Patrik Ekman

Patrik Ekman

Patrik Ekman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Patrik Ekman har varit registrerad mäklare sedan 2011-04. Patrik Ekman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 124 omdömen med ett betyg på 4.6. Patrik Ekman har haft 29 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

124 omdömen om Patrik Ekman

Sedan starten hos Reco 2017
Linda A
Sålde sitt hus med hjälp av Patrik Ekman en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Huskvarna - Söder

Det tog lång tid för oss att sälja vårt hus med anledning av marknadsläget. Patrik bidrog under hela resan med trygghet, lugn och ett positivt förhållningssätt. Han hjälpte oss att känna lugn i situationen. Han har varit tillgänglig och diskuterat tankar om processen när vi haft behov av det.

Ninos T
Köpte sitt hus med hjälp av Patrik Ekman en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Huskvarna - Söder

Mycket kunnig och lyhörd mäklare med koll på läget. Trevligt bemötande från dag ett fram till avslutad affär. Snabbt smidigt effektivt.

Joel B
Hok

Väldigt trevlig, förklarade bra om saker jag inte hade någon koll på.

Daniel L
Taberg

Mycket bra. Rutinerad mäklare.

Marita Elisabet J
Bankeryd - Backamo

Vi är mycket nöjda med Patrik. Vi kände stort förtroende för honom. Kommunikationen var professionell genom hela processen. Patrik var engagerad, kunnig och tillgänglig vid frågor, vilket gjorde försäljningen både smidig och trygg.

Hannu B
Egnahem

Patrik är väldigt duktig i sin roll som mäklare och var alltid anträffbar när vi hade frågor och funderingar.

Emma L
Gränna

Upplever att Patrik är mkt kunnig och professionell och vi har känt oss trygga med vårt husköp.

Matilda H
Tenhult

Helt ok, men inte mer. Kunnig i vad försäljningen innebär. Men när det kom till kundkontakten och återkoppling inte alls bra. Kände mig vilsen i försäljningen, eftersom detta var helt nytt för mig. Skulle önska mer engagemang och support, för att känna mig mer säker som säljare av huset.

Emma W
Huskvarna

Human mäklare som inte var för pushig som många andra kan vara. Väldigt trevlig och tillmötesgående. Rekommenderas!

Andreas G
Öxnehaga

Vi blev bemötta på ett professionellt och tryggt sätt genom hela processen. Mäklaren var tillgänglig, tydlig och höll oss väl informerade, vilket gjorde att vi kände oss trygga i vårt första husköp. Våra förväntningar på transparens, snabb återkoppling och en rättvis budgivning uppfylldes helt. Sammanfattningsvis var upplevelsen mycket positiv – mäklaren var engagerad utan att vara påträngande och visade god kännedom om både huset och området. En smidig och välskött affär.