Jonas Linsell

Jonas Linsell

Jonas Linsell är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Jonas Linsell har varit registrerad mäklare sedan 2013-07. Jonas Linsell har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-07 och har fått 683 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonas Linsell har haft 70 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Kontakten med mina kunder! Plus att det är väldigt kul att göra affärer. Speciellt då man når ett slutresultat där både säljarna och köparna är riktigt nöjda.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har mycket högt kundfokus och jobbar hårt för att nå kundernas önskemål. Med många år inom yrket och många genomförda affärer under åren har jag fått stor erfarenhet. Detta har hjälpt mig att tackla många olika eventuella situationer på ett bra sätt.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Som mäklare är jag hungrig, noggrann och engagerad.

2025-06 - 2026-05

683 omdömen om Jonas Linsell

Sedan starten hos Reco 2015
Daniel M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonas Linsell en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Norrstrand

Bra bemötande! Bra intryck, seriös. Bra feed under processen. Och framför allt inte för mycket påstridig. Fantastisk bemötande vid besöket på kontoret i Karlstad. Receptionisten var bemötande och jätte trevlig! Så total upplevelse hittills. Jätte bra!! Hoppas det fortsätter så.

Camilla L
Sundsta

Trygg o lugn mäklare med stor kunskap o god områdeskännedom. Professionell, tillgänglig o lätt att ha att göra med genom hela processen.

Julia N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Linsell en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Sundsta

Mycket nöjd med Jonas som mäklare! Kändes tryggt och proffesionellt hela vägen. Uppskattade hans engagemang och kommunikation! Rekommenderas starkt!

Martin N
Herrhagen

Kunnig och professionell mäklare som tog sig an uppdraget på bästa sätt. Kände förtroende genom hela processen. Rekommenderar starkt.

André M
Norrstrand

Mycket trevlig och tillmötesgående. Förklarar saker lugnt och tydligt

Daniel H
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Linsell en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Lorensberg

Jonas var väldigt trevlig och tillmötesgående genom hela affären.

Maria W
Lorensberg

Trevlig, sympatisk, kunnig och empatisk. Tack!

Inga-Lill N
Inre Hamn

Insatt och engagerad. Han bidrog till att hela sälj/köp processen fungerade väl.

Jan-Erik Mikael H
Inre Hamn

Mycket trevlig och tillmötesgående. Ställde upp och fixade en extra visning som uppskattades. Mycket engagerad i processen då vi var beroende av våra köpare på huset hur det gick med deras försäljning sin lägenhet.

Delil D
Kronoparken

Jättebra kommunikation och hjälpsam under hela processen!