AB Stockholmshem

AB Stockholmshem

Ring 08-508 390 00 www.stockholmshem.se
Omdömen totalt
3
Snittbetyg
1.7
Skriv ett omdöme

3 omdömen om AB Stockholmshem

Visar 3 omdömen med 1.7 i snittbetyg
Patrik N
Skrev om AB Stockholmshem

Stockholmshem hyr ut en massa lägenheter till Socialtjänsten, och har du otur kan du få bo granne med en av dessa försökslägenheter. Själv drog jag den härliga nitlotten att få en knarkare under mig som för massa oväsen på nätterna. Tror du att du kommer få någon hjälp från Stockholmshem ifall detta drabbar dig? GLÖM DET! De bara slänger ifrån sig allt ansvar på andra, trots att det TYDLIGT står i deras kontrakt att du inte får störa dina grannar. Vilken total misär man har tvingats genomlida, nu är jag äntligen på gång... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
NISSE B
Skrev om AB Stockholmshem

Oerhört ineffektiv och krånglig kommunikation från Stockholmshem i ett trögdrivet ärende rörande inomhusklimatet. Hantverkare anställda av Stockholmshem har inte varit alls tillräckligt lösningsfokuserade och jag har själv vid flertalet tillfällen behövt påminna om hur de ska göra sitt arbete. De verkar mest vilja gå hem tidigt och/eller skylla på någon annan part. Verkligen illa.

2
Patrik N och Lena M gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Marianne L
Skrev om AB Stockholmshem

Stockholmshem - knappast i frontlinjen för energibesparingar när man inte ens justerar in värmesystemet när man bygger om gamla hus. Här kör man för fullt och Fortums fjärrvärme är ju inte precis billig.....men så går det när man inte bryr sig om att anlita folk som vet hur man gör utan låter outbildad personal ta hand om tekniken. Dessutom: portlampan över entrén till Hökmossevägen 59 har ramlat ner o hängt på en tråd i flera månader! Seriös förvaltare?

2
Patrik N och Lena M gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen