Johan Gustavsson

Johan Gustavsson

Johan Gustavsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Johan Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Johan Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 463 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Gustavsson har haft 72 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

463 omdömen om Johan Gustavsson

Sedan starten hos Reco 2019
Maria S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Ekhagen

Mycket bra och tillgänglig. Snabba svar och trevligt bemötande.

Mohamed G
Jönköping

Han var jätte hjalpsam. Han är professionell också.

Britt-Inger W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Gustavsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Huskvarna - Centralt

Hjälpsam, lugn och sansad, effektiv

Malin S
Jönköping

Johan var ”hungrig”, ordningssam samt väl påläst om objektet. Väldigt trevlig och tillmötesgående. Johan var mycket mån om att samtliga parter skulle bli nöjda och förmedlade däremellan snabba svar. Han fanns även tillgänglig för svar och funderingar och kunde även hänvisa vidare till rätt hjälp. En Mäklare på framfart, helt klart!

Evelina D
Jönköping

Johan är otroligt inkännande, förstående och professionell. Han var ett fantastiskt stöd och gav oss trygghet genom hela processen. Han var alltid engagerad, lyhörd och lätt att få tag på, och vi kände verkligen att han hade vårt bästa i åtanke hela vägen. Vi är otroligt nöjda med Johan och kan varmt rekommendera honom till alla som går i säljtankar!

Kjell S
Jönköping

Johan är en mäklare som ser till bådas intressen i en affär. Har stor kunskap och är noggrann.

Anitha R
Kålgården

Jätte trevlig och lätt att få kontakt med redan vid första tillfället. Så av mig får han bästa betyg 🤗

Lukas P
Bankeryd

Förtroendeingivande, lyhörd, erfaren och snabbt tillgänglig. Vi kunde inte varit mer nöjda med vår lägenhetsförsäljning. Tack Johan!

Sofia A
Bankeryd

Johan var från start till slut av försäljningen oerhört trevlig och lätt att ha att göra med. Han lyssnade på våra behov och skapade ett lugn hos oss som säljare. Han arbetar otroligt effektivt och professionellt, överträffade våra förväntningar med råge. Vi kommer säkerligen efterfråga honom till nästa försäljning.

Jacob W
Torpa

Fint bemötande och stort engagemang.