Mycket nöjd med Rasmus som mäklare! Det blev en rekordförsäljning och vi vill gärna ha Rasmus som mäklare igen 👌🏼
Rasmus Logärd
Rasmus Logärd är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling
.Rasmus Logärd har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Rasmus Logärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 355 omdömen med ett betyg på 5.0. Rasmus Logärd har haft 61 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
355 omdömen om Rasmus Logärd
Duktig och genuin mäklare. Fick bra information genom hela processen och känner mig nöjd med försäljningen! 10 av 10 i betyg
Trevligt och professionellt bemötande. Var på visning på torsdagen och skrev kontrakt på söndagen. Rekommenderas
Väldigt trevlig & Professionell och hjälpsam för att få alla nöjda och glada.
Jätte trevlig, hjälpsam. Underlättar otroligt mycket för säljare och köpare
Jag har kört med Rasmus två gånger nu, både som säljare och köpare och har vart lika nöjd med processen från båda håll!
Ständigt tillgänglig och otroligt proffsig!
Bra och snabb försäljningsprocess och fick god information under processens gång. Kan varmt rekommenderas.
Mycket proffsigt och trevligt bemötande under hela försäljningen, skulle starkt rekommendera Rasmus!
Rasmus är en kunnig och strukturerad mäklare med tydlig kommunikation genom hela processen. Han var tillgänglig vid behov och gav relevant information löpande. Arbetet genomfördes effektivt och affären hanterades på ett korrekt och professionellt sätt.