Fredrik Jäfverström

Fredrik Jäfverström

Fredrik Jäfverström är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Fredrik Jäfverström har varit registrerad mäklare sedan 2006-06. Fredrik Jäfverström har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-07 och har fått 350 omdömen med ett betyg på 4.7. Fredrik Jäfverström har haft 44 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

350 omdömen om Fredrik Jäfverström

Sedan starten hos Reco 2015
Göran L
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Har fått uppfattningen att Fredrik är en lugn och pålitlig person , som passar bra för sin yrkesroll. Jag kan mycket väl tänka mig att rekommendera Fastighetsbyrån och Fredrik om jag träffar någon som har för avsikt att sälja sitt hus.

Cathrine P
Sålde en tomt med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Rud Holken

Efter ett tidigare möte med Fredrik Jäferström, så valde vi honom igen för en försäljning. Han är förtroendeingivande, lugn och vänlig. Han är lätt att tycka om, och man litar på honom.

Maria A
Köpte en tomt med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Rud Holken

Kunnig,engagerad och svarar snabbt!

Patrik H
Rud Holken

Engagerad och kunnig svarar snabbt

Kristofer H
Gunnarskär

Mycket bra bemötande, realistisk i sin värdering samt tydlighet och stor hjälp genom hela affären. Högsta betyg!

Marianne K
Haga Skoghall

Proffsig och ett vänligt bemötande. Upplevde att man alltid kunde komma med frågor vid behov.

Mattias B
Gunnarskär

Proffesionell med stor kunskap om området. Fått den information och det stöd vi behövt igenom processen. Var också till stor hjälp som bollplank under budgivning som blev en aning hektiskt vid tillfällen. Vi är mycket nöjda från start till mål.

Oliver B
Rud Holken

Erfaren, lätttillgänglig och bra att kommunicera med.

Anders B
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Jäfverström en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Gunnarskär

Jäfverström är en otroligt bra mäklare.

Marie-Louise D
Hammar

Vi är mycket nöjda med Fredrik som vår fastighetsmäklare. Vi kände oss trygga genom hela processen och blev bemötta på ett professionellt och engagerat sätt.