Otroligt bra och trevligt bemötande av David. Ända från första visningen till skrivandet av kontrakt så kändes det helt rätt med David som mäklare, hans kunnighet inom området gav mig en bra helhetskänsla överlag. Skulle varmt rekommendera David som mäklare!
Fastighetsbyrån Hallsberg
Välkommen till Hallsberg, och Fastighetsbyrån! Här i Hallsberg finns allt man kan önska på nära håll. Tack vare järnvägen har du inte långt till varken Örebro, Göteborg eller Stockholm, så här finns både närhet till natur och storstadsliv. När det gäller bostäder finns här allt från grönskande villaområden till bostadsrätter...
1227 omdömen om Fastighetsbyrån Hallsberg
Sedan starten hos Reco 2013
Snabb och tillgänglig under hela resans gång!
Toppenmäklare, snabb och professionell genom hela försäljningen. Rekommenderar starkt!
Rak och tydlig. Väldigt informativ om viktiga saker. Vi är så himla nöjda med mäklaren
Fanns inga driftkostnader? Har fortfarande inte fått dom 1 vecka sen vi skrev kontrakt! Kontraktet skrevs utomhus papprena blåste nästan bort! Allmänt B allting Allmänt förvirrat skulle kunna tro att de var första försäljningen! Skulle aldrig använda Fastighetsbyrån finns andra mäklare som tur är!!
Lugnt och vänligt bemötande. Kunnig och punktlig.
Vi är jättenöjda med Felicia. Hon har gjort ett jättebra jobb. Vi har blivit uppdaterade och varit delaktiga i hela processen, dialog har förts kontinuerligt med vad som har hänt och vad som vi behöver göra. Felicia har tagit sig tid för oss och har alltid funnits tillgänglig för frågor som hon besvarat omgående. Kompetent och professionell .Vi kommer rekommendera Fadtighetsbyrån.
Jag är väldigt nöjd med min erfarenhet av Felicia Rosenlund på Fastighetsbyrån Kumla. Hon har varit professionell, hjälpsam och trevlig under hela processen. Hon har varit tydlig i sin kommunikation, svarat snabbt på mina frågor och hjälpt mig på ett tryggt och smidigt sätt genom hela bostadsköpet. Jag uppskattar verkligen hennes engagemang och rekommenderar henne varmt.
Jag är väldigt nöjd med Varan Mäklare. Professionellt, trevligt och engagerat bemötande från början till slut. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela processen. Rekommenderar varmt!
Mycket bra bemötande Jag förväntade mig att min mäklare skall kunna marknaden och veta vad som är bra för just mitt projekt. Min mäklare Felicia Rosenlund hade den kompetens och kunskap som vi förväntade oss. Sammanfattningsvis har vi upplevt ett bra bemötande och en smidig process rakt igenom. Snabb återkoppling och hantering efter våra avstämningar. Vi är mycket nöjda med hur Felicia skött våran fastighetsförsäljning. Jag kan starkt rekommendera henne för vidare affärer.
Genomförde affären som man förväntar sig, Mycket smidigt och proffsigt, Bara possitivt, Rekommenderas.
Från första mötet med David Johansson fick jag en mycket god känsla. Han gav ett sakligt, lugnt och kunnigt intryck som vid övrig kontakt såväl per telefon som personligen visat sig stämma.
Mycket trevligt och tillmötesgående lätt att få tag på är han upptagen så ringer han upp direkt när han kan
Vi hade inga förutfattade förväntningar men allt fungerade utan några problem. David ingav ett stort förtroende och vi är mycket nöjda med försäljningen.
David Johansson på Fastighetsbyrån är en mäklare utöver det vanliga. Han är otroligt kunnig, professionell och får en att känna sig trygg genom hela processen. Med sin positiva inställning och stora engagemang gör han allt för att hitta rätt lösning för sina kunder. Jag kan varmt rekommendera David till alla som funderar på att sälja eller köpa bostad!
Trevlig och Proffsig rak och tydlig i alla avseenden mycket bra bemötande 😊
Mjuk, lugn, trygghetsingivande samt tillmötesgående! Även om marknaden var långsam så hade vi alltid en god ton mellan oss och försökte från båda håll ha en konstruktiv dialog.
Bra återkoppling och snabbt avslut av husköp
David gav ett bra och förtroende givande intryck. Att få huset sålt så fort som möjligt och det lyckades han med. Vid försäljningen förklarade David sakligt hur allt går till.
Lyhörd mäklare som lyssnar på kundens önskemål. Goda färdigheter att skapa en säljande text där objektets värden lyfts fram. Flexibel och lätt att få kontakt med. Saklig och håller sig till essensen i samtalens syfte. Om det också funnits erfarenheter av byggnadsteknik, materialval, byggnadsvård och konstruktion gällande äldre byggnader hade Felicia fått 5/5. Hon löser genom att lyssna på kunden!
Felicia är trevlig, tillmötesgående och lätt att samarbeta med.
Hon är toppen hon meddelade oss om det var något som hade hänt
Sålde på 2v. Hade inte mycket kontakt men nöjd.
Vi upplever Felicias bemötande och uppträdande som både trevligt och proffesionellt. Hon har på ett bra sätt informerat och drivit försäljningen till full belåtenhet från vår sida. Vi rekommenderar starkt Felicia som en duktig, kompetent mäklare. Med vänliga hälsningar Inger o Sigvard Jakobsson
Trevligt bemötande, snabb återkoppling! Väldigt nöjda med Felicia😊
Felicia var väldigt proffsig och trevlig på alla sätt. En stor hjälp för oss.
Mäklaren var förtroendeingivande och försäljningen genomfördes snabbt och smidigt.
Hon var bra! Gav tydlig info, frågade om vi hade funderingar och guidade oss fint genom processen.
Felicia har skött sitt uppdrag mycket bra. Trevlig och tillmötesgående.
Bra och tydlig mäklare som gjorde vår försäljning smidig och snabb. Vi är mycket nöjda.
Kan absolut sitt jobb med alla regler o lagar som finns o hade bra och informativa svar på våra frågor.
Vi är väldigt nöjda med David som mäklare. Han har varit engagerad, professionell och tydlig i all kommunikation. David var lyhörd, kunnig och gav bra råd hela vägen.
Utmärkt bemötande. Mycket nöjd.
Lugn och trevlig, snabb på att svara och var professionell! Hjälpte oss mycket för att vi var nya i bostadsmarknaden och svarade på våra frågor så att vi kunde kända oss lugna och nöjda!
Så här långt har allt fungerat Men svårt att göra en bedömning då slutdatumet i november
Alltid trevlig, ärlig och tillmötesgående. Vi är mycket nöjda med David!
Jag upplevde David lugn, o fullt ut vet vad han gör för att affären skulle gå bra , vilket det gjorde i mitt fall.
Alltid trevligt bemötande. Förstående, kunnig och svarar snabbt, skulle hon inte ha svaret tar hon strax reda på det och återkopplar. Aldrig omöjlig med visningstider, vilken dag som helst, när som helst, så löser hon det oftast. Vi är väldigt nöjda!
Sammarbetet med Felicia har fungerat jättebra och vi är väldigt nöjda 🙂
David har varit vänlig och hjälpsam från början, vi är mycket nöjda :)
Hej. Det gick snabbt och enkelt. Fått svar på mina frågor.
Jag känner mig trygg och har mycket stort förtroende för David. Kommer att rekommendera honom till vänner och bekanta.
En kort tid efter en tidigare mäklare. Hann inte med att känna av. Trevlig, kom med idéer och allt var bra annars.
Fungerade bra, kunnig, ringde tillbaka vid påringning
Trevlig och bra återkoppling Informativ
Jag och min fru är väldigt nöjd med Jessica då hon under vårt köp av den fastighet som hon varit mäklare varit väldigt behjälplig med visning och svar på frågor och funderingar kring köpet och gjort det enkelt för oss att gå vidare med vårt köp av fastigheten.
Tack så mycket för att ni tog er tid att gå in och svara på reco och stort grattis till den nya bostaden!
Mycket trevligt bemötande. Bra och tydlig beskrivning om hur försäljningen skulle gå till. Våra förväntningar var att hitta en mäklare som var kunnig och kompetent, och det gjorde vi. Vi är mycket nöjda med Jessicas arbete.
Stort tack för förtroendet att förmedla bostaden och ett mycket bra samarbete!
Trevlig tydlig ha svar på allt man behöver veta mycket nöjd
Mycket hjälpsam å trevlig lätt att få tag på om man undrar något
Jättebra kommunikation, vi blev uppdaterade kontinuerligt och fick all information och frågor vi hade besvarade fortast möjligt.
Tusen tack för din reco och stort grattis till huset!