Mycket kompetent och trevlig. Rekommenderar Kristina starkt
Kristin Bryntesson
Kristin Bryntesson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
.Kristin Bryntesson har varit registrerad mäklare sedan 2016-03. Kristin Bryntesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 198 omdömen med ett betyg på 4.9. Kristin Bryntesson har haft 45 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
198 omdömen om Kristin Bryntesson
Kristin går in för sitt arbete med en gnista, glädje och engagemang som är slående och beundransvärt. Hon står för sina åtagande och löften. Hon är helt enkelt genomproffsig vilket vi som säljare har både glädje och trygghet av. Hon har nyligen genomfört en tomtförsäljning och det återstår två tomter som hon bergsäkert fixar till. Karl Anders Nilsson
Fick stort förtroende för Kristin redan från första samtalet och hon har lotsat mig igenom alla delar med försäljningen på ett mycket bra sätt. Närvarande, engagerad och kompetent!
Trevlig och påläst om bostaden.
Stor tack Sarah! Ha en riktigt härlig sommar så hoppas jag att vi ses snart igen :)
Kristin har guidat oss med varm hand - professionellt, kompetent och tryggt hela vägen i bostadsköpet. Bästa mäklaren vi haft att göra med.
Kristin har genom hela processen varit tillmötesgående, svarat på frågor vi haft och varit väldigt informativ. Det kändes tryggt att ha henne som mäklare!
En trygg och omtänksam mäklare som är lyhörd. Har stort engagemang, god marknadskännedom och ett lugn som fick oss att känna oss trygga genom försäljningen. Kristin kändes som det självklara valet av mäklare.
Varmaste tack för det fina omdömet Emma, det betyder mycket! Och tack för förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Ha en riktigt fin sommar så ses vi igen i höst!
Bra bemötande, la upp en plan för försäljningen, höjde utångspriset när hon fick se foton på huset från fotografen. Snabba ryck när vi hade köpt vår nya lägenhet. La ut annonsen på en måndag -sålt på onsdag o kontraktskriving på fredag samma vecka, vi fick 250000:- över utgångspris, mycket nöjda
Tusen tack för de fina orden Peter! Och för förtroendet att vara er mäklare, det har varit ett nöje. Ser fram emot att ses snart igen. Ha en fin sommar tills dess!
Mhcket bra bemött av en duktig mäklare. Vi hade väntat oss en snabbare försäljnng men vi har förståelse för rådande läge. Kristin har gjort ett bra jobb för att få en av våra tre tomter i Önnerid såld.
Varmaste tack Ann-Marie! Det är ett nöje att få vara er mäklare och jag ser fram emot att vi snart syr ihop även de två sista tomterna. Ha en fin sommar!
Hej! Jag tycker att Kristin gör ett mycket bra jobb som mäklare. Hon är trevlig och mycket lätt att prata. Kristin har lagt ned mycket arbete för att sälja våra villatomter och lyckats bra. Vi har en del tomter kvar som ska säljas, tror och hoppas att hon kommer att lyckas bra med detta. Hälsningar Kjell-Åke
Stor tack för förtroendet Kjell-Åke! Och för att du tar dig tid att lämna omdöme och skriva några rader. Ser fram emot vårt fortsatta samarbete!