Vad söker du?

Låg

2947 omdömen om SkandiaMäklarna

Sedan starten 2008
Ivan B
Köpte ett hus med hjälp av Erik Wärme, en del av SkandiaMäklarna Höglandet Verifierat företag

Mycket bra och trevligt bemötande. Lättillgänglig och kunnig. En bra köpprocess rakt igenom med Erik.

Nässjö
Lucas A
Köpte en bostadsrätt med hjälp av Daniel Månér, en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby Verifierat företag

Han var precis som man vill ha sin mäklare när man köper för första gången. Han var alltid tillgänglig, svarade alltid på telefon och var väldigt mån om att vi som köpare skulle känna oss trygga med köpet.

Bollstanäs/Grimstaby
Albin S
Sålde ett hus med hjälp av Erik Wärme, en del av SkandiaMäklarna Höglandet Verifierat företag

Erik är väldigt trevlig, professionell och kunnig. Ett riktigt bra bemötande från början till slut!

Vetlanda
Elin W

Allt fungerade mycket bra med Erik. Jag är nöjd med det stöd jag fick och har inga klagomål.

Vetlanda
Sofia K
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Daniel Månér, en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby Verifierat företag

Daniel är en trygg, pålitlig mäklare som brinner för sitt arbete och kunder. Upplever ifrån min sida att Daniel är en lätt mäklare att sammarbeta med och har redan rekommenderat han till två vänner. Dessutom fick jag av en rekommendationen från en bekant tag på Daniel, vilket tyder på att han fått upp en bra kundkrets med ett bra rykte.

Centrala Väsby
Mikael H
Köpte en bostadsrätt med hjälp av Lars Steneryd, en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby Verifierat företag

Engagemang och välvilja att hjälpa till, väldigt flexibel och tillmötesgående vid frågor/önskemål. Litet minus för att ha en tendens att forcera, lite som att agendan är full och bråttom till nästa punkt på dagordningen.

Runby
Rasheed J

Daniel helped both the parties to finalize the deal of the house with very clear instruction. He is very professional and experienced for the job. He also is very friendly and fun to talk to. Best wishes Parveez

Eds Allé
Anika B
Sålde en tomt med hjälp av Erik Wärme, en del av SkandiaMäklarna Höglandet Verifierat företag

Flexibel, tillmötesgående, bra bemötande och lösningsfokuserad. Jag är mycket nöjd med Erik!

Nässjö
Svar från Erik Wärme
Tack Anika:) Jag är glad att jag fick förtroendet att hjälpa dig med förmedlingen av din fina strandtomt i Stensjön. Nu ska vi bara hitta ett nytt hus till dig och Jonas. Vi ses på Puben:)
Martin R

Lugn, trygg, saklig och jättelätt å nå.

Eksjö
Svar från Erik Wärme
Tack Martin, jag är mycket tacksam för rekommendationen:) Lycka till nu med nya huset och återkoppla gärna när du är klar med alla renoveringar så ordnar jag en värdering åt er.
Jelena J

Vi upplevde Erik Wärme som en mycket pålitlig, professionell och saklig mäklare. Hans lugna kommunikationssätt ingav oss trygghet under husförsäljningen. Vi tackar Erik för hjälpen.

Eksjö
Daniel G

Mycket trevlig och härlig energi:) allt gick väldigt smidigt..vi blev även erbjudna flyttsläp att låna vilket är uppskatande..

Sanda Ängar/Bollstanäs
Ladda fler omdömen

Platser 81

Visar: 15 av 81
Ladda fler platser

Om dessa omdömen

För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera SkandiaMäklarna har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen

Trovärdighet
Låg

Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.

Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.

Dessa nivåer finns på Reco:
  1. Mycket Bra
  2. Bra
  3. Ok
  4. Låg

Detta är Reco

Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.
Reco logotype Omdömen du kan lita på

Kategorier

Betyg & tidpunkt: