Emma Björkman

Emma Björkman

Emma Björkman är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Emma Björkman har varit registrerad mäklare sedan 2014-08. Emma Björkman har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 140 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Björkman har haft 65 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

140 omdömen om Emma Björkman

Sedan starten hos Reco 2021
Åsa J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Björkman en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skoghall

Emma har varit väldigt lyhörd och tillmötesgående och förstående. Jag har stort förtroende för henne. Hon har ordnat och fixat allt utan krångel! Mvh Åsa

Ioannis K
Köpte sitt hus med hjälp av Emma Björkman en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Topp bemötande, alltid hjälpsam och tillhands. Enkelt, smidigt och bra!

Jorunn B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Björkman en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skoghall

Jag har inte haft så mycket kontakt med Emma. Det är min man Per som har haft den kontakten så det borde vara han som skulle svara på detta.Mvh Jorunn

Per B
Skoghall

Bra informerande, mycket kontakt.helt nöjd!

Srichang Ö
Skoghall

Jag tycker hon är jättebra och duktig

Magnus Ö
Skoghall

det är ju lite svåra tider för mäklare nu, speciellt på en liten ort med många 2or till salu, Emma tog ju över efter en annan mäklare som skulle föda barn. Jag upplever Emma som en seriös mäklare som gör sitt jobb väldigt bra med dom förutsättningar som är i dessa tider. Hon fick ju sålt våran lägenhet så hon får högsta betyg både som person och hur hon utför sitt arbete som m¨klare.

Pernilla K
Skoghall

Supernöjd. Emma har hjälpt oss med både försäljning och köp. Alltid tillgänglig vid frågor, snabb med visningar och MYCKET proffsig. Rekommenderar Emma starkt. Bästa mäklaren vi haft!

Fredrik K
Skoghall

Bästa mäklaren vi har haft!!!!

Sofia S
Skoghall

Mycket trevlig och lättsam! Snabb och enkel kommunikation. Vettig och rimlig. Rekommenderar dig både för din person och professionalism, Emma!

Maria S
Skoghall

Emma gjorde ett mycket bra jobb och såg till att göra det där lilla extra för att vårt köp skulle kunna gå igenom så smidigt som det bara kunde. Vi är jättenöjda med Emma och skulle vi nån gång i framtiden vilja sälja vår bostad, så vet vi vem vi ska vända oss till.