Aila Brunnberg

Aila Brunnberg

Aila Brunnberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Aila Brunnberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Aila Brunnberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 3 omdömen med ett betyg på 4.3. Aila Brunnberg har haft 0 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.

3 omdömen om Aila Brunnberg

Sedan starten hos Reco 2022
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Aila Brunnberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
    • Järla Sjö
    2023-03-23 Verifierad kund
    Aila är en fantastisk och professionell mäklare! Lyhörd och målmedveten samt ingav ett lugn och bidrog med positiv inställning i en stressig situation. Stort tack. Rekommenderar varmt.
  • Katarina A
    • Sickla Strand
    2023-03-11 Verifierad kund
    Aila är en ambitiös och målinriktad mäklare. Hon har en gott mått av inlevelseförmåga vilket hon väl balanserat mellan oss som säljare och vad vi förstår även mot köparen. Det blev en trygg affär tack vare Ailas sociala kompetens och vilja att vara tillgänglig vid funderingar kring processen fram till överlåtelse.
    Jag kan varmt rekommendera Aila som mäklare
    Tusen tack Katarina för de otroligt fina orden & för förtroendet att förmedla er bostad, det glädjer mig. Det var ett sant nöje att få hjälpa till i er affär! Aila Brunnberg
    • Sickla Strand
    2023-03-11 Verifierad kund
    Trevlig och kunnig mäklare, med eldsjäl.
    Aila har stort kunnande inom mäklarbranchen.
    Tack för ett gott sammarbete & tack snälla Kjell för dina varma ord, det gör mig otrolig glad! Aila Brunnberg