Jag blev bemött på ett vänligt och trevligt sätt. Karolin lyssnade aktivt på mina önskemål och svarade snabbt på frågor, hon agerade direkt om jag bad om något. Hon var lätt att nå. Jag önskade att försäljningen skulle göras så snabbt som möjligt och genom hennes arbete såldes fritidshuset snabbt och smidigt. Hon levde upp till mina förväntningar. Sammanfattningsvis lyssnade hon aktivt, var lätt att nå och agerade snabbt och smidigt. Hennes bemötande var professionellt.
Fastighetsbyrån Bålsta
Välkommen till Bålsta vid Mälarens strand! Tack vare de bra kommunikationerna ligger Stockholm, Uppsala och Västerås på smidigt avstånd och hela kommunen växer så området är både attraktivt och unikt. För den som är frilufts- eller båtintresserad finns mycket att se och göra i området. Vi på Fastighetsbyrån kan vårt område...
1608 omdömen om Fastighetsbyrån Bålsta
Sedan starten hos Reco 2013
Enkel, tydlig, hjälpsam och lätt att få tag på
Bra bemött, trevlig och saklig.
Björn är en trevlig och kunnig mäklare. Vi har både köpt och sålt huset via honom. Proffsig i allt och snabb på att svara
Trevligt bemötande. Alltid tillgänglig för hjälp eller frågor. Smidig försäljning av vår bostad.
Tycker vi fått den hjälp vi behöver och känns som det varit en bra upplevelse att köpa hus
Jag har haft kontakt med Karolin på Fastighetsbyrån i Bålsta i samband med köpet av bostad . Hon är en mäklare som man kan lita på! Hon är väldigt trevlig, tydlig, snabb på återkomma, serviceinriktad och hittar lösningar som passar bra både säljare och köpare. Jag kan varmt rekommendera henne!
Terese visade stor kunskap och ett genuint engagemang, vilket gjorde hela bostadsköpet smidigt och positivt. Jag uppskattar verkligen hennes noggrannhet och bemötande, och kan varmt rekommendera henne till andra som söker en pålitlig och kompetent mäklare.
Jag blev mycket väl bemött av mäklaren från första stund. Hon var trevlig, professionell och skapade snabbt en trygg känsla genom hela processen. Våra förväntningar var att få tydlig information, snabb återkoppling och ett genuint engagemang – något hon verkligen levde upp till. Hon var lyhörd för våra behov, svarade på alla frågor med stort tålamod och visade ett starkt driv i sitt arbete. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med upplevelsen vid köpet av bostaden på Betongvägen 5. Mäklaren är inte bara mycket trevlig,...
Hon verkar trevlig och kunde svara på frågorna vi hade .Så var bra
Fantastiskt bra på det hon gör!
Mycket proffsig som kan sina saker!
Rak och ärlig! Kämpar för att få till ett bra pris. Förstående! Trevlig och öppen.
Trygg, lugn och saklig! Kändes väldigt bra att få hjälp av Karolin!
Proffsig bemötande Snabbt på att svara Varmt rekomenderas
Tydlig , kunnig och allmänt professionell.
Proffesionellt bemötande, kunnig, tillgänglig och mycket trevlig samt hjälpsam.
Vi är mycket nöjda med vår upplevelse av mäklaren i samband med vårt husköp. Karolin var engagerad, lyhörd och ett stort stöd genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som letar efter en engagerad och pålitlig mäklare!
Han är professionell, informativ, positiv och hjälpsam. En jag verkligen kan rekommendera.
Alltid nöjd , lätt att få kontakt med.
Trevlig, tydlig och engagerad , rekomenderas!
Tack så mycket för alla hjälp som vi har fått från dig.
Oerhört hjälpsam och trevlig. Snabba svar när man undrade över något och gör det där lilla extra för kunden.
Noggrann och lyssnade på vad vi ville få ut av försäljningen.
Proffsig och bra! Terese är kunnig och hjälpsam samt noga med att det blir en smidig process. Lyhörd för vad man önskar varvid vi fick titta på objekt som ännu inte var offentligt ute till försäljning. Kan rekommendera Terese och Fastighetsbyrån!
Trevlig, tydlig och väl insatt i sin roll. Allt gick så smidigt, lätt att få kontakt via mail o sms. Rekommenderas varmt.
Det var en mycket angenäm upplevelse att sälja lägenheten via Karolin. Hon är kunnig, proffsig och möter alla förväntningar jag hade på en mäklare. Mycket nöjd!
Kändes väldigt kunnig och ärlig. Hon gav oss förslag på andra hus som hon själv inte skulle få något för om vi valde det huset. Vilket gav starkt förtroende för henne att hon inte skulle försköna deras hus bara för att tjäna mer pengar på det.
Snabb, bra och proffsig hjälp till ett bra köp.
Vi har erfarenhet av Lena både som köpare och säljare av hus. Hon är professionell, flexibel och serviceminded med god kännedom av marknaden. Både vår köp-och säljprocess har varit väldigt smidiga och jag kan inget annat än att rekommendera Lena till alla. Tack
Bar bemötande och saklig har både köpt och sålt med Terese och varit super nöjd båda gångerna
Mycket trevlig och vet vad hon talar om. Hon kan verkligen ta människor. Jag är supernöjd med Karolin .ps enormt hjälpsam om man har några problem. ,
Helt fantastisk och mycket påläst på varje hus. Vi har köpt och sålt av Karolin och är mycket nöjda.
Jag är oerhört tacksam över Therese, hon stöttade med sin kompetens under hela försäljningen, rekommenderar henne verkligen. Stort tack!
Vi är så nöjda med Terese som mäklare! 5 stjärnor!
Karolin är trevlig och mycket kunnig. Hon var lyhörd för våra önskemål, höll kontakt och uppdaterade oss som köpare hela tiden. Vi är mycket nöjda med hennes arbete och kände oss trygga hela vägen genom försäljningen.
Snabb, tillgänglig och tydlig. Är tydlig vad hon gör och hur processen kommer att gå till. Terese har även ett trevligt bemötande och uppmärksammar kundens behov.
Kan varmt rekommendera Karolin! Hon är lugn och trygg i sin roll och fick hela processen att kännas smidig och säker. Alltid tillgänglig för frågor och väldigt professionell i sitt bemötande!
Mycket kunnig, trevlig och tillmötesgående på alla våra behov och förväntningar.
Kände att Terese Lindroth fanns där för mej som köpare, härligt bemötande, vänlig och ingav ett stort förtroende! Fick en privat visning och fick gott om tid att se huset en gång till och ställa de frågor som jag funderade över! Terese gav oss den tid vi behövde och vid kontrakt skrivningen tog hon sig gott om tid med mej och min dotter som var med mej! Kan verkligen rekommendera Terese som mäklare!!!! Mvh Margaretha Karman
Väldigt kunnig, lätt att ha att göra med och koll på läget
Vi är supernöjda med Karolin. Proffsig, duktig, kan marknaden. Vi kände oss trygga hela vägen genom försäljningen.
Trevligt och bra bemötande. Seriöst och kunnigt intryck av husaffärer.
Erfaren mäklare som skapar förtroende. Hanterade försäljningen bra trots en lite trögare marknad.
Trevlig och proffsig. Kunnig och uthållig. Efter 8 månader av total stiltje och jag ville sänka utgångspriset ett antal gånger sa Karolin att vi står kvar. Och nu blivit en väldigt bra affär.
Everything went really well, she took good care of us and sold our house faster than we dared to hope.
Jättenöjd med henne som mäklare 👍☺️
Kunnig och engagerad. Jättebra bemötande och visning av lägenheten med tillhörande biutrymmen. Bra samordning mellan köpare och säljare. Tydlig genomgång av överlåtelseavtalet.
Hej! Vi är faktiskt nöjda med Terese, hon har varit professionell och tydlig samtidigt hjälpsam genom hela processen.
Hon var väldigt duktig och trevlig person .