Julia Stael von Holstein

Julia Stael von Holstein

Julia Stael von Holstein är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Julia Stael von Holstein har varit registrerad mäklare sedan 2024-09. Julia Stael von Holstein har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 28 omdömen med ett betyg på 4.9. Julia Stael von Holstein har haft 28 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-01

28 omdömen om Julia Stael von Holstein

Zebib T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julia Stael von Holstein en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Ljungarum

Julia är en trevlig och professionell person som är lätt att samtala med. Hon tar sig tid att svara på frågor, även när man behöver fråga flera gånger. Hon är en duktig mäklare och jag har fått all hjälp jag har behövt hittills. Jag uppskattar verkligen hennes stöd och engagemang och önskar henne fortsatt stor framgång under året.

Emma M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Julia Stael von Holstein en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Norrängen

Från första samtalet för snart 1 år sedan fram tills idag på försäljningsdagen så har Julia varit helt fantastisk. Lyhörd, tålmodig och fokuserad. Service utöver det vanliga och alltid levererat personlig kontakt på hög nivå. Vi rekommenderar Julia starkt som mäklare!

Sanne U
Torpa

Supertrevlig! Anpassade försäljningen utefter våra förutsättningar. Väldigt bra på att kommunicera så vi kände under hela processen att hon var engagerad.

Charlotte K
Norrängen

Jag är otroligt nöjd med Julia som mäklare. Både lyhörd och genuint intresserad av mina önskemål. Svarat på alla mina frågor (vilket har varit många). Väldigt trevligt bemötande, lätt att nå, tydligt kommunikation och gett ärliga råd. Inte tvingat mig eller pushat och tjatat för att få mig att sälja eller köpa. En mycket bra mäklare som verkligen rekommenderas.

Charlotte G
Gräshagen

Julia har varit väldigt tydlig och pedagogisk i sin kommunikation och mött oss kunder med mycket värme.

Jakob B
Gräshagen

Vänligt bemött, förstående och trevlig. Vi fick snabbt ett stort förtroende. Julia är tydlig och lätt att få kontakt med. Väldigt bra upplevelse.

Rikard G
Jönköping - Söder

Julia var saklig och realistisk kring marknadsläget och taktik för att få till en försäljning. Gav ett professionellt intryck och kan rekommenderas till andra!

Filip V
Jönköping - Söder

Väldigt trevligt bemötande av Julia. Hon har väldigt stor kunskap och man märker att hon är påläst. Bra kommunikation under processen och har varit till stor hjälp. Verkligen toppenmäklare rekommenderar starkt!

Zeid U
Jönköping - Väster

Julia har varit väldigt bra på att lyssna in och möta mina behov som säljare. Hon har från dag 1, visat stort engagemang i försäljningen av min bostad. Detta har i sin tur gjort att jag känt mig trygg genom hela processen. 10/10

Jon O
Centralt Väster

Proffsigt bemötande och upplägg. Var det något som var oklart så förtydligade Julia det på ett bra sätt.