Eliz AB

Eliz AB

  • Badge2023
Omdömen totalt
74
Snittbetyg
4.5
Ring 08-509 240 12 Dela

Om företaget

Välkommen till Eliz AB! Vi på Eliz AB hjälper dig med flytt och städ och ser dessutom till att dina fönster blir skinande rena. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och är alltid flexibla samt lyhörda för dina önskemål. Tjänster: Flytt, fönsterputsning, hemstädning, trappstädning, flyttstädning och mycket mer.... 

Skriv ett omdöme

74 omdömen om Eliz AB

Sedan starten hos Reco 2021

Visar 74 omdömen med 4.5 i snittbetyg
Eduard P
Skrev om Eliz AB

Otroligt nöjd med denna leverantör. Vi valde helhetspaket med packning av lägenhet, flytt och flyttstädning av lägenheten. Väldigt enkla att ha att göra med, enkel att kommunicera med och ett proffsigt jobb. Prisvärda. ' Rekommenderar Eliz AB och kommer att använda dessa igen.

Amanda R
Skrev om Eliz AB

Bokade flyttstäd i sista minuten med Eliz AB då jag genomfört ett lägenhetsbyte. De var proffsiga och trevliga, mycket flexibla med bla upphämtning av nycklar och erbjudna tjänster inom städet då jag hade begränsat med vad jag kunde flytta på osv. Bra pris! Lite kort betalningsfrist på fakturan, så den lätt blir sent betald.

Silverli E
Skrev om Eliz AB

Super trevliga och väldigt snabba :)

Lillemor G
Skrev om Eliz AB

Anlitade dem för packning, flytt och städ. Några saker trasiga men de har varit väldigt tillmötesgående med tips. Så det ska jag se om jag kan ordna. Självrisken är ju så hög så inte värt besväret. Trevligt bemötande. Duktiga packare och flyttgrabbar. Väldigt lätta att ha med att göra Kan varmt rekommendera dem.

Svetlana E
Skrev om Eliz AB

Mycket trevlig och flexibel personal som jobbade hårt. Tacksam! Ni räddade oss.

Hossein B
Skrev om Eliz AB

Flytten gick bra men vi hade kommit överens sedan tidigare att de skulle komma till mig den 1 augusti och då dag innan flytten frågar de om vi kunde ändra på flyttdagen. Jag anser att att flytta är inte en liten sak som man kan ändra på den när som helst och hur som helst. En annan sak är att ena telefonnummer de har besvaras inte alls och de säger att de återkommer snarast vilket de inte gör det.

Dennis F
Skrev om Eliz AB

Eliz AB utförde flytt och flyttstäd med mycket bra resultat. Trevliga medarbetare, väldigt föriktiga vid flytt och väl utförd städning. / Dennis

Sebastian W

Inga konstigheter. Kom i tid. Packade allt bra. Trevliga flyttgubbar helt enkelt.

Marie E
Skrev om Eliz AB

Flytten fungerade perfekt. Bra bemötande från alla tre och allt enligt tidplan.

Jenny L
Skrev om Eliz AB

Jättetrevliga killar som hjälpte mig med min flytt. De var noga med inpackning av möbler, plastade allt som var känsligt. Snabb flytt, flyttade från en 3:a till en 2:a . Jättenöjd! Inväntar flyttstäd i höst. Jag rekommenderar de verkligen!

Christina S

Tog väl omhand min flytt, serviceinriktat och punktligt

Petros C
Skrev om Eliz AB

Rekommenderas starkt! Jag beställde flytthjälp samt städning. Allting gick smidigt och genomfördes med hög kvalitet. Flyttgubbar och städare var trevliga och noga med att göra sitt jobb bra och effektivt. Skulle gärna anlita dem igen vid eventuell flytt.

Peter F
Skrev om Eliz AB

Svåra att komma i kontakt med!! Vi gjorde upp om tid för flyttstädningen kom 2 Tim. Efter avtalad tid irriterande sitta o vänta… Men mycket nöjd med städningen där får dom högsta betyg !!

Petar S
Skrev om Eliz AB

Toppen !! Mycket vänliga, duktiga och korrekta. Rekommenderas.

Ingalill B
Skrev om Eliz AB

Ett bra bemötande den första kontakten. Mina förväntningar stämde in från första kontakten och till allt bohag kom på plats. Den tjänst som mitt behov var bestod i flytthjälp samt transport av bohag, samt städhjälp. Sist men inte minst en stor eloge till Omid samt ytterligare 2 personer..

Kjell O
Skrev om Eliz AB

Trevliga gäng i företaget med stort focus på uppgiften. Toppen företag

Agneta A
Skrev om Eliz AB

Fantastisk service, proffsigt bemötande o hjälpte oss snabbt, svarade snabbt i telefonen när vi ringde o undrade om något. Kommer vi behöva flytthjälp igen anlitar jag dessa trevliga människor igen.

Camilla W
Skrev om Eliz AB

Snabb respons. Tillmötesgående. Perfekt städning. Löste problem som låg utanför uppdraget samt kom snabbt tillbaka och fixade ugnsluckan som städarna inte klarat att sätta ihop efter rengöring.

Oliver R
Skrev om Eliz AB

Vi som säljare kommer dit för att kolla att flyttstädningen var bra utförd, den var under all kritik, smutsigt överallt och man undrar om de ens har varit där överhuvud taget? Så vi ringer kontakten jag fått och han blir otrevlig i telefon men säger att han kommer ut dagen efter tidigt på morgonen då inflytt sker vid 10:00, så vi hinner inte kolla efter han varit där… nya ägaren flyttar in och ringer mig direkt och frågar om de ens varit där? Då det är ingen skillnad från bilderna jag tog. Får ringa ytligare 1 gång till... 

Michael E
Skrev om Eliz AB

Jobbade snabbt och effektivt, bars en massa plus

Shahin A
Skrev om Eliz AB

Jag är väldigt nöjd med jobbet. Däremot fick jag en offert på 3000 kr för ett arbete på 3-6 timmar. Flytten tog 5 timmar men jag blev ändå debiterad 3500 kr för att det fanns trappor och ingen hiss, så det var lite tråkigt.

Alicia B
Skrev om Eliz AB

Väldigt nöjd, använt Eliz AB för flyttstäd två gånger.

John Å
Skrev om Eliz AB

Hade bärhjälp vid flytt och det funkade väldigt bra, snabbt och säkert. Vid flyttstäd glömde dom hela badrummet samt rengöra bakom och runt elementen samt ovansida av dörrkarmen samt proppskåpena.

David F
Skrev om Eliz AB

Trevliga, flexibla och bra pris. Enkla att ha att göra med.

Kerstin Y
Skrev om Eliz AB

Trevlig bemötande. snabba beslut. Väl utfört arbete. Rak och enkel kommunikation

Gisela N
Skrev om Eliz AB

Allt bra Flexibel lösning i samband med flytt.

Therese K
Skrev om Eliz AB

Både trevlig personal och väl genomfört jobb! :-)

Enas M
Skrev om Eliz AB

Personalen var väldigt trevligt och snälla, jag är nöjd med att hon rena huset fint och snabbt. 😊👌💐

Helen F
Skrev om Eliz AB

Dålig kommunikation men bra utfört arbete. Jag fick hjälp med en flyttstädning. Vad jag kunde se så var städningen väl utförd men kommunikationen var rätt dålig. I offerten stod det: "Vi kommer med fullkraft på städdagen" men det var en stackars ensam städerska som fick hålla på sent inpå kvällen. Jag vet inte när hon blev klar för de ringde aldrig som lovat, kanske för att det blev väldigt sent. På tomten fanns även två gästhus som jag hade ringt och dubbelkollat innan att de skulle ingå i det angivna priset men... 

Arvydas P
Skrev om Eliz AB

Flytttjänsten var effektiv och slutförde jobbet snabbt, vilket bidrog till att minska stressen och besväret med flyttprocessen. Flyttarna hanterade föremål med omsorg och professionalism. Städservicen levererade utmärkta resultat. Husstädarna var uppmärksamma på detaljer och lämnade hemmet snyggt och välskött.

Sasan A
Skrev om Eliz AB

Supernöjd med både flyttstädning och flytthjälp. Rekommenderas! 🌟

Frida H
Skrev om Eliz AB

Bokat två veckor innan flytt, skrivit på offert, ringer dagen innan men dom verkar inte veta om min flytt och ber om massa information jag redan gett. Dom säger dom ska ta med golvpapp, ingen golvpapp. Dom kommer tidigt men tar super lång tid på sig så vi missar min tid med hissen i nya lägenheten. Skulle varit klart 17.00, stängde och låste dörren kl22.30. Tog lång tid att få fakturan och dom bad om samma information igen. Aldrig mer, flytt är stressigt nog.

Viktoria E
Skrev om Eliz AB

Otroligt bra! Har använt dem förut och blir aldrig missnöjd! De är kundfokuserade, snabba på ändringar och allt blir bra. Anlitade dem för flytt och flyttstädningen. De var otroligt effektiva och städningen blev riktigt bra. Omed var en stjärna! Kan varmt rekommendera det här företaget!

Ove K
Skrev om Eliz AB

Snabba och trevliga killar. Rekommenderas

John D
Skrev om Eliz AB

Enkla att ha att göra med snabba svar

Martin K
Skrev om Eliz AB

Jättebra service och snabbt och effektivt utfört uppdrag. Rekommenderar!

Hjalmar D
Skrev om Eliz AB

Noggranna under flytten, hjälpsamma och inga anmärkningar när det kommer till städningen. Bra pris =)

Johanna H
Skrev om Eliz AB

Tyvärr var dom inte så bra på att kommunicera med mig som kund. Tyvärr även slarvigt städat, grovstädningen var gjord. det låg svarta hårstrån på golvet (jag är inte svarthårig så dessa kom nog från städerskan) och jag fick själv kolla över och torka flera lister/väggar/ skåp. Hade flyttstädning

Maria O
Skrev om Eliz AB

Flyttstädning Bra bemötande. Arbetsledaren kunde prata svenska. Kunde infinna sig snabbt då detta behövdes. Tog dock ut en extra avgift för detta. Informerade om detta i förväg. Städade okej. Missade att städa golvbrunnen i duschen, samt lämnade spår av rengöringsmedel på klinker. Noggrann nyckelhantering.

Anita S
Skrev om Eliz AB

Trevligt lokalt företag i Vega som är noggranna och är måna om att kunde är nöjd. Rekommenderas.

Rickard B
Skrev om Eliz AB

Otroligt vänliga och noggranna. Service gick fort och effektivt

C
Skrev om Eliz AB

Vi bokade flytt + städ med Eliz AB och har varit supernöjda! Trevligt bemötande från både kontaktperson, till flyttkillarna och även städpersonalen. Saker som jag värderar högt är tydlig och snabb kommunikation, punktlighet samt noggrant utfört arbete. De uppfyllde samtliga krav! Dessutom fick jag ett superbra pris! Jag rekommenderar Eliz AB varmt!!!

Jenny L
Skrev om Eliz AB

Vi är oerhört nöjda med servicen från Eliz AB. Snabbt och trevligt bemötande innan flytten, men framför allt under själva flytten. Dom som flyttade var väldigt professionella, hjälpsamma och trevliga. Städningen efter var ok, en liten miss med fönsterputsen men på det hela taget är vi väldigt nöjda.

Orjen T
Skrev om Eliz AB

Flyttgrabbarna va väldigt effektiva och väldigt trevliga! Tror jag inte såg de vila en enda gång! Kommer absolut att anlita grabbarna nästa gång!

Parisa H
Skrev om Eliz AB

Professionell personal och bra pris. Rekommenderas verkligen.

Fredrik R
Skrev om Eliz AB

Bra bemötande av handledaren, men svårt med övriga i personal som inte talar svenska. Jag flyttade från 140 kvm och de säger att det nog räcker med en körning, men de borde insett att det absolut inte skulle gå. Ett körning till var 2500 kr

Robina K
Skrev om Eliz AB

Jag behövde flytthjälp från förråd till nya bostaden. Företaget tog inga steg för att kontakta mig för avstämning innan flyttdagen, jag behövde ringa dem. Vi bestämde att träfftiden är kl 8. Jag var på plats i god tid och väntade (i minusgrader btw). Jag ringde flera gånger för att fråga var flyttgubbarna var men fick inte riktiga svar. Lastbilen rullade in 9:45, efter att de hamnat på fel plats först. Flytthjälpen de utförde var okej dock under avlastningen så ramlade min TV inom lastbilen. Skärmen är okej men trådlösa kopplingen fungerar inte riktigt sedan dess.

Sinan Ç
Skrev om Eliz AB

Bra service och snabba service. Rekommenderar.

Ida G
Skrev om Eliz AB

Supernöjda! Dels för att dem kunde komma lite tidigare på önskad tid, snabbheten i att lösa allting som jag ville ha med min städning, trevlig säljare och städare helt klart! Kan rekommendera starkt! 5 av 5 stjärnor helt klart

Svar från Eliz AB

Tack så mycket för det fina omdömet🙏🏼

LISA H
Skrev om Eliz AB

Billiga och serviceinriktade. Effektiva!

Svar från Eliz AB

Tack så mycket för det fina omdömet🙏🏼

Filtrera omdömen