Amanda Arvidsson

Amanda Arvidsson

Amanda Arvidsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Amanda Arvidsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Amanda Arvidsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 507 omdömen med ett betyg på 4.9. Amanda Arvidsson har haft 92 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

507 omdömen om Amanda Arvidsson

Sedan starten hos Reco 2019
Olav D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Klara

Amanda är kunnig och serviceinriktad! Lätt att komma i kontakt med även utanför kontorstid. Gav oss möjlighet att utforska bostaden grundligt innan beslutet att köpa!

Charlotta W
Klara

Trevligt kunnigt bemötande. Hjälpsam och angelägen om att vi skall veta vad vi och säljarna har för skyldigheter o möjligheter.

Andreea F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Klara

Professionell, lyhörd och tillgänglig i alla lägen! Helt klart super nöjd och kan varmt rekommendera Amanda som mäklare.

Peter K
Tingvallastaden

Amanda är i besittning av en härlig och konstruktiv kombination av att vara som människa och mäklare. Kombinationen utgörs av en rutinerat, effektivt och sakligt ledarskap av bostadsaffärens samtliga delar och moment. Men samtidigt - och det är viktig, åtminstone gör mig - ett personligt bemötande präglad av omsorg och omtanke, jag ska känna mig trygg i min bostadsaffär. Vilket jag definitivt har gjort.

Simon N
Viken

Lättsam enkel kontaktbar trevlig

Olivia F
Köpte sitt hus med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Stockfallet

Amanda är en väldigt trevlig och lättsam mäklare. Mån om att säljaren ska få bästa priset. Tydlig och öppen kommunikation! Rekommenderas!

Lena S
Sålde sitt hus med hjälp av Amanda Arvidsson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Stockfallet

Ett professionellt och engagerat bemötande från första kontakt till genomförd affär. Amanda är positiv och lätt att samråda med. Vi är mer än nöjda!

Ingela Ä
Tingvallastaden

Stöttade mig när jag tappade hoppet. Upplevde att hon tillvaratog både mina och säljarens intressen. Engagerad och lätt att prata med. Lättillgänglig. Jag har noll erfarenhet av mäklare och bostadsköp och ställde en hel del mer eller mindre dumma frågor, men Amanda svarade alltid lugnt och säkert.

Sara G
Tingvallastaden

Amanda har sålt flera bostäder som vi haft. Även i dessa tröga tider klarar hon uppdraget lysande. Hennes naturliga sätt är varför vi alltid väljer henne som mäklare. Dessutom är hon energisk och jobbar hårt. Stort tack!

Leo G
Tingvallastaden

Finns ingen bättre mäklare! Oerhört bra och finner alltid lösningar till allt, väldigt bra på kundkontakt vilket är otroligt uppskattat! Rekommenderar!! Tack för all hjälp Amanda!