Snabb återkoppling och tydlig kommunikation. Kände mig trygg som köpare.
SkandiaMäklarna
2 852
4.7
Ok
2852 omdömen om SkandiaMäklarna
Sedan starten 2008
Köpte ett hus med hjälp av Daniel Månér, en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby Verifierat företag
Bollstanäs
Vi blev trevligt bemötta av Daniel som hjälpte oss genom köpprocessen på ett proffesionellt sätt.
Centrala Väsby
Sålde ett hus med hjälp av Daniel Månér, en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby Verifierat företag
Trevlig, kunnig och upplysande hur en försäljning går till.
Upplands Väsby
Hjälpsam person. Han gör allt för att hjälpa till.
Centrala Väsby
Köpte en tomt med hjälp av Lars Steneryd, en del av SkandiaMäklarna Upplands Väsby Verifierat företag
Snabbt och smidigt. Tillgänglig och hjälpsam.
Centralt/Folkparksområdet
4.6 av 43 omdömenSkandiaMäklarna Helsingborg
4.5 av 35 omdömenSkandiaMäklarna Höglandet
5.0 av 28 omdömen
Visar: 15 av 81
Ladda fler platserOm dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera SkandiaMäklarna har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Ok
Ok
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
Dessa nivåer finns på Reco:
- Mycket Bra
- Bra
- Ok
- Låg
Detta är Reco
Oberoende omdömen från riktiga kunder
Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt
har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna
kontroller mot företagens kundregister.
Vi lever som vi lär
Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma
sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller
erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.