Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

• BadgeThirteenYears
2 487
4.7
Llama 031-23 15 40 Compartir

Här på Hisingen har Fastighetsbyrån funnits sedan 60-talet. Vårt verksamhetsområde är Norra Älvstranden, Tuve, Lundby, Backa samt Kärra-Rödbo. Vi förmedlar allt från bostadsrättor till villor och fritidshus här i området och vår styrka är att vi har lång erfarenhet av bostadsmarknaden. Är Hisingen ett område som lockar? Eller...

2487 omdömen om Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Sedan starten hos Reco 2013

Lisa U
Vendió su apartamento con ayuda de Lisa Johansson parte de Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Hildedal

Lisa överträffade alla våra förväntningar. Vi önskade en snabb försäljning då vi redan hade hittat ett nytt boende. Bara en vecka efter att annonsen kom ut var lägenheten såld till förväntat pris. Lisa är dessutom väldigt trevlig och var otroligt snabb och flexibel genom alla steg i processen. Fem av fem stjärnor helt enkelt! Vi är så nöjda, tack Lisa :)

Samira H
Compró su casa con ayuda de Nahom Aftework parte de Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Biskopsgården

Nahom ser väldigt Trevligt och professionellt ut. Han får högsta betyg.

Madlen G
Vendió su apartamento con ayuda de Khaibar Khisrawi parte de Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Hisings Backa

En trovärdig och kunnig mäklare som var väldigt trevlig. Mina förväntningar på mäklaren är uppfyllda då jag har fått sålt min bostad inom den tid som var planerat.

Anna-Karin B
Compró su apartamento con ayuda de Khaibar Khisrawi parte de Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Hisings Backa

Khaibar är en trevlig och engagerad mäklare. Kan varmt rekommendera honom.

Maud Ingela F
Vendió su casa con ayuda de Lotta Svensson parte de Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Aröd - Hisings Backa

Lotta är engagerad och alltid tillgänglig. Hon gav oss bra vägledning vilket var särskilt bra nu när marknaden är så osäker. Vi kände ett stort förtroende för henne.

Martina L
Compró su casa con ayuda de Ola Olsson Possfelt parte de Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Centrala Hisingen

Ola skapade ett gott och proffsigt intryck redan i sitt första samtal inför visning, vilket vidare representerade hela resan som slutligen ledde till köp. Med transparent och bra kommunikation skapade han gott förtroende och gjorde resan smidig för alla parter. Mycket tacksam för Olas jobb som ledde oss till möjligheten att köpa bort nya boende!

Hanna B
Centrala Hisingen

Khaibar tog över försäljningen av lägenheten då den tidigare mäklaren bytte jobb. Jag har upplevt Khaibar som väl insatt och han har hållit mig uppdaterad över vad som hänt under resans gång till försäljning.

Jazaer D
Hisings Backa

Lotta Svensson är en erfaren och professionell mäklare. Hon har varit tydlig och ärlig mot både oss (säljare) och alla spekulanter. Hon förmedlar faktabaserad information om bostadsmarknaden och hjälper sina kunder genom information och dialog att fatta bra beslut. Sist men inte minst, är hon alltid tillgänglig och tar sig tid att lyssna, undersöka saker och svara på frågor. Vi kände oss trygga, väl omhändertagna och är mycket nöjda med Lotta. Vi rekommenderar henne till alla som vi sälja eller köpa bostad.

Peter S
Compró su apartamento con ayuda de Teberia Budak  parte de Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Tuve

Hon uppfylld mina önskemål fick den bostad jag önska, Tack så mycket

Esmat K
Compró su apartamento con ayuda de Lisa Johansson parte de Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Kyrkbyn

I’m very satisfied with the service I received from her. She was completely transparent and always available whenever we had questions. We asked several times to view the apartment we eventually bought, and she was always happy to arrange viewings and explain everything patiently. She was very professional during the contract signing meeting — she walked us through the long contract step by step and clarified all the points we were confused about. Overall, a highly professional and supportive broker. I would definitely recommend her.

Svar från Lisa Johansson

Thank you so much for the kind words. I'm glad to hear that you appreciated it. We’ll be in touch before the move-in! Best regards / Lisa

Ali F
Kyrkbyn

She was transparent, helpful and always available

Thank you :) Best regards / Lisa

Anette O
Kvillebäcken

Khaibar är en mycket kunnig och ödmjuk mäklare och informativ.. vill varmt rekommendera , honom samt Fastighetsbyrån .

Ahlam Lla Abdikarim A
Centrala Hisingen

Från första mötet med Khaibar kände vi oss 100% trygga! Han såg hela tiden till att finnas tillgänglig för alla våra frågor och förvandlade det som kunde ha varit en stressig process till en smidig och gynnsam affär. Han var väldigt strategisk och engagerad, vilket tydligt också märktes i hans arbete. En otroligt proffsig och ärlig kille med ett driv utöver det vanliga🌟🌟

Ahlam A
Escribió sobre Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Vi anlitade Khaibar Khisrawi för försäljning av vår bostad, super trevlig kille med fingertoppskänsla för människor och affärer!! Väldigt kommunikativ, såg hela tiden till att uppdatera och återkoppla till oss. Vi är verkligen super nöjda och tacksamma🌸

Contenido ofensivo
Elegir motivo:
Alen T
Hisings Backa

Mäklaren är jätte trevlig och utför sitt jobb korrekt, proffesionellt och på bästa sätt. Vi är jätte nöjda över hur allt gått med han och vår bostad, vi kommer att rekommendera han i fortsättningen. I framtiden i nästa bostad, kommer vi att kontakta han igen

Carina S
Vendió su casa con ayuda de Ola Olsson Possfelt parte de Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Helgered

I vår kontakt med Ola har vi upplevt att han har en stor kunskap inom branchen och har gett oss information på ett pedagogiskt sätt som gett oss en trygghet. Han har varit lyhörd för våra frågor och tankar kring marknadsföring av vårt hus och försäljningen.

Sven Magnus Torbjörn S
Helgered

Med Ola har vi känt oss trygga. Han har stor kunskap inom området och har gett oss den information vi behövde. Han lyssnade på våra tankar kring hur vårt hus skulle exponeras. Från visning till sålt hus tog det knappt en vecka innan säljkontraktet var skrivet.

Elisabeth H
Helgered

Ola was very helpful in our process of buying a new house, to answer our long list of questions. He was proactive in his approach (which we like!), constructive in the dialogues and has been very supportive in translating to English. Highly recommended to work with him as buyer (and we assume the same counts as seller). Thanks Ola!

Agnieszka N
Hisings Backa

Vi blev professionellt bemötta av Khaibar som visade ett stort intresse samtidigt som vi fick all information vi har förväntat oss. Duktig och trevlig.

Edina H
Vendió su casa con ayuda de Teberia Budak  parte de Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Biskopsgården

Bästa mäklaren som jag hade. Jag kan bara säga att hon alltid svara allt som jag frågar henne. Hon är en stjärna

Marcus David B
Compró su casa con ayuda de Teberia Budak  parte de Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Biskopsgården

Väldigt trevlig och engagerad!

Hanna S
Kvillebäcken

Har haft en fantastisk upplevelse vad gäller försäljning av min lägenhet tack vare Khaibar! Khaibar gav extremt snabb och god service och han är också mycket pedagogisk. Rekommenderar verkligen Khaibar och Fastighetsbyrån som mäklare! 🙂

Gazmend G
Hisings Backa

Mycket bra mäklare som är lätt att jobba med. Professionell, tillgänglig och engagerad genom hela försäljningen. Vi kände oss trygga från start till mål och är väldigt nöjda med resultatet. Rekommenderas varmt!

Jonathan W
Vendió su apartamento con ayuda de Teberia Budak  parte de Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Tuve

Trots trög marknad guidade hon oss hela vägen i mål med ett supertrevligt, oerhört professionellt och positivt bemötande. Alltid proaktiv och hörde av sig, jag behövde aldrig vara den som hörde av mig för att fråga om saker. Rekommenderas varmt!

Alva Linnéa A
Tuve

Jättetrevlig. Allt har gått väldigt smidigt och vi är jättenöjda!

Simon Å
Hildedal

Lätt att få kontakt med. Trevlig. Tydlig.

Svar från Lisa Johansson

Tack för att ni uppskattade kommunikationen :) Vi hörs inför tillträdet! MVH Lisa

Anette O
Centrala Hisingen

Ola är Mycket proffsig , glad, vänlig och hjälpsam vi är verkligen supernöjda😊😊😊med alla råd samt stöttning med affären

Fatlume F
Centrala Hisingen

Vi blev bemötta av mäklaren på ett professionellt och vänligt sätt, med tydlig kommunikation och god tillgänglighet. Våra förväntningar var att få stöd genom hela försäljningsprocessen, med transparens kring budgivning och trygg vägledning i de olika stegen. Mäklaren levde väl upp till dessa förväntningar genom att vara engagerad, lyhörd och lösningsorienterad. Han guidade oss steg för steg och uppmuntrade oss genom hela processen. Han överträffade våra förväntningar och lyckades dessutom förhandla fram ett riktigt bra...

Simon Thomas H
Tuve

Trevligt bemötande, hjälpsam och smidig

Sebastian G
Centrala Hisingen

Oerhört bra bemötande genom hela processen. Blev en snabb affär, men trots det inget påskyndande från Khaibar. Ordnade även en andra visning dagen efter ordinarie visning för att reda ut frågetecken. Oerhört proffsig hela vägen!

Marianne B
Centrala Hisingen

Khaibar Khisrawi har under hela säljperioden varit omtänksam, hört av sig, gett bra information, ingett stort förtroende. Khaibar har varit tydlig och levt upp till mina förväntningar. Rekommenderar Khaibar Khisrawi som mäklare till det bästa.

Jessica E
Kvillebäcken

Jag är jättenöjd med Lisa som mäklare.

Svar från Lisa Johansson

Tusen tack Jessica för ett fint samarbete :)

Emelie W
Centrala Hisingen

Lisa var under hela försäljningen av vår lägenhet lugn, lyhörd och hjälpsam. Alltid snabb på att svara, bra kommunikation, och hade alltid bra och vettiga svar i en svår marknad.

Svar från Lisa Johansson

Tack Emelie för dina fina ord! Varit jätteroligt att få hjälpa dig/er med försäljningen :) Vi ses på tillträdet! MVH Lisa

Pasi H
Centrala Hisingen

Alltid trevlig och lyhörd. Khaibar får jobbet gjort.

Ivar P
Centrala Hisingen

väldigt trevlig och tillmötesgående. var även väldigt tydlig och klar genom hela processen.

Johan P
Centrala Hisingen

Khaibar är en mycket bra mäklare. Konkreta svar på mina frågor efter en bra visning. Jag uppskattade genomgången vid kontraktsskrivningen. Gjorde det hela lite mer lättförståeligt. Trevligt sätt och smidig att prata med.

Anders B

Vi har haft kontakt med Lotta i några år angående försäljning av vårt hus. I somras skrev vi kontrakt med fastighetsbyrån. Innan vi skrev kontrakt fick vi en del goda råd om vad vi behövde förbereda för att en köpare skulle få ett bra intryck av huset. Efter att kontraktet var påskrivet hade vi ett besök av en stylist och blev lite bekymrade över allt som fortfarande behövde fixas innan vi kunde visa huset. Lotta har lotsat oss genom detta och på ett pragmatiskt sätt förklarat vad som är viktigt och vad som inte är det....

Haziri H
Compró su apartamento con ayuda de Nahom Aftework parte de Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Hisings Backa

mycket snäll och hjälpsam person

Mohammad Mahdi H
Hisings Backa

Han är jätte trevlig och har bra bemötande faktiskt! Han är glad och seriös person Mvh Mahdi

Filip T
Vendió su apartamento con ayuda de Nahom Aftework parte de Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Hisings Backa

Professionell och väldigt trevlig, väljer honom igen vid försäljning.

Barba M
Tuve

Vi har haft flera mäklare tidigare, men Nahom har verkligen överträffat våra förväntningar. Genom hela försäljningen kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Han är tillgänglig, genuin och lugn, vilket skapade ett stort förtroende hos oss. Kommunikationen fungerade perfekt – vi fick alltid snabb och tydlig återkoppling, vilket gjorde processen både smidig och stressfri. Nahom var engagerad från start till mål och man märker verkligen att han bryr sig om både säljare och köpare. För oss är Nahom numera det självklara...

Goce A
Centrala Hisingen

Teberia är en super trevlig person tillgänglig dygnet runt, kämpar hårt för sina kunder helt enkelt en professionell mäklare

Tigist N
Hisings Backa

Hon var trevligt bemötande och lätt att prata med.

Tusen tack :) Vi ses på tillträdet! MVH Lisa

Esayas T
Hisings Backa

Jag är nöjd tackar du bra mäklaren

Tusen tack :) Hoppas ni kommer trivas med er nya bostad! MVH Lisa

Mohammed H
Hisings Backa

Vi är otroligt tacksamma för all hjälp vi fått av Lisa. Hon var professionell, engagerad och visade ett stort tålamod och genuin förståelse genom hela processen. Lisa fick oss att känna oss trygga från start till mål och gjorde försäljningen både smidig och positiv. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Lisa till alla som vill ha en mäklare som verkligen bryr sig.

Svar från Lisa Johansson

Så tacksam och glad för er fina reco! Roligt att höra att ni är nöjda med allting. Det har varit jätteroligt att få hjälpa er med detta :) MVH Lisa

Susanne S
Centrala Hisingen

Lisa är en mäklare man snabbt får förtroende för. Ett professionellt bemötande, snabb återkoppling på de frågor jag hade vid visningen t.ex. Ett stort plus är att hon är trevlig och lätt att ha att göra med :)

Svar från Lisa Johansson

Tusen tack Susanne! Det värmer att höra :) Tack också för att ni varit snabba med att återkoppla och varit tydliga. MVH Lisa

Pavel H
Tuve

Jag har nu gjort min andra affär med denna mäklare och jag är precis lika nöjd som vid första köpet! Professionell, engagerad och otroligt lyhörd genom hela processen. Hon kan marknaden perfekt, prissatte lägenheten exakt rätt och hade bra visningar. Kommunikationen var alltid snabb och tydlig. Försäljningen gick över förväntan både i tid och pris. Det känns tryggt att ha en mäklare man kan lita på. Varmt rekommendation!

Mikael J
Hisings Backa

Han är trevlig och gjorde allt för att få lägenheten såld.

Milos A
Hisings Backa

Nahom var professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Rekommenderas varmt.

Tamrat U
Hisings Backa

Väldigt professionell mäklare och löste affären på bästa möjliga sätt.