Svensk Fastighetsförmedling

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.
Svensk Fastighetsförmedling - det självklara valet i alla lägen för dig som ska köpa eller sälja en bostad!
  • Prisade för bäst på service i ServiceScore 2019
  • Över 80 års erfarenhet
  • 1200 medarbetare på 230 platser från norr till söder
Svensk Fastighetsförmedling
"Hej! Vi har sålt en lägenhet via Svenska Fastighetsförmedling. Mäklaren Kristian Ceylan har utfört ett utmärkt arbete, enligt hans uppdrag. Vi har haft ett bra o tydligt samarbete som givit det re..."
Heidi N anlitade Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
"Vi fick hjälp av Helene att sälja vårt kedjehus i Fårdala. Vi upplevde Helene som lätt att jobba med, hon är kunnig, tydlig och känns korrekt i alla lägen. Utan att försöka måla upp några fantasi-förv..."
Chris H anlitade Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar