglig, engagerad och pålitlig. Jag har känt mig trygg genom hela processen och han har uppdaterat mig kontinuerligt vilket jag uppskattar. Jag rekommenderar verkligen Jakob till alla som vill ha en mäklare som både är professionell och genuin.

Daniel L
Jönköping - Öster

Fantastisk mäklare! Lugn, informativ och kändes genuin. Ingen säljartyp med macho-aura inte. Bra kommunikation hela vägen. Supernöjd!

Hindi H
Liljeholmen

Han har jobbat bra och kämpat med oss tills att vi sålde lägenhet.

Seid S
Liljeholmen

Jakob är lyhörd och behjälplig när man behöver det som mest. Skapar ett starkt förtroende och förmedlar en tydlig plan som är i ens bästa intresse.

Karolina N
Hovslätt

Jakob är en lyhörd, tillgänglig och engagerad mäklare, kan varmt rekommendera honom!

Aldina S
Liljeholmen

sålde och köpte av honom! bra kommunikation och snabb och smidig affär!

Omar M
Liljeholmen

Han var bra och duktig och kunde sälja lägenheten på bra sett

Chanchal P
Stensholm

Jakob är den jätte duktig mäklare, han förklarade alla vad vi behöver att veta om ett hus för att den var första gången för oss att köpa ett hus i Sverige. Och han är duktig på engelska också han hjälpte oss att förstora vad är där i contract.

Nikita S
Stensholm

Vi var väldigt nöjd med mäklare Jakob Andersson. Han var otroligt duktig och professionell i hela processen.Det jag uppskattar att han tog sig tid att förklara varje detail på ett tydligt sätt och på både svenska och engelska språk. I hela processen kände vi välinformerade och trygga.Oavsett om det gäller om budgivning, kontrakt och frågor fick jag alltid svar. En mäklare jag verkligen kan rekommendera. Tack så jättemycket.