Mäklaren Karins enastående energi, värme och positivitet bidrog massa gott till oss i svåra tider om att behöva sälja lägenheten. Vi är mer än supernöjda! Karin rekommenderas starkt!
Svensk Fastighetsförmedling Solna
Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Solna! Här möts du av kunniga fastighetsmäklare som kan Solna. Genom att vara lokala mäklare med en nationell organisation i ryggen kan vi erbjuda en mäklartjänst anpassad efter dig och dina behov. Med bred marknadsföring i både traditionella och digitala kanaler samt ett...
936 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Solna
Sedan starten hos Reco 2016
This agent is professional, responsible, and excellent. She responds very quickly and actively pushes the process forward. She is willing to work hard to achieve an agreement that satisfies both parties.
Jonas är: erfaren, har mycket god kännedom om området, ger snabb återkoppling hela vägen fram till mål. Jag är mycket nöjd med allt Jonas har gjort.
Karin har verkligen varit toppen! Hon har hjälpt mig med allt som jag har haft frågor om och hela processen har varit väldigt enkel och stressfri tack vare henne. Jag kan varmt rekommendera henne!
Karin var alltid väldigt vänlig och snabb på att svara på alla mina frågor. Som köpare kände jag mig trygg genom hela processen och är mycket nöjd med både bemötandet och all information jag fick. Jag kan varmt rekommendera Karin.
Lättillgänglig och kan ge svar på de frågor man har. Har även varit flexibel med datum att komma på visning på.
He is very professional and helpful and made sure to sell my apartment asap as per my requirements.
Kunnig, trygg, lyhörd, erfaren. Stor närvaro genom hela processen.
Trevlig, erfaren, snabb, stort nätverk som gjorde att hon kunde sälja vår lägenhet snabbt, smidigt och till ett bra pris 👍 rekommenderar varmt!
Bra, trevlig mäklare som rekommenderas
Rak, effektiv, proffsig, kunnig och driven.
Glad och öppen en väldigt trevlig person. Hälsningar Lars-Ingvar
She was very nice and communicative. She made the process easy and seamless
Manuels bemötande är exceptionellt! Han levde verkligen upp till förväntningarna vi hade och kan verkligen rekommendera honom om du vill ha en erfaren och kompetent mäklare.
Glad och trevlig mäklare som alltid har varit hjälpsam och gjort allt hon kunnat för att alla ska bli nöjda. Vi har kämpat tillsammans från start till mål. Rekommenderar henne varmt.
Jonas var engagerad i försäljningen från början till slut. Han hittade kunder utanför Hemnet och sålde lägenheten på kort tid till bra pris precis som vi önskade. Supernöjd!
Johanna är mycket sympatisk och har en fantastisk förmåga att verkligen lyssna in vad som är viktigt. Jag har haft förmånen att både köpa och sälja via henne, och oavsett perspektiv känns hon som en trygg partner genom hela processen. Något jag särskilt uppskattar, är hennes fokus på att matcha rätt köpare med rätt bostad, vilket gör att alla parter får den bästa affären. Johanna är professionell, trygg, skicklig och dessutom väldigt trevlig att ha kontakt med. Jag kan varmt rekommendera henne!
Du är grym och jag är verkligen nöjd med upplevelsen allt fungerade smidigt och professionellt.
Sia was professional, responsive, and made the whole process easy
Kunnig & proffsig med varmt bemötande!
Manuels långa erfarenhet som mäklare var tydlig från start. Jag kände mig trygg med att överlåta försäljningen av min lägenhet till honom. Han var lyhörd, kompetent och tillgänglig under hela processen och jag är mycket nöjd med hans insats. Stort tack för fantastisk hjälp!
I am truly impressed by Jonas’s exceptional expertise and dedication. He guided me with professional advice throughout the entire sales process and was always supportive whenever I had questions or concerns. His clear sales plan and approachable communication style made the whole experience smooth and reassuring.
Manuel är kunnig, erfaren och förtroendeingivande. Varje steg i försäljningen gjordes med full transparens och stöd från hans sida. Kan bara rekommendera.
Tusen tack för fint omdöme Filip. Varit ett nöje att samarbeta med er. Allt gott!
Jag är väldigt nöjd med Karin som mäklare. Hon tänkte på allt och gjorde processen enkel för mig, jag behövde egentligen inte oroa mig för någonting. Karin var tydlig med förväntningarna och satte realistiska mål, vilket kändes tryggt och förtroendeingivande. Dessutom var hon alltid trevlig, hjälpsam och lätt att ha kontakt med. Jag kan varmt rekommendera henne!
Jonas lyckades sälja vår lägenhet innan vi ens hunnit ta bilder genom hans kontaktnät. Förutom att det var en smidig affär fick vi även samma pris som tidigare var det högsta sålda på vår gata. Har även köpt av Jonas och upplever att han ser båda parterna och gör sitt yttersta att båda ska bli nöjda. Rekommenderar Jonas helhjärtat
Toppenmäklare med bra känsla för alla parter. Supernöjd.
Mycket proffsig service och uppdatering längs hela resan. Kan varmt rekommendera Manuel Campos.
Stort tack för jättefina omdömet Catrin. Härligt att ni är nöjda med mitt arbete så långt och att ni kan rekommendera mig vidare, det betyder väldigt mycket för mig. Ses snart inför nyckelöverlämningen.
Otroligt professionell, kompetent och väldigt trevlig. Har bara positiva saker att säga om Manuel!
Stort tack för ditt fina omdöme Tuva, betyder jättemycket. Hoppas familjen kommer stortrivas i nya bostaden. Ses snart för nyckelöverlämningen.
Jag har tappat hoppet för försäljning av mitt lägenhet efter haveri med första mäklare men Sia fixade allt på bara några dagar. Tack för allt hjälp. Bahram
Proffesionellt bemötande, tydlig kommunikation och vänlig!
Karin har varit toppen! Hon har varit väldigt transparent, kommunikativ genom hela processen och känner verkligen hon gjort ett toppenjobb och legat i för att hitta rätt köpare med relevanta bud.
Jonas är proffsig, lyhörd och transparent. Vi är supernöjda!
Jag vill varmt rekommendera Karin på Svensk Fastighetsförmedling Solna för den fantastiska hjälp jag fick vid försäljningen av min bostad. Från första mötet kände jag ett stort förtroende för Karin, tack vare ett professionellt bemötande, gedigen kunskap om marknaden och ett stort engagemang. Karin var alltid tillgänglig för frågor, höll mig uppdaterad genom hela processen och jobbade hårt för att uppnå bästa möjliga resultat. Försäljningen gick snabbt och smidigt, och slutpriset överträffade mina förväntningar. Om du...
Väldigt trevlig och ödmjuk i sitt bemötande! Stort tack!
Sia bäst bästa service Jag är väldigt glad att han ger mig mycket bra service och att han är en väldigt bra person.
Under en intensiv månad hjälpte Sia mig både att köpa min nya bostad och sälja min gamla. Från första kontakten bemötte han mig med ett stort engagemang, tålamod och alltid ett leende. Han lyssnade noggrant på alla mina frågor och önskemål och gav kloka råd under hela processen. Tack vare hans professionella arbetssätt och goda marknadskännedom lyckades han sälja min bostad till ett mycket bra pris – och det på bara 8 dagar! Jag uppskattar verkligen hans tillgänglighet, snabb återkoppling och förmåga att skapa trygghet genom...
Karin klev in och tog över efter en kollega som började vår process, hon skapade förtroende med en gång. Karin var väldigt lät att ha och göra med, lyhörd och tillgänglig.
Proffsigt agerande vänligt bemötande
Väldigt professional och hjälpsam
Sia var mycket professionell, tillgänglig och hjälpsam genom hela processen. Vi kände oss trygga och väl bemötta vid köpet av lägenheten på Wiboms Väg 12.
Jonas var väldigt trevlig och allt gick smidigt
Engagerad, närvarande och tillgänglig.
Väldigt tillmötesgående och positiv. Hoppas hon tar mig hela vägen till försäljning bara.
Min upplevelse av att ha haft Johanna som mäklare är att hon är jätteduktigt på det hon gör och ger en trygghet till mig och mina föräldrar som ville sälja vår lägenhet. Rekommenderar henne starkt!
Engagerad och kunnig mäklare. Vi är mycket nöjda
Johanna är en engagerad och kunnig mäklare som med ett skarpt öga för detaljer och en varm personlighet skapade snabbt förtroende hos både mig och min fru vilket gjorde bostadsaffär en både trygg och effektiv. Hon är väldigt skicklig på att förhandla och är också en god lyssnare som verkligen förstår sina kunders önskemål. Tack vare sin drivkraft, tillgänglighet och starka arbetsmoral levererar hon resultat som överträffar förväntningarna. Kort sagt: en mäklare med både hjärta och skärpa – någon man gärna anlitar igen.
Jonas exceptional support and professionalism throughout the process of purchasing my second apartment. Just like the first time, his guidance, transparency, and deep market knowledge made the entire journey smooth and stress-free. It’s rare to find someone who genuinely understands their client’s needs and goes the extra mile every time. I truly appreciate the trust and confidence he inspire—dealing with him in buying an apartment was an easy decision, and I’m grateful for his continued dedication
Ordningssam, rak, tydlig, kompetent och framförallt trevlig och tillmötesgående.
Johanna är lätt att ha att göra med. Kunnig, proffsig, lyhörd och förtroendegivande. Det märks att hon har lång erfarenhet. Allt kändes bra med Johanna. Jag rekommenderar henne starkt.
Tillmötesgående, smidig i kontakten, trevlig och god dialog med bostadsrättsföreningen!