Karolin är helt fantastisk! Hon är lugn och trygg och man känner sig väl omhändertagen i något som för många är en stor händelse i livet, att köpa eller sälja fastighet.
Fastighetsbyrån Bålsta
Välkommen till Bålsta vid Mälarens strand! Tack vare de bra kommunikationerna ligger Stockholm, Uppsala och Västerås på smidigt avstånd och hela kommunen växer så området är både attraktivt och unikt. För den som är frilufts- eller båtintresserad finns mycket att se och göra i området. Vi på Fastighetsbyrån kan vårt område...
1548 omdömen om Fastighetsbyrån Bålsta
Sedan starten hos Reco 2013
Sena leveranser, fel på dokument som skulle undertecknas. Otydlig om datum för tillträde, syftet var ett tidigare men det nonchalerades. Fel information till bank och lantmäterie gällande pantbrev.
Jättetråkigt att du känner så! Jag kontaktar dig.
Jättebra, fint bemötande. Verkligen jätte bra
Smidig process. Vi fick den tid vi behövde för att ta rätt beslut när vi tiltade på olika alternativ,. Bra information och tydlig vid genomgång av kontraktet.
Bra kontaktvägar, snabbt svar vid frågor och informativa visningar. Jättebra bemötande överlag😊
Kämpade på bra, kanske var lite fel ute med värderingen initialt.
Engagerad och positiv. Svarar snabbt och tydligt på frågor och funderingar. Terese har varit guld värd för oss under vår försäljning!
Utmärkt kommunikatör och trevlig mäklare. Rekommenderas.
She was easy to reach out to (some estate agente don't reply to english speakers); gave a clear explanation about the property; really went out of her way to accommodate our schedule; was largely unbiased (there is always some bias towards the buyer which is normal but she really kept it to a minimum); she was exceptionally friendly; managed the price negotion and contract signature perfectly; im not sure how she could have done a better job!
Karolin är professionell, på ett rakt, tydligt och smidigt sätt sålde hon vår bostad. Vi känner att vårt samarbete fungerade utmärkt och är jättenöjda kunder.
Supernöjda! Rekommenderar verkligen.
Från första kontakten har Terese utstrålat ett varmt och välkomnande bemötande som fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Hennes engagemang, tydliga kommunikation och snabba uppföljningar gjorde att jag alltid kände mig informerad och säker i mitt beslut. Jag har mött flera mäklare under min bostadsresa, men ingen som Terese – hennes professionalism kombinerad med ett genuint personligt engagemang gjorde all skillnad. För mig var Terese helt enkelt den rätta mäklaren.
Mycket bra! Jag kan kontakta henne när jag behöver fråga eller undrar över något.
Karolin är den bästa mäklare vi anlitat. Hon har ett stort engagemang, är kunnig och man är trygg när hon står vid rodret hela bostadsaffären igenom. Ger mina varmaste rekommendationer!
Karolin har varit en mycket trevlig och hjälpsam mäklare har ordnat med visning när man har ringt hon är kunnig har alltid svar på mina frågor
Vi tyckte att Lena var saklig och svarade på våra frågor på ett utmärkt sätt. Hon var väldigt reko vid kontrakt skrivningen.
Lätt att samarbeta med, mkt erfaren och lättsam, kunnig!
Jättebra och hjälpsam mäklare med trevligt och bra bemötande! Rekommenderar verkligen!
En väldigt trevlig, tillmötesgående och kompetent mäklare!!
Karolin är kompentent och är saklig. Hon är trevlig, tillmötesgående och snabb att komma i kontakt med.
Terese är väldigt proffsig och det har känts tryggt och enkelt hela vägen.
Vi är jättenöjda med Karolin som mäklare, hon hade svar på alla frågor och är snabb i sin kommunikation med oss. Rekommenderar!
Kunnig, aktiv, mycket trevlig och professionell.
Saklig och informativ i sin kommunikation. Snabba svar när vi hade frågor. Hög servicenivå och kände att man var i trygga händer under processen. Pålitlig.
Trots en lite trögare marknad höll hon humöret uppe, gav bra råd och höll mig uppdaterad hela vägen. Jag kan varmt rekommendera Karolin till alla som funderar på att sälja – hon levererar verkligen!
Terese helped us to sign the first home contract of us in Sweden.She welcomed us and gave us the valuable information. She is really helpful and always open for the questions. We will be new in that area, so I hope we will get more help from her in future as well.
Terese was helpful and transparent thoughout the process.
Karolin ger ett lugnt, kunnigt och tryggt intryck. Hon har vist oss som är nya på orten flera lägenheter och lyckats förstå vad vårt behov är. När vi väl hittat rätt så gick affären snabbt och smidigt.
Hjälpt oss sälja huset. Alltid varit tillgänglig, svarat snabbt. En bra mäklare.
Väldigt lugn, kunnig och jobbar hela tiden framåt.
Vi är oerhört tacksamma för Karolin som med sitt engagemang, sin professionalism och värme sålde vår bostad redan efter första visningen. Från första mötet till avslutad affär har vi känt oss trygga och väl omhändertagna. Karolin hade en tydlig strategi, och hon har varit lyhörd för alla våra önskemål. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en smidig och framgångsrik försäljning.✨⭐
Mycket proffsig och kunnig mäklare. Fick snabbt bra förtroende för henne vilket var avgörande för mig när jag valde ut en av de mäklarna jag träffade innan min försäljning. Kan absolut rekommendera henne.
Alltid trevlig, svarar snabbt på frågor och funderingar och är lätt tillgänglig, toppenbra!
Väldigt lyhörd för våra behov och önskningar. Professionell och väldigt kompetent. Snabb med återmatning efter visningar och tillgäng för att svara på våra frågor. Vi är supernöjda!
Vi kunde inte vara mer nöjda än vad vi är med Terese. Hon har hjälpt oss hela vägen genom försäljningen med ett leende på läpparna, hon har varit tålmodig, kunnig och hjälpsam från början till slut. Rekommenderas starkt
Fantastiskt bemötande mot oss som kund och har gjort ett väldigt bra arbete med våran försäljning.
Duktigaste mäklaren! Gör ett fantastiskt jobb!
Hon är en magisk mäklare och vi har haft några genom våra 3,5 år av försök till att få huset sålt.
Lugn och trevlig, kunnig och informerar bra hur det går till med försäljning
Terese har gjort ett proffsigt jobb ned ett leende på läpparna.
Allt fungerade utmärkt från början till slut. Trevlig och smidig
Tillmötesgående och kunnig. Påläst och trevlig.
Björn var framåt och positiv. Lagomt drivande utan att pusha för hårt. Ett par visningar krävdes det, men alltid så det funkade för oss. Lätt att nå och snabb att återkoppla
Karolin erbjuder alltid bra hjälp och har tydliga svar. Snabb på att återkoppla.
Terese har varit vår mäklare sedan vi köpte och sålde vår första bostad, och hon har sedan dess haft vårt fulla förtroende vid varje försäljning. Vi är otroligt glada och uppskattar verkligen hur hon gör sitt yttersta för att vi ska bli nöjda. Med Terese får man en transparent mäklare som är lätt att kommunicera med och som vägleder en genom hela processen. Trots tuffa tider på marknaden tycker vi att Terese har gjort allt hon kunnat för att sälja vår bostad.
Trevlig och lättillgänglig mäklare
Trevlig, flexibel och tillmötesgående.
Blev alltid trevligt bemött. Karolin var kunnig och "påläst" kring objektet. Hon var snabb att svara och lyckades hela tiden hitta lösningar (tex. tider) som funkade för oss. Flexibel. Vi kände oss hela tiden trygga med henne som kontakt.
Mycket professionell, trevlig mäklare!
Terese har varit mycket kunnig och lyhörd på vad vi vill. Hennes lugn har gjort oss trygga i försäljningen. Och hennes närvaro under sommaren och semestertider. Rekommenderar Terese och Fastighetsbyrån.