Amanda Arvidsson

Amanda Arvidsson

Amanda Arvidsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Amanda Arvidsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Amanda Arvidsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 542 omdömen med ett betyg på 4.9. Amanda Arvidsson har haft 96 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

542 omdömen om Amanda Arvidsson

Sedan starten hos Reco 2019
Mathias B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Duktig, trevlig och professionell

Isabella H
Klara

En helt fantastisk mäklare! Bra och tydliga svar, väldigt lätt att få kontakt med och kollar alltid upp funderingar man har! Kunde inte varit nöjdare än vad vi är, framtida affärer skulle vi gärna sköta via henne igen!

Viktor S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Norrstrand

Otroligt kunnig mäklare som har bra koll genom hela affären. Alltid lätt att få kontakt med och kan svara på de frågor man har. Kan varmt rekommendera Amanda!

Alina S
Kvarnberget

Otroligt lyhörd, professionell och förtroendeingivande mäklare. Kan varmt rekommendera Amanda!

Olivia W
Råtorp

En otroligt proffsig och engagerad mäklare! Amanda var alltid tillgänglig, gav bra råd och hade full koll på marknaden. Försäljningen gick smidigt och över förväntan även under en tuff bostadsmarknad. Vi rekommenderar starkt Amanda!

Pernilla E
Norrstrand

Jag blev väldigt bra bemött av mäklaren och mina förväntningar uppfylldes.

Joakim A
Kvarnberget

Vi kände oss väldigt väl bemötta av Amanda från första stund. Hon var engagerad, tydlig och noggrann, och såg hela tiden till att allt sköttes på rätt sätt utan några missförstånd. Det märktes att hon verkligen brydde sig, och vi kände oss trygga genom hela köpet. Vi är jättenöjda och skulle absolut rekommendera henne till andra.

Josefina F
Råtorp

Superproffsig, vänlig, lättillgänglig och en mäklare som inger förtroende. Hade jag sålt en ny bostad idag hade jag valt Amanda alla dagar igen - det säger mycket om henne och vår upplevelse! ☺️❤️

Sandra M
Gruvlyckan

Bra bemötande, klar och tydlig information. Kunnig

Oskar J
Klara

Supernöjd med bemötandet! En mäklare som bryr sig och verkligen lyssnar på dig som köpare. Rekommenderar 10/10!