Mattias Hallengärd
Mattias Hallengärd är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Mattias Hallengärd har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Mattias Hallengärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 140 omdömen med ett betyg på 4.9. Mattias Hallengärd har haft 23 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-05 - 2023-04
140 omdömen om Mattias Hallengärd
Sedan starten hos Reco 2014
sålde sitt hus med hjälp av Mattias Hallengärd en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Professionell, tillgänglig, driven
Bra bemött och han levde upp till våra förväntningar. Han höll oss uppdaterade hela tiden. Löste försäljningen på ett bra sätt.
Trevlig mäklare med erfarenhet. Sålde min fastighet snabbare än förväntat.
Vi har både köpt och sålt bostad genom Mattias. Han är professionell och kommer alltid väl förberedd. Han inger förtroende och har fått oss att känna oss trygga genom hela processen. Mattias fick sålt vårt radhus på mindre än en vecka vilket vi anser är mycket bra i synnerhet i dessa tider.
Vi ger honom våra varmaste rekommendationer. -
köpte sitt hus med hjälp av Mattias Hallengärd en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Mattias är grymt proffsig, tydlig och hjälpsam. Det kändes mycket tryggt att köpa bostad via honom!
Lugn, kompetent, positiv och pålitlig mäklare som lyckade säja vårt hus till ett pris som både köparen och vi som säljare var nöjda med.
Proffsigt bemötande och fin presentation av bostaden. Kan varmt rekommendera Mattias som mäklare.
Vänliga hälsningar Mia -
Mattias är vänlig och professionell, hjälper dig som säljare med stor omtanke!
Han ser till situationen och helheten på ett väldigt bra vis! -
Kunnig, tydlig och trevlig mäklare som hjälpte oss vid vårt husköp. Kan rekommendera att anlita honom!
1.På ett utmärkt sätt.
2.Mina förväntningar uppfylldes helt och fullt ut.
3.Vi känner varandra så min upplevelse av försäljningen blev som
jag förväntat mig fullt ut. -
När vi som köpare var i kontakt med Mattias så var han väldigt professionell och svarade på alla frågor vi hade. Allt sköttes på ett bra sätt och man kände sig alltid väl bemött. Kan varmt rekommendera Mattias.