Svensk Fastighetsförmedling

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.
Svensk Fastighetsförmedling - det självklara valet i alla lägen för dig som ska köpa eller sälja en bostad!
  • Prisade för bäst på service i ServiceScore 2019
  • Över 80 års erfarenhet
  • 1200 medarbetare på över 200 platser från norr till söder
Svensk Fastighetsförmedling
"Torsten hjälpte mig vid köp av bostadsrätt. Jag uppfattar honom som pålitlig, tillmötesgående och 100% korrekt. Mycket bra servicetänk, en mäklare som har förstått vikten av att skapa goda kundrelatio..."
Amelie Regina Elisabeth B anlitade Torsten Karlsson hos Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
"Har sålt mitt bostadsrättsradhus via Svensk Fastighetsförmedling och Erica Stors. Erica passade mig/oss utmärkt med sitt lugn och trygga kunskaper. Dessutom otroligt trevlig! Jag förväntade mig en ..."
Mikael S anlitade Erica Stors hos Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Ta kontroll

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar