Mycket trevligt och proffesionellt bemötande.
Jones Alizada
Jones Alizada är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
.Jones Alizada har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Jones Alizada har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-10 och har fått 13 omdömen med ett betyg på 4.8. Jones Alizada har haft 8 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2025-12
13 omdömen om Jones Alizada
Snabba svar på frågor, enkel process, trevlig mäklare.
Professionellt och trevligt bemötande!
Det är svårt att tro att Jones har varit mäklare så pass kort tid, han håller ordning, engagerar sig och gör vad man förväntar sig och mer därtill. Han brinner för mäkleriet på ett väldigt fint sätt, nöjd med processens alla steg och resultatet! (Jones fångade in en köpare till min lgh från visning av en annan lgh.) Stort tack för ditt genomgående vänliga bemötande och engagemanget! :)
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande.
En mycket trevlig person och lätt att prata med. Gjorde en mycket bra presentation av vår lägenhet till försäljning.
Jag har fått ett mycket gott intryck av Jones från första mötet.Han har varit mycket tillmötesgående och trevlig person rekommenderar gärna honom som mäklare Mvh Eva
Han var trevlig och inte stram utan en mänsklig mäklare , lättsam och hjälpsam
Jag var mycket nöjd med Jones. Han har en väldigt proffsigt sätt att hantera mig som kund men även min köpare. Han har en lugn framtoning och ändå ett härligt driv. En toppen mäklare som jag varmt rekommenderar
Jones var hjälpsam med att ordna förhandsvisning och höll kommunikationen effektiv och professionell mellan mig och säljaren. Jones var påläst om det mesta gällande lägenheten och föreningen, och det han inte visste på rak arm tog han reda på omgående.