Mycket bra. Återkoppla hela tiden. Plus att hon skickade fullmakt ner, till mig då jag nu befinner mig på Gran Canaria.
Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Vi på Fastighetsbyrån Göteborg Väster har förmedlat tusentals bostäder sedan kontoret öppnade på 1970-talet. Vårt område innefattar hela västra Göteborg och den södra delen av skärgården. Våra mäklare har expertis inom olika områden och i kombination med kostnadsfria värderingar och råd kring boende erbjuder vi en komplett...
1997 omdömen om Fastighetsbyrån Göteborg Väster
Sedan starten hos Reco 2013
Påläst om marknaden och trygg hjälp genom försäljningen
Bra upplevelse och vägledning till mitt första köp. God kontakt på telefon och sms och svarar på frågor som dykt upp. Hela processen kändes trygg och bra.
Mycket professionell och trevlig!
Rickard var superproffsig när han förmedlade vår drömtomt. Kan varmt rekommendera honom!
Härliga Lovisa..det kunde inte vara bättre. Kul att kunna rekommendera dej till våra vänner och bekanta!!!
Lovisa Möller har hela processen varit en pärla. Allt gick så smidigt, hon är en jättebra mäklare.
Vi har sålt vårt hus med hjälp av Fastighetsbyrån och mäklaren Rickard Stig. Rickard har på alla sätt motsvarat våra höga förväntningar. Han har varit lyhörd för våra tankar och önskningar. Snabb på att återkoppla, fått fram bra underlag och har skött försäljningen på ett proffesionellt sätt. Sedan uppskattar vi "Säljcoachen" som ett bra verktyg på webben på Fastighetesbyråns hemsida i arbetet med försäljningen. Vi rekommenderar gärna Rickard Stig.
Första kontakten var positiv. Under ett års tid ringde Gustaf med ojämna mellan rum . Samtalen var trevliga och rätt så informativa. När det blev på allvar hände en del oväntade händelse. Först och främst övertygade han oss att vi skulle kunna få ett pris som inte var realistiskt. Utrops pris satte han utan att prata med oss och det blev nästan inga familjer på visningen. Det blev att par visningar utan besökare. Gustaf visade ett antal beräkningar av vinst och vinstskatt. Berättade att vi skull kunna dra av en del av skatten...
Lovisa är, som jag vill att en mäklare skall vara. Professionell på alla sätt och genuin. Öppen och rak kommunikation med värme och humor. Tyckte om Lovisa vid första samtalet och träffen och min upplevelse har bara förstärkts. Tack för all hjälp, Lovisa!
Natalia är en erfaren mäklare med bra driv och målinriktad. Bra fart i tjejen så det gäller att hänga med. Lägenheten är såld alla nöjda :-)
Mycket trevlig mäklare. Förklarade termer och kontrakt på ett bra sätt för mig som är förstegångsköpare. är mycket nöjd med bemötande och hantering!
Helt fantastisk att ha med att göra. Proffsig, enkel och rak. Väldigt duktig mäklare. 5/5.
Vänlig och tog sig tid att förklara alla steg i försäljningen. Jag upplevde att hon representerade både mig som köpare och säljaren på ett bra sätt.
Trevlig, professionell och omhändertagande!
Jag ger aldrig högsta betyget för då blir folk i regel bekväma och lata. Elias bemötte oss proffsigt och ett förtroende byggdes upp. Han levererade på samtliga punkter som kom upp vid introduktionsmötet. Vi förstod varje steg av försäljningen och han var noggrann med att förstå oss som människor. Försäljning handlar om människor ...... tusen tack Elias
Vi fick tydlig och bra hjälp genom hela processen med att sälja vårt hus av Elias. Snabba svar på frågor, och bra rådgivning kring allt från kontrakt, besiktning, styling, marknadsföring m.m. Rekommenderar varmt!
Lung och trygg mäklare med stor erfarenhet. Tydlig och kommunikativ.
Tusen tack Pablo för din fina rekommendation.
Hehetsbetyget är mycket positivt för Rickard Stig. Rickard har skött uppdraget exemplariskt och det har fungerat mycket bra genom hela processen. jag uppskattar särskilt hur han ger feedback och hur han kommunicerar.
Anders är väldigt hjälpsam och informativ. Mycket trevlig att ha att göra med.
Tusen tack Julia för ditt omdöme
Trevlig, kunnig och väl insatt i objektet.
Tack Anton för ditt svar. Det är mycket viktigt för mig med högsta möjliga kundnöjdhet
Josephine, var verkligen en balans mellan säljare och köpare. Gjorde det lätt att se lägenheten och förstå objektets kvalitéer. Dessutom lätt att nå, komma i kontakt med vid behov. Förutom detta så var Josephine proffsig och gav sakkunniga råd om både mitt köp och min tidigare privatförsäljning. Nu ska vi ta detta i land, så får vi se att allt går som det ska.
Bäst tydlig och enkelt att göra med
Mäklaren har bemött oss på ett både proffsigt och personligt sätt. Vi skulle gärna anlita henne igen!
Mycket bra bemötande. Uppskattar också återkoppling och dialog under tiden som lägenheten låg ute för försäljning.
Vi är supernöjda med Josephine! Hon är otroligt hjälpsam och svarar snabbt. Vi kände oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera henne till andra.
Enkel att ha att göra med. Svarar alltid i telefon eller på sms, trevlig och tydlig genom hela processen.
Rekommenderar verkligen Josephine!
Many thanks for all the support and information about all the topics around buying a house in Sweden
Josephine har en glöd och skapar ett personligt bemötande. Jag köpte en lägenhet som Josephine förmedlade. Jag tyckte hon mötte både min och kundens bästa. Min upplevelse blev därför en trygg och snabb affär. Vi hade en rak dialog. Proffsigt och personlig och en väldigt fin person med ett hjärta. Min tillit är stor. Hon hjälpte även mig att få en dialog med banken. Jag lyckades få ner kostnaderna avsevärt. Så är väldigt glad att det var just Josephine som förmedlade min drömbostad. Rekommenderar!
Josephine får högsta betyg. Mycket serviceminded, kunnig och trevlig person som jag kommer att rekommendera andra att kontakta vid behov.
Josephine är ett riktigt proffs! Det var första gången som vi sålt en bostad och Josephine var ett viktigt stöd igenom hela processen. Påläst, erfaren och lyhörd för våra behov vilket underlättade hela processen. Jag kan verkligen rekommendera Josephine som val av mäklare!
Magnus har från första början visat ett genuint intresse för vårt hus. Hur vi hade tänkt lösningar när vi byggde huset och hur våra tankar med arkitekten gått. Allt för att kunna förmedla till potentiella köpare. Det visade sig också genom att köparen gärna ville ha en genomgång i huset med hur vi tänkt med lösningar och visioner för huset. Jättekul! I övrigt har Magnus känts lugn och inlyssnande till våra funderingar och oro i processen. Kan varmt rekommendera Magnus.
Påläst, korrekt, trevlig och proffsig
Påläst, lugn och inlyssnade i kommunikationen - skapar förtroende genom god marknadskunskap och erfarenheter. Håller oss som kunder löpande informerade om status och interaktioner med potentiella köpare.
Snabb, tydlig och lösningsfokuserad mäklare som gjorde processen smidig.
Vi är mycket nöjda med att ha anlitat Mattias som mäklare vid försäljningen av vårt hus! Mattias är proffsig, snabb, enkel att få kontakt med och dessutom mycket trevlig. Man känner sig i trygga händer som köpare. I tider då det generellt sett tar längre tid att sälja gick vår försäljning fort och smidigt. Tack Mattias!
Väldigt trevlig och kunnig mäklare. Man fick en varm känsla vid första mötet. Väl genomförd affär och hjälp efter husköpet. Rekommenderas varmt!
Trygg o kunnig. Skulle varmt rekommendera
Tusen tack Anna för din fina rekommendation, det är väldigt viktigt för mig med mycket nöjda kunder.
Vi hade en väldigt bra dialog med Rickard när vi köpte vårt första hus. Rickard kändes genuin och och kunde guida oss igenom processen.
Natalia har ett pedagogiskt, inlyssnande och tålmodigt sätt att driva affärer på. Som kund känner man sig hörd och sedd, vilket skapar en trygghet genom processen. Hon är målinriktad och samtidigt realistisk vilket skapar en förmåga att ta saker i mål med bästa möjliga resultat utifrån förutsättningarna. Rekommenderar varmt Natalia som mäklare!
Vi är mycket nöjda med samarbetet. Bra dialog genom hela processen och ett professionellt bemötande. Vi upplevde Rickard inte som säljig, utan genuint intresserad av att affären skulle bli bra för alla parter.
Mycket bra! lyhörd, korrekt. Uppskattar att Anders inte är så ”säljande” som vissa andra mäklare kan vara.
Tusen tack Fredrik och det är väldigt viktigt för mig med nöjda kunder.
Mattias har varit väldigt enkelt att ha att göra med, snabb med att svara på frågor och väldigt hjälpsam.
En mycket erfaren, ihärdig och envis mäklare som går i mål med sina uppdrag.
Jag upplever att Josephine var ärlig och kunnig inom sitt område. Hon ingav ett gott intryck och var engagerad i oss som köpare. Snabb återkoppling på våra frågor och funderingar. Hon levererade och vi var trygga genom hela processen. Rekommenderar henne varmt!
Vi blev bemötta på ett mycket professionellt och trevligt sätt av mäklaren. Han var alltid tillgänglig, lyssnade noggrant på våra behov och tog sig tid att förklara allt på ett tydligt och lugnt sätt. Det kändes att mäklaren verkligen brydde sig och ville att vi skulle känna oss trygga genom hela processen. Våra förväntningar var att få bra information, snabb återkoppling och ett engagerat bemötande , och mäklaren levde verkligen upp till allt detta, till och med överträffade dem. Kommunikation, tydlighet och engagemang var på högsta nivå, vilket gjorde hela upplevelsen både enkel och positiv.
Things were really quick and smooth. I am completely satisfied with Josephine Standfors service .
Trevligt bemötande och god kommunikation. Kunnig på sitt område.
Jag gillade Mattias approach och sätt att se mig som köpare. Det kändes ärligt och genuint!