Svensk Fastighetsförmedling Ljungby

Svensk Fastighetsförmedling Ljungby

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Ljungby!

Här på orten Ljungby i Kronobergs län finns vi mäklare för att hjälpa dig genom bostadsaffären, från början till slut. Över 80 års erfarenhet och Sveriges största mäklarkedja säger något om vår kompetens.

Vi strävar alltid efter att du som kund ska få det bästa möjliga boendet. Vare sig det är en försäljning, ett köp, en värdering eller kanske bara några tankar du vill bolla med oss finns vi här. Vi kan området i detalj - och vet precis var du hittar köpare och säljare.

Utmärkelser

115 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Ljungby

Sedan starten hos Reco 2016
  • sålde sitt hus med hjälp av Jeanie Wehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
    • Liatorp
    2023-03-11 Verifierad kund
    Helt underbar mäklare som gör ditt yttersta för att hjälpa sina klienter. Alltid finns där när man har 100 frågor eller funderingar. Genuin och ärlig rakt igenom. Rekommenderas varmt.
    Gilla
  • köpte sin bostad med hjälp av Kenneth Christoffersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
    • Kågeröd
    2023-03-10 Verifierad kund
    Varm och engagerad mäklare som gav ett seriöst intryck. Dock hade han inte koll på faktan kring huset.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Kenneth Christoffersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
    • Mellbystrand
    2023-02-22 Verifierad kund
    Helt igenom proffsigt bemötande
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Kenneth Christoffersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
    • Örkelljunga
    2023-01-24 Verifierad kund
    Alltid bra och trevligt bemötande. Fungerade perfekt med återkoppling och fortlöpande information.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Jeanie Wehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
    2022-11-06 Verifierad kund
    Jeanie was extremely helpful and she is very knowledgeable of the policies and laws regarding properties.
    • Älmhult
    2022-10-03 Verifierad kund
    Hjälpsam
    Noggrann
    Förtroendeingivande
    Ärlig
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Jeanie Wehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
    • Osby
    2022-09-16 Verifierad kund
    I highly recommend Jeanie Wehlin.
    As a broker she is very professional but on the other hand has a good sense of humor. Moreover, she is also supportive and takes all needed initiatives to boost the sale.
    Thank you for all your support Jeanie, great work!
    2022-09-14 Verifierad kund
    •Rådgiven av min revisor
    •uppfyllde. helt mina förväntningar
    . Kenneth Christofferson är ett bra proffs, som jobbar snabbt och tydligt
    Noggrann och trevlig.
    Tog god tid på sig.
    2022-09-09 Verifierad kund
    Trevligt bemötande, informerade tydligt om fastigheten.
    2022-09-09 Verifierad kund
    Trevligt bemötande, bra information om fastigheten.
    Levde upp till våra förväntningar.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Birgersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
    2022-08-26 Verifierad kund
    Vi har haft bra kontakt under hela försäljningsprocessen. Jag har känt mig välinformerad och lyssnad på.
    Bra saklig information genom processen.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Birgersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
    2022-08-26 Verifierad kund
    Är supernöjd med Rebecca!
    Både köpte och sålde med Rebecca som mäklare och hon har haft en bra dialog under hela tiden och har alltid varit snabb med att svara när man haft frågor.
    Dessutom lyckades hon sälja vår lägenhet på en väldigt kort tid då vi köpte det nya innan vi hade sålt den gamla.
    2022-08-25 Verifierad kund
    Väldigt trevlig och lätt att tycka om. Lotsade oss igenom alla etapper.
    Möjligen lite svår att nå och få svar när man smsade. Man fick ibland vänta en dag eller två.
    Alltid trevlig och stöttande när man själv tycktedet var jobbigt.
  • Angelique K
    • Örkelljunga
    2022-08-24 Verifierad kund
    Kenneth hade ett stort projekt med vårat hus, många involverade. Och han var så hjälpsam, trevlig och glad hela vägen till mål.
    Helt klart den bästa mäklare vi har haft att göra med genom åren.
    Vi rekommenderar honom!

Tack för att du hjälpt oss så mycket!
    Mvh
    Hellberg Johnston
    2022-08-15 Verifierad kund
    Jag är jättenöjd med Jeanie som mäklare, lyssnade, gav goda råd, erfaren, glad och positiv. Hon har skött allt på bästa sätt. Givetvis ska hon också ha semester men det hade varit bra om hon hade berättat det från början, kändes inte bra att byta mitt i försäljningen.
    Förutom detta genomförde hon affären utan anmärkning och jag kan rekommendera henne för andra.
    Mvh Inger
    2022-08-14 Verifierad kund
    Vi är nöjda. Upplever Jeanie som seriös och pålitlig.
    Hon är duktig på att driva processen med väl avvägd balans och diplomati.
    Upplever att hon kan tolka olika personers intresse och hantera det utan att avslöja vad hon tänker.
    Hon kan på ett auktoritärt sätt hålla lagom distans till de olika intressegrupperna.
    2022-08-14 Verifierad kund
    Mycket trevlig och tillmötesgående mäklare.
    Väldigt ordningsam och hjälpsam som löste allt på kort tid.

Mvh
    Berit
  • Camilla G
    • Moheda
    2022-08-11 Verifierad kund
    Snabba svar, omtänksam och lätt att ha att göra med. Toppenbra!
    2022-08-10 Verifierad kund
    Trevligt bemötande bra tillgänglighet kvällar och helger spelade ingen roll han fanns där när vi sökte honom verkligen bra bästa och trevligaste och alltid glad och pigg det tackar vi för
    • Vislanda
    2022-07-26 Verifierad kund
    Rebecca levde upp till de förväntningar vi hade.
    • Liatorp
    2022-07-26 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande. En mäklare som gör det där lilla extra och levererar in i det sista.
    Gilla
  • köpte sin stuga med hjälp av Kenneth Christoffersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
    • Lidhult
    2022-07-15 Verifierad kund
    Bra dokumentation av huset. Klara besked om hur affären hanteras. Det fungerade bra med både visning, budgivning och kontraktsskrivning . Tillträdet återstår.
    Gilla
  • sålde sin stuga med hjälp av Kenneth Christoffersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
    • Lidhult
    2022-06-21 Verifierad kund
    Venlig og imødekommende. God humor, et meget behageligt menneske.
    • Rottne
    2022-06-14 Verifierad kund
    Vi är jättenöjda med Rebecca, huset såldes snabbt till ett bra pris.
    2022-05-06 Verifierad kund
    Mycket trevlig och lätt att nå. Snabb hantering av ärendet. Kompetent och erfaren inom yrket.
    2022-04-29 Verifierad kund
    Rebecca bemötte och väldigt professionellt.

Vi hade som mål att sälja våran bostad och gå jämnt upp ekonomiskt trots den korta tiden sen köp. Rebecca fixade detta och vi kunde lösa allt oerhört smidigt.
    2022-04-13 Verifierad kund
    Vi är jättenöjda med Rebecca både vårat husköp och försäljning har gått bra och smidigt. Väldigt bra bemötande av Rebecca och har alltid varit lätt att få tag på vid frågor. Rekommenderar henne stark till andra som vill sälja eller köpa hus.
    • Hyltebruk
    2022-04-10 Verifierad kund
    Han är snäll. Jag är jätte nöjd med honom.
    • Hyltebruk
    2022-04-07 Verifierad kund
    Kenneth Christoffersson är jättebra mäklare . Han berättar så tydligt allting , och mitt hus blev såld innan visningen.
    • Dalbo
    2022-04-04 Verifierad kund
    Trevlig och kunnig och vi blev bemötta på bästa sätt. Våra förväntningar infriades. Vi fick den hjälp vi behövde på ett utmärkt sätt.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Birgersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
    2022-04-04 Verifierad kund
    Trevlig och ställde upp närhelst det behövdes! Kunna inte önska mer!
    Gilla
  • köpte en tomt med hjälp av Kenneth Christoffersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
    • Unnaryd
    2022-03-29 Verifierad kund
    Herr Kristoffersson var oerhört hjälpsam och gav oss mycket detaljerad information om våra frågor om köpet och även om de allmänna reglerna såsom fastighetsskatt mm. Det som var särskilt bra för oss var att han talade både engelska och tyska, så vi hade inga språksvårigheter. Kristofferson tog sig tid för oss väldigt ofta (även på natten eller helgdagar). Vi var alltid uppdaterade om kontraktets status, dokumenten behandlades och skickades mycket snabbt. Handläggningen av depositionen gick smidigt.

Detta är redan den andra fastigheten som vi har köpt med hans stöd och det goda första intrycket har bekräftats igen.
    Utöver själva försäljningen gav herr Kristofferson oss massor av goda råd om att bo i Sverige och satte oss i kontakt med arkitekter och företagskonsulter, till exempel för nystartade företag. För oss utlänningar är detta en ovärderlig start på vårt liv i Sverige.
    • Älmhult Centrum
    2022-03-25 Verifierad kund
    Jeanie ger ett mycket bra intryck och jobbar hårt för att alla ska bli nöjda, såväl köpare samt säljare. Rekommenderar varmt Jeanie till framtida kunder!
    • Grimslöv
    2022-03-14 Verifierad kund
    Rebecca gav ett trevligt och engagerat intryck redan vid första mötet. Hon är professionell i sitt bemötande och handläggning, är tydlig i sin kommunikation och lätt att få tag på när det behövs.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Birgersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Växjö
    2022-03-04 Verifierad kund
    Jag har inte träffat Rebecca Birgersson.
    2022-03-03 Verifierad kund
    Enkelt, snyggt och proffsigt genomfört.
    2022-03-03 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande och snabb på respons och info
    Framfört vår info snabbt och vi är nöjde.
    Även bra genomgång vid själva försäljning/påskrivningen.
    Klar och tydlig på kontraktet.
    2022-03-02 Verifierad kund
    Professionell och seriös som leder till stor tillit.
    • Lönsboda
    2022-02-25 Verifierad kund
    Väldigt bra bemötande och trevlig person som även är väldigt kunnig.
    • Unnaryd
    2022-01-31 Verifierad kund
    Kenneth var alltid vänlig och hjälpsam. han svarade på alla våra frågor - långt utöver de faktiska frågorna om fastigheten. Han gjorde det till exempel möjligt för oss att komma i kontakt med samhället och gav oss allmänna regler om skatter, lån och husbyggande företag och arkitekter. Han var alltid tillgänglig, svarar snabbt och driver försäljningen framåt i både säljarens och köparens intresse. Det som är särskilt trevligt för oss är att Kenneth talar mycket bra engelska och till och med tyska och kunde hjälpa så mycket för att förstå hela processen.
  • Lennart Ö
    2022-01-22 Verifierad kund
    Vi fick ett bra bemötande, förväntningarna uppfylldes på ett bra sätt,
    2022-01-09 Verifierad kund
    Så trevlig och har tagit väl hand om oss.
    2021-12-09 Verifierad kund
    Hon ar haft en god kontakt med oss. Vi har haft många frågor och hon har gjort sitt bästa för att svara på dom.
    2021-12-07 Verifierad kund
    Tydliga besked och snabb återkoppling till oss
    Känner inte henne!
    Har haft kontakt med Martina Börjesson
    2021-12-07 Verifierad kund
    På ett mycket trevligt bemötande. De förväntningar vi hade tänkt oss tog hon på ett mycket bra sett, hon har varit mycket omtänksam, svarat på de frågor med stor omtänksam.
    2021-11-07 Verifierad kund
    Trevlig, smidig och okomplicerad. Lyssnade på oss och vår önskan som säljare samtidigt som hon var realistisk.
    2021-11-06 Verifierad kund
    Väl bemött vid möten och insatt.
    Vi upplevde att det tog tid att få svar på vissa frågor och att vi var de som hela tiden fick söka mäklaren. Man vill gärna uppleva ett tydligt engagemang från mäklarens sida, vilket vi saknade delvis.
    2021-11-04 Verifierad kund
    Rebecca gav ett trevligt och engagerat intryck vid första mötet. Vi kontaktade även en annan mäklare från början, men valet föll på Rebecca utan tvekan.
    Vi har haft en god kommunikation och försäljningen av vår bostad sköttes väldigt snabbt och effektivt.
    Vi är helnöjda!