Maria Svensson Blandon

Maria Svensson Blandon

Maria Svensson Blandon är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Maria Svensson Blandon har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Maria Svensson Blandon har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.8. Maria Svensson Blandon har haft 40 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

49 omdömen om Maria Svensson Blandon

Sedan starten hos Reco 2024
Maria L
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Svensson Blandon en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Lindfors

Tycker Maria är en toppenmäklare!

Annemiek F
Molkom

Maria and her co-worker Kristin were really helpful and very attentive to our specific situation. Maria was super fast but also nice, patience and personal in a pleasant way. We have had a very pleasant experience buying our first house in Sweden with the help and guidance of Maria.

Lilian E
Molkom

Maria höll kontakt genom hela processen och gav goda råd. Hon var kunnig och professionell i bemötandet och var lätt att nå vid behov. Hon var noggrann och tydlig när vi skrev kontrakt, gav ett varmt intryck. Helt igenom en positiv resa.

Mats C
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Svensson Blandon en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Stodene

Maria har varit ambitiös, trevlig och lätt att samarbeta med från vårt första möte fram till avslutad försäljning. Av oss får hon högsta betyg. Hälsn. Mats o Gun Cederlöf

Lisa J
Stodene

Gott och glatt bemötande från första stund. Hjälpsam och alltid tillgänglig för att svara på frågor. Tydlig och noggrann vilket uppskattas!!

Malin B
Molkom

Redan vid första mötet med Maria kände vi ett stort förtroende. Vi kände att hon verkligen ville ta sig an och hjälpa oss i processen till vårt drömboende. Med hennes fina personlighet, kunskap, täta återkoppling och lyhördhet känner vi oss helt trygga med att hon har koll på läget. Vi kan varmt rekommendera Maria som som mäklare!

Anna-Karin K
Marieberg

Mycket tillgänglig för mig som säljare och med snabb återkoppling på frågor

Mattias N
Skattkärr

Professionell och engagerad mäklare som höll oss väl informerade genom hela processen. Några små missar i kommunikationen, men annars mycket nöjda!

Kjell H
Österängarna

Jag fick ett positivt intryck av Maria vid första träffen. Hon är lugn, väldigt tydlig och kunnig. Snabb med ny information och lyhörd vid diskussioner. Snabb återkoppling vilket är väldigt värdefullt. Skulle jag behöva mäklare igen skulle jag absolut konsultera Maria

Erica S
N:a Kroppkärr

Trevlig och duktig mäklare som är tydlig med både säljare och köpare.