Nathalie Jensen

Nathalie Jensen

Nathalie Jensen är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Nathalie Jensen har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Nathalie Jensen har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 180 omdömen med ett betyg på 5.0. Nathalie Jensen har haft 55 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

180 omdömen om Nathalie Jensen

Sedan starten hos Reco 2023
Natalie L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nathalie Jensen en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Kungsholmen - Fredhäll

Nathalie is very supportive and helpful throughout the entire selling process. As it was my first time selling an apartment, I had a lot of questions and uncertainties, but she guided me every step of the way and made everything feel smooth and manageable. She is knowledgeable, professional and always quick to respond, which gave me a lot of confidence and peace of mind. Nathalie took the time to explain each stage clearly and ensured I felt comfortable with every decision. Her dedication and positive attitude truly made...

Elin B
Kungsholmen - Fredhäll

Jag träffade flera olika mäklare inför försäljningen. Nathalie var den som ingav störst förtroende redan från start. En del mäklare kan kännas som försäljare men Nathalie presenterade sin plan och sitt upplägg på ett självsäkert sätt utan att kännas det minsta pushig eller som att hon försökte sälja på en olika saker. Hon kunde dessutom understödja det hon berättade med exempel från hennes tidigare försäljningar. Nathalies mäklararvode var aningen högre än de andras, men trots det kändes det givet att välja Nathalie redan...

Oscar A
Kungsholmen - Fredhäll

Mycket bra! Kan rekommendera starkt. Bra kundkontakter i fredhäll.

Honey D
Kungsholmen

Nathalie var en fantastisk mäklare. Effektiv, professionell och väldigt inlyssnande. Rekommenderas varmt!

Malin H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nathalie Jensen en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Kungsholmen - Fredhäll

Nathalie är en proffsig mäklare och har ett ödmjukt sätt att möta sina kunder.

Ebba F
Kungsholmen - Fredhäll

Kompetent och trevlig mäklare! Rekommenderas starkt!

Carl-Oscar B
Kungsholmen - Fredhäll

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Supernöjd med Nathalie som mäklare. Redan från start hade hon en tydlig plan för hur försäljningen skulle genomföras, och hon följde den hela vägen. Vi kände oss trygga genom hela processen och slutresultatet blev en försäljning vi är väldigt nöjda med. Kan varmt rekommenderas!

Ulrika C
Kungsholmen

Trevlig, framåt, trygg och proffsig. Kämpar hårt för att alla ska bli nöjda. Bra kommunikation från början till slut. Rekommenderas starkt.

Ellen F
Kungsholmen - Fredhäll

Vi är supernöjda med Nathalie som mäklare. Hon gjorde ett jättebra jobb genom hela försäljningen och hade en tydlig plan från start. Hon var engagerad, noggrann och väldigt lätt att ha att göra med. Vi kände oss trygga genom hela processen och uppskattade verkligen att hon hela tiden höll oss uppdaterade. Nathalie gjorde verkligen allt rätt och vi kan varmt rekommendera henne till alla som ska sälja sin bostad. :)

Anna Theresia L
Kungsholmen - Fredhäll

Nathalie var extremt professionell och engagerad. Hon var alltid tillgänglig för att svara på frågor och var väldigt behjälplig. Det märks tydligt att hon bryr som om att varje affär ska bli lyckad och att man ska känna sig trygg i processen. Rekommenderar Nathalie varmt!