Proffsigt bemötande och bra information. Förväntningen att få bostadsrätten såld relativt snabbt infriades. En effektiv och bra mäklare.
Srdjan Vejnovic
Srdjan Vejnovic är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping
.Srdjan Vejnovic har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Srdjan Vejnovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 404 omdömen med ett betyg på 4.9. Srdjan Vejnovic har haft 83 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-01
404 omdömen om Srdjan Vejnovic
Vi har nu både köpt o sålt ( under process) via Srdjan. Vi är mycket nöjda med båda processerna. Tryggt att kunna bolla läget på marknaden med en kompetent, lyhörd, ödmjuk och konstruktiv person. Bra rådgivning. Vi bor själva på annan ort och har tillfälligt ägt en "studentlya". Processen har varit snabb. Vi har fått bra löpande avstämning och god tillgänglighet när vi haft frågor. Kan varmt rekommendera teamet på Fastighetsbyrån i Linköping o Srdjan.
Trevlig och lätt att prata med
Supertrevligt bemötande. Kunnig, förstående, professionell.
Hade ett trevligt möte med Srdjan, och att han gjorde det vi ville med att sälja lägenheten till ett bra pris. Han är jätte duktig på allt. Jag skulle rekommendera honom till andra i framtiden.
Vi har både köpt och sålt med Srdjan Vejnovic som mäklare och har vid båda tillfällena varit mycket nöjda. Srdjan är förtroendeingivande med sin kunnighet och kompetens samtidigt som han på ett mycket lyhört sätt lyssnar på och resonerar med oss som kunder. Kan varmt rekommendera att anlita Srdjan.
Har genom hela affären visat stort förtroende och mycket bra bemötande.
Ger ett professionellt och trevligt bemötande. Har bara gott att säga om honom
Han var professionell och gjorde ett bra jobb
Underbar...sammanfattar allt om Srdjan ❤️🙋♀️