Vi är mycket nöjda med William och han har uppfyllt alla våra förväntningar. Han har på ett tryggt och trevligt sätt tagit oss igenom denna affär så här långt. Vi kan varmt rekommendera honom till andra och skulle gärna använda honom i framtiden om det blir aktuellt. Mvh Janne o Louise Pellbjer
Fastighetsbyrån Gnesta
Välkommen till Fastighetsbyråns glada mäklarlag i Gnesta! Drömmer du om att flytta bort från storstadens stressiga vardag, men behålla närheten till jobb och festligheter? Många som väljer att flytta hit till Gnesta har just den tanken för ögonen. Härifrån tar du dig in till Stockholm city på under timmen samtidigt som du har...
1080 omdömen om Fastighetsbyrån Gnesta
Sedan starten hos Reco 2013
Blev bemött på ett mycket trevligt och proffsigt sätt! Mäklaren upplevde mina förväntningar att sköta försäljningen från början till slut. Som sagt ovan, trevlig och proffsig i sin roll. Fick snabbt svar när jag hade några frågor och bra genomgång vid kontraktskrivningen.
Jätte bra bemötande och fantastiskt mäklaren
Jag rekommenderar varmt William till alla som letar efter en pålitlig och kompetent mäklare. Hans engagemang och expertis gjorde hela köpprocessen smidig och framgångsrik.
Han är duktig och snäll, jobbar bra
Snabb återkoppling, trevligt bemötande.
Mycket proffsig och seriös, tog sig an uppdraget och genomförde hela processen med bravur.
Trevlig, professionell, lyhörd och tillgänglig dygnet runt
Rekommenderat starkt ärlig, hjälpsam och kunnig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tobias bemötte oss professionellt och lyhört. Han överträffade våra förväntningar med sitt engagemang och sin tydliga kommunikation. Vi kände oss trygga hela vägen och är mycket nöjda med resultatet. Rekommenderas varmt!
Trevlig och hjälpsam mäklare!
Oerhört hjälpsam och duktig mäklare. Engagerar sig och löser bostadsköp väldigt smidigt där alla parter blir nöjda.
Tydlighet och transparens, alltid tillgänglig när man behöver honom något. Oerhört nöjd med Tobias, rekommenderas starkt!
Duktig mäklare som är engagerad.
Fantastisk förmåga att lyssna och förstå, duktig och snäll. Han sprider verkligen glädje och värme omkring
Under den tid vi träffade William upplevde jag att han arbetade mycket professionellt och gav mig känslan av att jag kunde lita på honom.
Engagerad och mycket hjälpsam .
Jag är mycket nöjd med min upplevelse med [William Bemarre]. Professionell, pålitlig och väldigt hjälpsam genom hela processen. Rekommenderas starkt för alla som söker en smidig och framgångsrik bostadsaffär!
William har hjälpt min far och mig för objekts värderingar och vi har alltid upplevt riktig bra bemötande , omtänksamhet och punktlighet . Jag rekommenderar William om man vill känna sig trygg i bostadsaffärer ! //Hadir
William är en mycket professionell och trevlig Mäklare. Han var väldigt hjälpsam och systematisk, det var verkligen skönt att få ha honom som mäklare så han underlättade oerhört mycket! Han är duktig och erfaren, vilket kändes jättebra och lättsamt!
Trevlig, lugn samt ärlig kille svårt att hitta men William är allt det 👍👍👍
Mycket trevlig, hjälpsam och kunnig mäklare. Alltid tillgänglig Rekommenderar starkt.
When I met William, I felt that he was very respectful towards us and others and is trustworthy.
Trevlig, tillmötesgående, rak och tydlig.
Han har varit väldig hjälpsam. Hållit bra kontakt o uppdaterat mig om allt som har varit o hänt under processen. Trevlig o tillmötesgående.
William är väldigt hjälpsam och kunnig.
Med en tydlig och transparens kommunikation, gjorde Tobias ett utmärkt jobb vid köp av min nya bostad.
Trevlig och bra att ha att göra med!
Super härlig kille som har varit hjälpsam med allt.
Väldigt bra, trevlig och hjälpsam mäklare.
Duktig mäklare som gör sitt yttersta för att nå ett slut i bostadsaffären. Alltid tillgänglig med bra service dels för sin kund, dels för intressenter av bostaden. Flexibel med sin tid när intressenter önskade extra/privata visningar. Bra erfarenheter och oerhört nöjd med Tobias som mäklare. Han lyckades få till en smidig bostadsaffär på ganska kort tid, där alla inblandade parter var nöjda.
Ödmjuk, såg oss som viktiga potentiella köpare och gav oss tid. Rekommenderar Tobias till andra!
Vi är jättenöjda med Tobias. Han har varit väldigt behjälplig och professionel, men samtidigt trevlig och alltid tillgänglig. Han har, utöver ordnat med försäljningen av vårt radhus, hjälpt till att hitta en nytt boende vilket uppskattas.
Andra gången jag säljer med samma mäklare Tobias håller mycket rak kommunikation och höll visning på visning på visning tills att min lägenhet såldes Alltid på bra humör och optimistisk trots tuff marknad och semesterperiod
Väldigt anpassningsbar och tillmötesgående! Trevlig mäklare! Snabba svar!
Han är bra på att kommunicera och svara snabbt på alla våra frågor och håller oss uppdaterade genom hela processen, för både köparen och säljaren. Han har en stor förståelse av hur marknaden fungerar och vad som efterfrågas.
En otroligt trevlig och hjälpsam mäklare. Finns alltid där för frågor och funderingar. Mycket professionell och engagerad. Helt enkelt grym!
Så duktig och hjälpsam. Vi var så nöjda med Danny som mäklare.
Jätte smidig och bra affär som Tobias skötte! Riktigt bra mäklare! Som ställde upp på sin semester!
Danny är väldigt trevlig och tillmötesgående.
Jag och min fru upplevde Danny som hjälpsam i vår process. Han fick oss att känna oss trygga och lugna inför försäljning och sökandet efter en ny bostad.
Tobias är lugn, han har ett gott och fast handtryck, han är närvarande, han lyssnar och ger ögonkontakt, han är inte stressad, han Inger förtroende! Han får mej att känna mej trygg i situationen! Han uppfyllde därmed mina förväntningar! Jag rekommenderar starkt mäklarTobias!!
Bra & väldigt enkel att prata med och kom med tydliga svar på mina frågor. Allt gick väldigt smidigt till, 5 plus var enkelt att sätta.
Engagerad, proffsig och mycket tillmötesgående mäklare. Snabb och tydlig kommunikation. Kan varmt rekommendera William.
Mycket trevlig och bra mäklare! Oerhört nöjd med Tobias. 10/10
Bra och snabbt. Bra information och förklaring på allt som gäller fastigheter.
Nästa gång blir det William igen! Engagerad, kunnig, effektiv. Trevlig. Pålitligheten själv!
Mycket trevlig, bra bemötande och alltid tillgänglig. Jag kan varmt rekommendera William.
Väldigt proffsig och härlig person som verkligen får än att känna sig trygg i processen. Bra vägledning som ledde till en bra affär. Danny är en kanon bra mäklare skulle varmt rekommendera honom!