Edita Uzunovic
Edita Uzunovic är mäklare på Fastighetsbyrån Lund
.Edita Uzunovic har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Edita Uzunovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 11 omdömen med ett betyg på 5.0. Edita Uzunovic har haft 3 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
11 omdömen om Edita Uzunovic
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sitt hus med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
Edita är en fantastisk mäklare. Skicklig på samtliga delar av mäklaruppdraget, snabb och rak i sin kommunikation, samtidigt som hon är varm och rar. Hon tog över efter en annan mäklare - och WOW, skillnaden! Edita levererar från första sekund och jag kände mig trygg genom hela processen. En otroligt positiv upplevelse.
sålde sitt hus med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
Edita tog över vår försäljning i ett knepigt läge och gjorde ett utmärkt jobb med att vända skutan och ro vår försäljning i hamn! Alltid tillgänglig för frågor med tydlig och bra kommunikation och ett lösningsorientarat förhållningssätt.
Jag uppskattade särskilt att Edita alltid lyssnade in våra behov och önskemål samtidigt som hon på ett tydligt och empatiskt sätt bidrog med sin erfarenhetsbaserade åsikt och tog egna initiativ på ett sätt som skapade lugn och tillit.
Jag rekommenderar varmt Edita! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
Edita ger ett professionellt intryck och är väldigt trevlig, lyhörd och omtänksam. Hon har levt upp till mina förväntningar och jag har känt mig trygg under hela processen. Kan varmt rekommendera Edita vidare!
köpte sin lägenhet med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
Edita har varit toppen som mäklare i hela processen.
skrev om Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
Min syster och jag fick hjälp av Edita att sälja ett hus i Dalby. Vi var väldigt nöjda med ett fint bemötande, snabb respons och tydliga besked Jag skulle varmt rekommendera Edita som mäklare.
köpte sitt hus med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
Vi köpte ett hus i Lund och vi kände oss väldigt trygga med Edita som fastighetsmäklare. Genom hela processen -- från visning till husöverlåtelse -- fick vi mycket information och vi höll kontakten löpande. När vi hade frågor fick vi alltid snabba, tydliga svar.
När det någon gång blir aktuellt för oss att sälja kommer vi utan tvekan anlita Edita som fastighetsmäklare. Kombinationen av kompetens och engagemang gör att hon sticker ut bland alla mäklare vi träffat genom åren. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
Vi har köpt en lägenhet via Edita.Hon var rakt igenom proffsig, kunnig, lyhörd och oerhört service minded, med andra ord en perfekt samarbetspartner att ha vid en sådan stor affär som lägenhetsköp är.
sålde sitt hus med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
Vi valde Edita som mäklare för att sälja vårt kedjehus i Lund redan när vi var i färd med att leta nytt hus, innan vi lagt ut vårt eget till försäljning. Vi valde henne för att hon hade en äkta och positiv utstrålning och ingav förtroende från första stund. Edita hjälpte oss sedan med lyhördhet och gedigna kunskaper genom hela processen, från ett tidigt stadium när vi ännu inte visste när försäljning skulle påbörjas, till färdig försäljning.
köpte sin lägenhet med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
We we buying the apartment in Lund. Edita was very pleasant and calm from the beginning. She was very helpful and professional. We are extremely satisfied with both the agency, agent and the purchase
köpte sin lägenhet med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
Har köpt en lägenhet i Lund. Edita har varit lätt att prata med och allmänt trevlig. Hade inga större förväntningar men hon har sett till att man hela tiden har varit med på noterna!