Fastighetsbyrån Göteborg Nordost, sid 2
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Vi är den mest anlitade fastighetsbyrån i vårt område - Angered, Gunnared, Linnarhult, Gunnilse, Olofstorp, Bergsjön och Kortedala.
Vår goda lokalkännedom, starka lokala nätverk och exklusiva marknadsledande position ger oss unika möjligheter och förutsättningar att stödja dig i din bostadsaffär. Genom den samlade kompetensen erbjuder vi våra kunder högsta möjliga service, skräddarsydda lösningar och därmed bästa möjliga affär.
Vi arbetar aktivt med samtliga kunder både före, under och efter bostadsbytet, vilket innebär trygghet genom hela affären. Detta har gett mycket goda resultat. Genom vårt nära banksamarbete med Swedbank erbjuder vi lån- och räntekalkylering samt förmånlig finansiering. Bankens tjänstemän och Swedbank juristbyrå står till säljarens och köparens förfogande om så önskas.
Utmärkelser
1246 omdömen om Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Sedan starten hos Reco 2013
köpte sitt hus med hjälp av Siran Markusian en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
En trevlig o bra mäklare hjälpte oss väldigt mycket kan varmt rekommendera. Tack
The broker reached out to me immediately I expressed interest in the apartment and was quite flexible with the viewing time. He was patient and waited with me for my brother to come over as I needed my brother's opinion about the apartment. I think the broker is quite experienced and knew treated me with respect through out the process. He made it easier for me to sign the contracts as the transportation lines were down in the city.
Everytime I called, he either answered or called back in the cases he did not answer. He tried to show me other options which were equally good and I liked that as it gave me a variety to consider from. During the signing of the contract, he answered a few questions about helping out with the housing association. -
Adam har bemött oss på ett respektfullt och underbart sätt. Han är glad och hjälpsam och vi har känt oss omhändertagna på ett välordnat sätt. Han lyssnar på det som vi efterfrågar och gör sitt jobb för att bemöta dessa kriterier. En underbar människa att få arbeta med att vi önskar att jobba med han igen för köp eller sälj i framtiden. Vi behöver fler som Adam, jag är jätte nöjd och tacksam över det han har gjort och han har bemött alla mina förväntningar som jag haft är väldigt tacksam för det. Önskar han all lycka i framtiden.
sålde sitt hus med hjälp av Jan Rudolph en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Måste vara en av västra Götaland s bästa mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Siran Markusian en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Väldigt duktig och snäll tjej jag är nöjd med servicen.
Tack -
sålde sin lägenhet med hjälp av Siran Markusian en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Mycket trevlig tjej, lojal och duktig på sitt jobb 🤗
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Kändes professionell, men forcerad. Allt skulle gå så snabbt, vilket förklarades av att hon helt plötstligt slutat utan minsta antydan till detta. Hade varit bättre att få en annan mäklare från början.
Dock är vi nöjda med själva affären och de nya ägarna. -
Jag blev bemött av Siran på ett trevlig sätt och positivt!
Siran är otroligt duktig på sitt jobb och en pålitlig mäklare.
Dina förväntningar kan du absolut förvänta dig från Siran.
Om det är något som står i vägen så kommer det alltid att lösa sig med Siran. -
Hon var kunnigt på sitt jobb och var inte svårt att kontakta henne. All frågor man ställde henne och hon hade bra svar.
Mkt fint bemötande . -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Trevlig och positiv. Påläst med ett bra bemötande mot både oss och köparna.
Sirvan uppfyllde våra förväntningar, hörde av sig så fort det dök upp någon info och köpare till vår lägenhet. Försäljningen gick smidigt från visning till kontrakt gick det fort. Kommer anställa Siran i framtiden också vid köp/sälj av annat. Rekommenderas starkt☺️
Är mycket nöjd med henne. Hon svarade bra på våra frågor, var trevlig och tlllmötesgående. Hon gav oss tillfälle att se bostaden innan den gick ut på marknaden, och var mycket flexibel när det gällde tidpunkter att se bostaden. Allt gick fort, smidigt och lätt.
Hon levde upp till alla våra förväntningar.
Hon får högsta betyg av mig. -
Mäklaren har kämpat för att sälja vår lgh under denna svår period för marknaden, har väl bemötande och tålamod, tydligt förklarar för både säljare och köpare, tillgänglig och svarar snabbt, vi är väldigt tacksamma och nöjda för vi haft henne som mäklare.
Siran var trevligt och tålamod, har kämpat mycket att hitta en köpare .Vi är väldigt tacksama.
Det var bra och professionell bemötande.
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Isabela var till stor hjälp och trygghet som först gång bostad köpare.
Isabela är bada karismatisk och mycket professionellt , Isabela är konkret och tydligt med sina budskap och samtal.
Isabela varit till stor hjälp med att svara i telefon även på obekväm tid och svara på frågor men framför allt gick allt smidigt och mycket professionellt!!!!!. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Tykeson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Proffsigt bemötande och kunnig om området. Fick till en försäljning i en svår tid till ett pris som känns okej. Nåbar både vardagar och helger vilket är kritiskt då jag ofta själv är upptagen.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Proffsigt bemötande och bra hanterat.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
izabella var snabb och effektiv, kan varmt rekommenderas.
Adam är en väldigt skön och trevlig person att vara i kontakt med både fysiskt och över telefon samt mejl. Han har varit väldigt nåbar och tillgänglig under hela mitt ärende och varit öppen för att svara på mina frågor när dessa dök upp!
Trevlig och förklarar processen med försäljning på ett förståeligt sätt. Lätt att få tag på när det behövdes.
köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Tykeson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Hon var vänlig och korrekt.
Trevlig att ha att göra med -
Jättebra mäklare, jobbar hårt, uppdaterar snarast hon vet något nytt, har hittat flera säljare till oss under tjänsten på gång , nu även lyckats sälja i denna svåra tid med inflation och fallande bostadspriser, ett helt ok pris trots alla fall i samhället. Vi är helt enkelt supernöjda, kommer anlita Siran i framtiden vid köp av annat också 😃
Jättebra mäklare! Svarar gärna på massa frågorna, speciellt när man köper för första gången.
Siran är mycket trevlig, lättillgänglig och trygg i sin roll som mäklare. Man känner tillit till henne och hon uppdaterar och man är med i varje steg.
Siran har varit hos oss även tidigare för en värdering av vår bostad. Jag har fått ett intryck om att hon har stora kunskaper om Mäklaryrket, visar stor engagemang om försäljning och förmedling och är uppdaterad med senaste bostadspriserna och försäljningarna.
Genom att känna igen henne från tidigare bostadsvärdering och kontakter vi haft, jag hade större förväntningar från henne jämfört med vad jag hade från andra mäklare. Därför valde vi Siran för att sköta både köpet av nya bostaden och för att ta hand om försäljningen av vår bostad.
Jag kan avsluta med att säga att Siran är en jätteduktig mäklare som verkligen försöker att få köpare och säljare komma överens om affären, och det lyckas hon med.
Rekommenderar henne starkt, och utan tvekan.
Tack Siran för att vi köpte vår nya lägenhet, och för att vi fick våran såld inom kort tid! -
Siran har genomgående varit fantastisk. Grymt och proffesionellt bemötande.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
En lugn trygg kille, som får kunden att känna trygghet. Nu vet jag om både Rasmus o byggherren sedan tidigare, så jag hat bara positivt o säga.
sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Adra en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
han är entusiastisk, diplomatisk och en bra kommunikatör.
köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Adra en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Vi är mycket nöjda med Adam! Han var trevlig, förtroendeingivande och svarade tålmodigt på våra många frågor. Vi uppskattar att han återkopplade fort. Då lägenhetsköpet gick fort var det extra viktigt med snabb kommunikation samt flexibilitet.
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Izabella är en positiv och glad människa som var jätte trevligt och hjälpsamt mot mig ! Hon kunde verkligen svara på alla mina frågor som jag ställde för henne. Hon har tagit hand om mig när jag kom på visningen, där vet man att hon sköter sitt jobb ordentligt och var alltid förberedd för att hjälpa mig med det som jag behövde. Bostaden som jag köpte var den första bostaden jag kollade på och var på visningen för första gången i mitt liv där jag blev verkligen övertygad , tack vare Isabella för hon kunde förstå min vilja där jag kunde ha en bra kommunikation med henne även efter visningen jag kunde ringa henne och ställa frågor som jag kom på lite senare där jag har fått detaljerade beskrivningar och information. Jag har aldrig förväntat mig att jag skulle vinna budgivningen eftersom det var mer än 20 personer som kom på visningen då tänkte man att oddsen är för lite även dock att det var flera som var delaktiga i budgivningen så vann jag i slutändan. Izabella är en snäll människa som har väglett mig sen dag 1 jag blev intresserad av lägenheten, hon har verkligen jobbat hårt för att hjälpa mig för att förenkla saker och ting vid köpet . Det är sällan som man träffar på människor som Isabella som verkligen bryr sig om människors vilja samt hjälpa de andra för att förstå saker och ting rätt , även förenkla och sammanfatta hur hela processen ser ut. Jag personligen uppskattar verkligen att Isabella har hjälpt mig extrem mycket och hon förtjänar verkligen det bästa som finns!
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Underbart bemötande, fantastisk människa och proaktivt arbete.
Väldig öppen så har jag fått tydliga info om nästa steget
Hon svarar alltid på samtal och/eller sms
Tack för er på Fastighetsbyrå och tack för Izabella 💐 -
Som ombud för Hillevi har vi varit mkt nöjda med Adam, trevlig kille som Inger stort förtroende i samband med försäljningen av lägenheten! Hör av sig när han lovat o smidigt i kontakten med den något ” udda” säljaren
Stor eloge till Adam -
Hon var toppen o lätt att prata med henne. Hon var jätte trevligt person. Vi hade bra kontakt med henne. Hon är nogga med höra av. Jag är jätte njöd med henne Hon har sålt lägenheten.
Siran är väldigt trevlig, engagerad och professionell. Jag känner mig väldigt trygg med henne då hon är lättillgänglig och uppdaterar en hela tiden.
I express my personal thanks to Adam Adra for his professional attitude to towards work and courtesy towards me. Extremely intelligent and fair broker. I didn't expect him to do it so quickly.
THANK YOU for your great service.
Good luck Adam Adra end Happy holidays.
Kind regards Rumyana Protopopova -
Vi sålde precis vårt hem i Bergsjön med Adam. Han gjorde vad som kunde ha varit en stressig och svår process så smidig som möjligt. Han lyssnade verkligen, bryr sig och passionerat om sitt jobb och sitt lugnande sättet gjorde underverk för oss. Hans professionalism, kunskap, ärlighet, integritet och hårda arbetsmoral är mycket uppskattade och respekterade. Tack så jättemycket Adam! Du är bäst!
Im very happy . Very good. Thank you
sålde sitt hus med hjälp av Siran Markusian en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Jag fick nyligen sålt mitt hus med hjälp av Siran. Jag är riktigt tacksam över all stöd och hjälp som jag fått under hela processen. Siran är kunnig och professionell i sitt arbete. Hon var tillgänglig när jag behövde henne, kände mig väldigt trygg med henne och bemötandet var på topp. Siran är helt enkelt den bästa mäklaren!
Tack ännu en gång för all hjälp Siran Markusian! -
Vi sålde nyss vårat lgh med hjälp av mäkleren. Adam hanterade hela processen på ett snabbt och proffsigt sätt. Vi uppskattade att han var tillgänglig när vi behövde honom, att vi hela tiden fick ärliga och ibland lugnande svar på alla våra frågor, och att han var mycket närvarande och aktiv genom hela processen. Det var också mycket positivt att känna att köparna verkade positiva och nöjda.
Zina -
Fantastiskt fin hjälp fick vi av Siran. Hon är professionell, kunnig och extremt hjälpsam.
/Zina -
Duktig, vänlig och påläst. Kände mig trygg med henne.
Allt har fungerat bra. Har varit en bra kontakt!
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
trevligt bemötande tack så jättemycket Lisa för hjälpen på allt
Väldigt bra bemötta, bra energi och br information om huset. Vi är väldigt nöjda!
Jag har redan gjort en utvärdering! Här kommer en till!
Bra bemötande vid visningen.
Proffsigt emottagna vid kontraktsskrivningen, absolut inget att klaga på
Med vänlig hälsning
Thomas Augustsson -
Jordnära och ödmjuk mäklare som är väl påläst och har svar på alla ens frågor. En riktigt duktig mäklare.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Bästa mäklaren Lisa hon hjälpt mig att hitta rätt hus och banktransaktion ,jag är mycket nöjd Rekommenderas starkt.
Siran är bäst.
Siran är snäll.
Siran är duktig och kan sitt jobb.
Siran är mitt❤ -
Vi har haft kontakt med flera mäklare, men ingen är som Siran. Hon visa väldigt mycket respekt och sättet vi blev bemötta var extremt bra. Hon var välkomnande och var väldigt pratglad, hon fick oss att känna oss väldigt bekväm. Hon visade runt i hela huset och gav oss de informationen vi behövde samt tips på vad vi kan göra med huset. Och vi tackar henne så mycket
Mvh//
Familjen Faraj