Köpet gick snabbt så vi hann inte skapa någon relation med mäklaren. Han kändes inte så engagerad när vi var på visning.
Jakob Andersson
Jakob Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
.Jakob Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Jakob Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 82 omdömen med ett betyg på 4.8. Jakob Andersson har haft 41 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
82 omdömen om Jakob Andersson
Tack för din feedback. Jag uppskattar att du tar dig tid att dela din upplevelse. Jag förstår att processen upplevdes som snabb och att det kan påverka möjligheten att bygga en relation. Ibland går affärer fort, men mitt mål är alltid att vara tillgänglig och engagerad genom hela processen, oavsett tempo. Önskar er stort lycka till i ert nya fina boende!
Jakob är en duktig och trovärdig mäklare. Han svarade snabbt i telefon och fixade en visning åt oss då vi hade svårt att komma loss till själva visningsdagen. Slutade med att vi köpte lägenheten och det har gått smidigt hela vägen. Tack Jakob och lycka till framåt.
Tack för din rekommendation, Fredrik. Grattis till ett fint köp!
Allt fungerade bra och vi är nöjda
Tack för din rekommendation, Helen!
Riktigt tacksam att ha en mäklare som Jakob! Trevlig, engagerad, kunnig och bra kommunikation. Supernöjd och rekommenderar han verkligen!
Tack för ditt omdöme och grattis till en fin försäljning!
En mycket lugn och förtroendeingivande framtoning, med som vi upplevt det, full koll på läget. Är det något han inte är säker på, så tar han fram fakta. Bra på att redovisa relevant information. Därmed känner vi att vi gjort en enkel, men bra affär. Tack Jakob!
Tack för din rekommendation och grattis till köpet!
Gjort allt smidigt o enkelt att förstå. Väldigt trevlig o hjälpsam. Allmänt grym kille! Rekommenderar
Tack för din rekommendation, Patrik. Grattis till en fin lägenhet!
Väldigt trevligt och professionell 😁
Tack för ditt omdöme och grattis till försäljningen!
Jakob är engagerad, kunnig och förtroendeingivande!
Tack för ditt omdöme. Grattis till ett fint köp!
Rekommenderar varmt! Jag hade förmånen att ha Jakob som min mäklare och jag är mer än nöjd. Från start har han varit proffsig, tillgänglig, engagerad och pålitlig. Jag har känt mig trygg genom hela processen och han har uppdaterat mig kontinuerligt vilket jag uppskattar. Jag rekommenderar verkligen Jakob till alla som vill ha en mäklare som både är professionell och genuin.
Tack så mycket för ditt omdöme, det var en ära att hjälpa dig med försäljningen!
Fantastisk mäklare! Lugn, informativ och kändes genuin. Ingen säljartyp med macho-aura inte. Bra kommunikation hela vägen. Supernöjd!