Srdjan Vejnovic

Srdjan Vejnovic

Srdjan Vejnovic är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping

Srdjan Vejnovic har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Srdjan Vejnovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 320 omdömen med ett betyg på 4.9. Srdjan Vejnovic har haft 75 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

320 omdömen om Srdjan Vejnovic

Sedan starten hos Reco 2019
Swante S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Sturefors

Allt har funkat bra, lätt att få tag i och man har fått svar.

Charlotte B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Sturefors

Proffsigt och tillmötesgående beteende. Ingav trygghet.

Sofie P
Sturefors

Vi blev bra bemötta, snabb återkoppling, tog reda på våra funderingar kring bostaden! Kommer vi någon gång framåt anlita en mäklare så är Srdjan en av mäklarna i Linköping som kommer ligga högt på vårt val av mäklare. Kan varmt rekommendera honom!

Bertil B
Ljungsbro

Trevlig kunnig alltid tillgänglig

Henrik L
Harvestad

Anlitat Srdjan flera gånger och han är alltid oerhört professionell och ordentlig. Har koll på marknaden och har hjälpt oss med alla frågor som vi har.

Felicia E
Harvestad

Proffsig, trevlig, tillmötesgående och har bra koll på marknaden. Det är den fjärde försäljningen han gör åt oss och vi har varit lika nöjda varje gång.

Åsa G
Tallboda

Trevlig och kunnig inom sitt område. Han kunde informera på ett bra sätt som var förståeligt. Man kände att han gav allt för att sälja och gav ett bra intryck.

Anders G
Tallboda

En mycket engagerad och kunnig mäklare gör att man känner sig trygg i att sälja sin bostad kommer med konkreta och väl underbyggda råd Kan starkt rekommendera Srdjan som mäklare

Martina H
Köpte sitt hus med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Tallboda

Trevlig och förtroendeingivande! Om vi någon gång ska sälja hus kommer vi definitivt vända oss till Srdjan.

Carl M
Gottfridsberg

Jag hade turen att få Srdjan som mäklare vid köpet av bostadsrätt och kan inte vara mer nöjd som köpare. Han var påläst, proffig, lyhörd, tillgänglig och inte minst oerhört lätt att tycka om. Han satte förväntansbilden bra, tog sig tid att ta reda svar på alla frågor, löste knutar mellan köpare och säljare kring pris och tillträde och arbetade för att få till en bra affär för båda parter. Kan starkt rekommendera Srdjan som mäklare!