Wiklunds Vvs
5.0 i betyg av av
10 omdömen
Välkommen till Wiklunds VVS AB!
Vi utför alla typer av VVS-arbeten! Allt från entreprenaduppdrag inom badrum eller köksrenoveringar till mindre arbeten som till exempel byte av blandare eller varmvattenberedare. Vi utför även arbeten inom värmeanläggningar -installation av NIBE-värmepumpar. Vi har ett nära samarbete med elektriker, plattsättare samt snickare för att kunna tillgodose projektens alla aspekter.
Hos oss på Wiklunds VVS finns ett stort engagemang. Nöjda kunder och hög kvalité är det som definierar oss! Vi har kollektivavtal och är ett auktoriserat företag genom Säker Vatten.
Ni är välkomna att höra av er!
Ni är välkomna att höra av er!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag10 omdömen om Wiklunds Vvs
skrev om Wiklunds Vvs
Alla som kom var duktiga och trevliga.
Rekommendera gärna till mina kompisar om de får problem. -
skrev om Wiklunds Vvs
Ny wc inkl montering. Snabb service. Har dock inte fått fakturan ännu....
skrev om Wiklunds Vvs
Kunnig personal, snabb service och trevlig personal. Dessutom generösa inställning till pengar.
skrev om Wiklunds Vvs
Jätte bra. Man känner sig trygg och dom gör ett bra jobb och löser problem på ett bra sätt
skrev om Wiklunds Vvs
Oerhört kundorienterade. De ställer upp i tid och otid med att lösa dina problem. Arbetet är alltid ordentligt utfört.
Kan varmt rekommendera dem -
skrev om Wiklunds Vvs
Bra snabb och proffsig hjälp med god samarbetsförmåga med kund.
skrev om Wiklunds Vvs
Världsklass! Alltid bra och proffsigt bemötande. Samarbetat många gånger de senaste åren i egenskap av privatkund och det är genomgående tydligt vad, när och hur saker ska utföras. Rekommenderas varmt!
skrev om Wiklunds Vvs
Wiklunds VVS har mycket bra kundservice och leverans. Var mycket nöjd med resultatet. Rekommenderar starkt!
Proffesionellt utfört arbete
Trevliga ch seriösa -
skrev om Wiklunds Vvs
Förståelse för problemet, engagerad och snabb