Vi är supernöjda! Anlita Sanna om du vill ha en trevlig, trygg, kompetent mäklare som inte är den typiska ”mäklartypen”.
Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Välkommen till Svenska Mäklarhuset Johanneshov! När du anlitar oss får du mäklare som verkligen brinner för nöjda kunder. Vi älskar vårt jobb och jobbar alltid stenhårt för att du ska hitta rätt bland alla bostadsrätter och villor här i trevliga Johanneshov. Vi har massor av erfarenhet av mäklarbranschen. Oss kan du fråga...
673 omdömen om Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Sedan starten hos Reco 2019
Det kändes mycket tryggt. Jag fick ett positivt och förtroendeingivande första mötet och Sanna infriade mina förväntningar under processens gång. Jag fick kontinuerlig återkoppling och bra tips. Sanna har en bra intuition och styrde så jag gjorde en affär som jag blev nöjd med. Sanna gör det lilla extra och jag rekommenderar henne varmt!
Sanna är vänlig, pålitlig och otroligt skicklig på sitt jobb.
Sanna var professionell i sin yrkesroll och vi blev bra bemötta. Hjälpte oss på bästa sätt och vi kände oss trygga i våra beslut vid köpet av bostaden
Sanna gav mig ett proffesionellt mottagande vid visningen, men det var ändå i den fortsatta kontakten jag fick svar på mina frågor som ledde fram till att affären kunde göras upp på ett tryggt sätt.
Jättenöjd! Sanna är lyhörd och har koll på marknaden.
Hon är toppen! Transparens och trevlig!
Tillgänglig, trevlig och avslappnad.
Jättenöjd. Bra och snabb återkoppling, har koll på läget och ger realistiska förväntningar.
Jag är jättenöjd med Sanna som mäklare! Jag upplever att hon är engagerad, kunnig och har en mycket god lokalkännedom om Hammarbyhöjden.
Jag är otroligt nöjd med Ellen som min mäklare! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Försäljningen gick smidigt och jag kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Lugn, proffsig och pålitlig. Tydlig i kommunikation och hjälpsam. En kanon-mäklare, helt enkelt.
Sanna är trevlig och professionell i bemötandet. Det var tryggt att sälja med henne och kunna bolla processen med henne från början till slut.
Erfaren och fokuserad. Duktig på att navigera i en svår marknad
Sanna är en mäklare att lita på! Fantastiskt bra och stenkoll på Hammarby höjden. Med en vänlig och professionell approach
Ellen var jättebra. Vänlig, professionell, tillgänglig och mycket tålmodig genom hela processen. Hon svarade på alla frågor, visste hon inte svaret så erbjöd hon alltid att ta reda på det och återkopplade. Jag kände mig trygg med henne som mäklare.
Jättenöjd med hennes varma, professionella approach
Sanna är engagerad, kunnig och professionell genom hela processen. Vi kände oss väl omhändertagna och rekommenderar henne varmt!
Ellen delar information på ett lugnt och strategiskt vis som skapar en känsla av trygghet. Lösningsorienterad och lätt att kommunicera med.
Väldigt tillmötesgående och trevlig.
Jag anlitade Ellen som mäklare och är otroligt nöjd med hela processen. Hon var lyhörd och uppmärksam på mina önskemål, samtidigt som hon alltid var rak, ärlig och transparent i sin kommunikation. Ellen fanns alltid tillgänglig för frågor och gav ett stort förtroende genom sitt sätt att arbeta. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare.
Jag köpte ju av henne, inte sålde så hon gjorde inte mig en tjänst. Varför ska jag recensera? Men personligen tyckte jag hon var bra. Helt korrekt och lite kul 😀
Jag upplevde att Sanna var tydlig, trevlig, engagerad och kunnig samt att det var lätt att nå henne på telefon.
Superproffsig, tydlig, enkel (och trevlig!) att ha att göra med. En stor trygghet vid en stor affär, jag kände mig mycket väl omhändertagen.
Sanna är kunnig , trevlig och en glad person, och samtidigt noggrann o professionell. Med vänlig hälsning, Helena
Sanna Pickelner var engagerad och närvarande under hela säljprocessen. Hon gav goda råd och infriade det hon lovade. Vid kontraktsskrivningen lovordades hon även av köparna av lägenheten. Vi kan varmt rekommendera henne!
God lokalkännedom. Gjorde en relevant värdering som matchade slutpriset. Lugn, trygg och förtroendeingivande med glatt bemötande.
Lyhörd, kunnig & professionell. Supertrevlig & alltid tillgänglig.
Tack bästa Jasmina för fina omdömet!
Kontakten med Ellen har skötts av min son, då det är han som bott i lägenheten. Min och Ellens kontakt har skett genom att hon mejlat information kring kommande visningar. Pga detta har jag svårt att ge något noggrannare omdöme om Ellen. Då bostadsmarknaden har förändrats ganska radikalt sedan januari tror jag att Ellen gjort vad hon kunnat.
Hej Inger, tack för att du tog dig tid att svara. Var kul att få hjälpa er med försäljningen.
Mycket bra mäklare. Tillgänglig, snabb på återkoppling och behjälplig
Tack Lucas för fint omdöme och att du tog dig tid att svara! Hoppas du kommer stortrivas i bostaden och härliga Hammarbyhöjden :)
Ihärdig, trevlig och lösningsorienterad!
Ellen uppfyllde alla förväntningar hos en professionell mäklare, både lyhörd och engagerad!
Tack Jan för det fina omdömet! Var kul att få hjälpa dig med detta. Lycka till med nya äventyr som väntar.
Tryggt och bra. Fantastiskt bemötande. Kommer absolut anlita Ellen sen när jag säljer min lägenhet i framtiden!
Tack Sara för det fina omdömet! Återigen grattis till den fina bostaden jag hoppas du kommer trivas i den och i härliga Hammarbyhöjden 😊
Lugn, trygg och kunnig om marknaden. Vi hade ett stort förtroende för Sanna under hela processen och kan varmt rekommendera henne.
Lyhörd och kunnig mäklare som gjorde upplevelsen för en förstagångsköpare bra.
Tack Sofia för trevlig läsning och för du tog sig tid att svara. Kul att få hjälpa dig med detta, är helt övertygad om att du kommer stortrivas i bostaden och i mysiga Hammarbyhöjden ☺️
Ellen var engagerad och driven! Svårt att sälja just för tillfället men hon var väldigt uthållig och fokuserad. Väldigt rak och sa vad hon tycker om saker. Rekommenderas!!
Tack Rickard för att jag fick förtroendet att hjälpa dig med din försäljning, vill även tacka för det fina omdömet och att du tog dig tid att svara. Lycka till med nya äventyr som väntar!
Väldigt kompetent, engagerad och snabb på att svara på frågor!
Tack Vendela för det fina omdömet och återigen grattis till er fina nya bostad🎉
Bryr sig väldigt väl om både säljare och köpare!
Det jag är mest nöjd med är hur vi också hjälp att hitta nytt boende i samband med försäljning, så vi lyckades sälja och köpa samtidigt och allt gick supersmidigt!
Professionellt bemötande. Förklarar väldigt lugnt och går igenom allt noggrant, väldigt kunnig och kunde svara på alla frågor. Snabb på bollen.
Tack för fint omdöme och att du tog dig tid att svara! Var kul att få hjälpa er med detta 😊
Sanna är mycket engagerad och vi kände oss väldigt trygga med henne som mäklare.
Jag hade önskemål om att inte stressa iväg lägenheten, utan kunde tänka mig att hyra ut i andra hand ett tag och försöka senare eftersom marknaden inte var på topp. Stort tack till Gabriel som hade en hel del visningar och fick iväg den i alla fall utan att försöka stressa fram en affär!
Trevlig, väl påläst om föreningen och området.
Tydlig, lätt att nå och väldigt behjälplig. Ledde till ett smidigt köp av fint objekt. Rekommenderas starkt.
Jag har upplevt Ellen som engagerad, kunnig och tålmodig i köpesprocessen.
Tack Pelle för fina ord! Hoppas flytten gick bra och att du stortrivs i den fina bostaden.
Trevligt och personligt intryck. Vissa detaljer om lägenheten saknades viss kunskap, men jag tycker inte det gjorde så mycket. Vi fick ett gott bemötande och villighet att möta oss efter våra behov.
Ellen är effektiv, tydlig och lyhörd! Jag är mycket nöjd!
Tack Elin för det fina omdömet och att du tog dig tid att svar. Var kul att få hjälpa dig med detta.
Sanna var ett tryggt bollplank när lägenheten skulle säljas. Vi hade genomgående en god kontakt och hon var aldrig längre än ett samtal bort. Hennes kunskap om närområdet var ett stort plus. Kan varmt rekommendera Sanna!
Mycket bra, flexibel och öppen för att möta mina behov. Sanna var så trevlig, lyhörd och kunde snabbt sy ihop en privat visning och sedan lika snabbt ordna ett kontraktsskrivande. Jag kände mig jättetrygg genom hela processen.
Väldigt professionellt och trevligt bemötande! En positiv upplevelse.