Nathalie Jensen

Nathalie Jensen

Nathalie Jensen är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Nathalie Jensen har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Nathalie Jensen har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 196 omdömen med ett betyg på 5.0. Nathalie Jensen har haft 57 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

196 omdömen om Nathalie Jensen

Sedan starten hos Reco 2023
Karin B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nathalie Jensen en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Kungsholmen - Fredhäll

Trevlig och duktig genom hela processen, jag är mycket nöjd med Nathalie!

Ivika J
Kungsholmen

Nathalie var engagerad, flexibel och lyhörd genom hela processen. Hon anpassade sig efter våra förväntningar, arbetade aktivt för att vi skulle känna oss nöjda och var ett mycket värdefullt stöd i diskussioner och beslut. Hon har ett mycket gott öga för det estetiska vilket resulterade i väldigt fina och professionella annonser.

Aaron M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nathalie Jensen en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Kungsholmen - Fredhäll

På vår första visning visade Nathalie mycket omtanke och intresse för alla sina besökare, hade mycket information hon delade med sig, märkte hon hade mycket kunskap om området och lägenheten. Gav en utrymme att utforska lägenheten, något jag själv uppskattar. Under förhandlar va hon förstående och hade mycket tålamod. Allt som Natalie erbjöd oss va precis vad vi letar i en mäklare. Mycket nöjda.

Casper H
Kungsholmen

Mycket bra! Nöjd över allt jobb hon utfört

Lisa N
Johanneshov

Otrolig!!! Finns ingen bättre mäklare. Nathalie gjorde processen otroligt smidig och enkel. Dessutom blev det rekordpris per kvm i området. Kan inte rekommendera nog! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Kevin D
Kungsholmen

Vi träffade fem mäklare för konsultation och valde Nathalie eftersom hon hade den tydligaste och bästa strategin - ett val vi är otroligt nöjda med! Nathalie har varit väldigt trevlig, professionell och lyhörd genom hela processen. Hon arbetar hårt, är positiv och är dessutom extremt bra på att följa upp snabbt och tydligt, vilket gjorde att vi kände oss trygga i varje steg. Vi kan varmt rekommendera Nathalie och skulle utan tvekan anlita henne igen!

Simon I
Vasastan - City/Norrmalm

När man anlitar Nathalie vet man att det blir en bra försäljning. Jobbar verkligen hårt för att leverera.

Lucas F
Vasastan - City/Norrmalm

Good experience. The broker represents the seller interests and not the buyer interests. I don't like constantly being pushed to close the deal at a higher price. However, this seems to be usual in Sweden.

Anton R
Kungsholmen

Nathalie är en otroligt bra mäklare som är väldigt kunnig och enkel att ha att göra med. Hennes strategier är välplanerade och tack vare hennes insiktsfulla råd samt att hon är lyhörd så blir det väldigt lätt att samarbeta. Dessutom är hon bra på att kommunicera och genom snabba och genomgående uppföljningar. Hon är ambitiös men också handelskraftig och beslutsam att aldrig ge sig!

Marcus Kjell Bertil R

Det här är andra gången vi anlitar Natalie och jag kan konstatera att hon än en gång levererat på alla plan! Båda försäljningar resulterade i nytt rekordpris i respektive område!! Det är inte bara slutresultatet som imponerar, utan hela processen. Natalie är engagerad, tillgänglig och genuint lyhörd. Under budgivningarna höll hon löpande kontakt för avstämning och gemensam strategi. Professionellt, strukturerat och alltid ett steg före. Jag kan varmt rekommendera Natalie till alla som vill ha en mäklare som inte nöjer sig med ett bra resultat, utan siktar och levererar det bästa möjliga.