Fastighetsbyrån Nyköping

• BadgeThirteenYears
1 577
4.7
Call 0155-28 60 40 Share

Nyköping är med sin närhet till havet och hela världen en attraktiv småstad i Sörmland. Det byggs mycket och många flyttar hit för att njuta ett lugnare stadsliv med utmärkta kommunikationer: Skavsta flygplats gör det enkelt att snabbt ta sig runt i Sverige och världen och Stockholm ligger bara en dryg timme bort med tåg. ...

1577 omdömen om Fastighetsbyrån Nyköping

Sedan starten hos Reco 2013

Ewa B
Centralt Öster

Anders har varit bra att att göra med. Han är punktlig. Återkopplar snabbt. Ställer upp på både våra och presumtiva köpares krav och önskemål. Jag rekommenderar honom varmt till kommande villaägare som vill sälja.

Lars Göran B
Centralt Öster

Trevlig och bra bemötande mot oss och intresserade köpare. Ställer alltid upp för visningar även på udda tider. Ett bra stöd i försäljningsprocessen. Vi rekommenderar Anders W varmt!

Anders W
Nävekvarn - Skeppsvik

Trygg, snabb och pålitlig mäklare. Rekommenderas varmt!

Maj-Lis W
Sold a house with Anders Wallén a part of Fastighetsbyrån Nyköping

Kompetent, driven, kunnig, alltid kontaktbar.

Louise J
Nävekvarn - Skeppsvik

Kunnig, trygg mäklare. Det var en rakt igenom trevlig upplevelse att ha att göra med Madeleine.

Jaffar E
Sold an apartment with Madeleine Jansson a part of Fastighetsbyrån Nyköping
Centralt Öster

Jag är mycket nöjd med Madeleine och hennes bemötande under hela försäljningen av min lägenhet på Fågelbovägen 11B. Från första kontakten kände jag mig omhändertagen och fick ett professionellt, engagerat och trevligt bemötande. Madeleine var tydlig i sin kommunikation, höll mig uppdaterad under processen och gav bra råd när det behövdes. Sammanfattningsvis är jag nöjd med hela försäljningsprocessen. Madeleine arbetade engagerat och professionellt och gjorde att jag kände mig trygg från början till slut. Jag kan varmt rekommendera henne till andra som ska sälja sin bostad.

Kent E
Sold a house with Rebecka Hellborg a part of Fastighetsbyrån Nyköping
Bara

Min fastighet hade varit ute till försäljning ett tag men när Rebecka tog över ärendet så såldes fastigheten på några få veckor med budgivning där jag fick betydligt mer än jag hade annonserat och förväntat mig, excellent!

Kristina Therese B
Bought an apartment with Madeleine Jansson a part of Fastighetsbyrån Nyköping
Oxelösund

Hjälpsam, kompetent och inlyssnande. Vi kände oss trygga genom hela affären. Allt gick snabbt/effektivt utan att vi kände någon press. Proffsigt bemötande vid kontraktsskrivning. Lätt att kommunicera med.

Patric B
Rosenkälla

I ett svårt läge på marknaden så lyckades Jessica sälja min lägenhet på väldigt kort tid. Jag upplever att Jessica höll mig väl informerad om vad som hände i processen med visningar och vad som skulle hända under och efter dom. Vid frågetecken så fick jag fråga och fick tydliga förklaringar om vad saker betydde och vad det kunde innebära för mig. Ett väldigt professionellt bemötande och jag skulle rekommendera Jessica som mäklare

Darren G
Rosenkälla

I would highly recommend Jessica as an estate agent. She has been extremely helpful, knowledgeable and professional throughout the whole process. What I particularly appreciated was how calm and reassuring she always was, even when things became a little stressful. She was always available to answer questions, explain things clearly and make sure I felt informed and comfortable with every step. A genuinely lovely person to deal with, and I’m very grateful for all her help. Thank you, Jessica!

Anna-Lena Z
Nyköping Väster

Vi kan varmt rekommendera Jessica som mäklare. Hon har varit professionell och lyhörd genom försäljningen av vår lägenhet som också gick väldigt fort och smidigt. Dessutom svarar hon snabbt på meddelanden och samtal, är positivt, glad och har ett vänligt bemötande i alla lägen. Vi är väldigt nöjda med Jessica som mäklare! Anna-Lena Z

Lars D
Bought a plot with Anders Wallén a part of Fastighetsbyrån Nyköping

Anders svarar alltid på telefon eller via mail/sms och lämnar alltid korrekta och exakta uppgifter

Sarah B
Sold an apartment with Madeleine Jansson a part of Fastighetsbyrån Nyköping
Nyköping Väster

Madeielene var tydlig, rak och enkel att sammarbeta med. Hon höll kontakt under hela processen vilket gjorde att det hela tiden kändes tryggt att ha henne som mäklare. Ett självklart val även vid nästa försäljning.

Sandra L
Femöre

Otrolig professionell! Tydlig, lugn och höll mig uppdaterad om vad som hände hela vägen till köp och efter. Hon hjälpte mig till min drömlägenhet och jag är så nöjd och tacksam.

David L
Femöre

Vi är jättenöjda med Jessica som mäklare. Hon har varit engagerad, positiv och väldigt lätt att ha att göra med. Trots att försäljningen tog lång tid på en tuff marknad gav hon aldrig upp, utan fortsatte kämpa tills vi fick lägenheten såld. Vi är verkligen nöjda och kan varmt rekommendera henne.

Denise E
Frösäng

Känner mig trygg m Rebecka, att hon jobbar nära en, lyssnar och tar till sig mina önskemål, samtidigt som hon ger bra och trygga råd. Drog i sina egna trådar när det inte va någon som bokat in sig på visning, efter ett par visningar va det budgivning & vår lägenhet blev såld väldigt snabbt.

Emma E
Bought an apartment with Rebecka Hellborg a part of Fastighetsbyrån Nyköping
Frösäng

Jätte trevligt bemötande. Är lugn och inte påflugen. Samtalen känns vardagliga och naturliga med respekt och intresse. Gillade att man fick ett sms efter visningen där hon meddelande att hon kommer ta kontakt inom kort för att kolla av intresse så att man har lite tid att fundera. Flexibel med kontakt över samtal och sms, vilket har passat mig bra. Kommer ihåg vad man samtalat om. Har inget negativt att säga. Hon har varit toppen!

Ingela B
Bought an apartment with Madeleine Jansson a part of Fastighetsbyrån Nyköping
Oxelösund

Hon har alltid varit trevlig och tillmötesgående när jag ringt och frågat saker .Har hon inte kunnat svara så har hon ringt upp mig.Hon har ett bra bemötande.Vilket gör att det känns tryggt.

Mohammad C
Centralt

Jessica har alltid varit lyhörd, proaktiv och professionell i sitt bemötande med oss. Hon överträffade alla mina förväntningar med försäljningen av lägenheten på Repslagargatan. Jag kan varmt rekommendera Jessica som din mäklare om du går i säljtankar.

Therese L
Jönåker

Riktigt bra bemötande och tydlig i hela processen! Vi är mycket nöjda med hela köpeprocessen!

Veronica H
Bergshammar

Jessica är inkännande och gör det som är bäst för kunden. Hon har ett stort kontaktnät och vill hjälpa alla sina kunder från start till mål.

Lisabet E
Centralt Öster

Fick lägenheten såld innan den lades ut så jag är väldigt nöjd med Jessica!

Hans Peter L
Sold a house with Madeleine Jansson a part of Fastighetsbyrån Nyköping
Jönåker

Väldigt bra mäklare, lyhörd och Väldigt bra problemlösare. En mäklare man varmt kan rekommendera

Måns C
Öster - Fågelbo

Grym rakt igenom kunig och tydlig

Ina W
Centralt Öster

Föreslog objektet som var knappt kommande, matchade min sökprofil vide an annan visn7ng och ringde upp. Ordnade vusning dagen därpå eftersom jag skulle låmna Nyköping på em. Snabbt, skickligt, förberedd, visade allt, nycklar till allt, tydlig, svarade på alla frågor, mm. Kändes trovärdig.

Annlouise P
Bought a house with Rebecka Hellborg a part of Fastighetsbyrån Nyköping
Jönåker

Jätte trevlig ,lätt att få kontakt med och mycket kunnig Rekomenderas varmt

Ludvig N
Centralt Öster

Väldigt nöjd! Jessica är väldigt driven, det var det som fick mig att välja henne som mäklare. Hon fick min lägenhet såld för det tänkta utgångspriset innan annons kommit ut.

William H
Öster - Fågelbo

Engagerad och intresserad. Ser till så man inte bara känner sig som en i mängden som säljare. Duktig på återkoppling och väldigt informativ om vad som händer steg för steg i processen till försäljning. Skulle rekommendera starkt till alla!

Marina P
Öster - Fågelbo

Mycket professionellt och snäll samtidigt. Vi är mycket nöjda. Ansvarsfull och organiserad. Informerar oss om allt regelbundet och svarar på alla frågorna ordentligt. Önskar alla att ha så bra mäklare! MVH/ Marina Pavlova och Denny Persson

Torgny E
Öster - Fågelbo

Trevlig och målmedveten, seriös och pedagogisk. Känns trygg och hjälpsam samt inte minst serviceminded.

Homayon R
Frösäng

Vi tycker att det har gått bra, bra bemött av henne

Anna B
Tystberga

En otrolig kunnig mäklare, förklarade allt kring mitt husköp.

Pelle Mats Mikael P
Wrote about Madeleine Jansson a part of Fastighetsbyrån Nyköping

Vi blev varnade från flera håll att denna mäklare är väldigt dryg. Både jag och min partner fick uppleva det ganska snabbt även. Konversationen med mäklaren innan var dömande och hon svarade drygt. Mäklaren var ej så intresserad under visning och mest stod i hallen med sin telefon. Skakade inte ens hand. Huset sålde sig själv då vi ville ha det. Efter kontrakt var det väldigt mycket tjat om att kontakta vår bank och boka tillträde på banken mm. Flera månader innan, det var super bråttom. Efter handpenningen landat dog...

Elsy E
Tystberga

Hon var lätt att ha med att göra. Trevligt bemötande och bra på alla sätt.

Leif Tage J
Bought a house with Rebecka Hellborg a part of Fastighetsbyrån Nyköping
Danvik

Bästa mäklare jag träffat!! Trevlig och tydlig. Bästa betyg, från nöjd kund.

Jenny S
Frösäng

Jag blev väldigt trevligt och professionellt bemött av Rebecka. Hon var engagerad, lyhörd och lätt att ha kontakt med under hela processen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Förväntade mig en smidig och trygg försäljning, med tydlig information och bra kommunikation under processen. Förväntningar uppfylldes verkligen. Rebecka var noggrann, återkopplade löpande och gjorde sitt yttersta för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med hela upplevelsen....

Amir Hussein A
Bought an apartment with Rebecka Hellborg a part of Fastighetsbyrån Nyköping
Frösäng

Hon var mycket artig och vänlig och gav fullständig information om lägenheten och var mycket hjälpsam med att få saker gjorda och var punktlig.

Helena O
Danvik

Öppet och trevligt bemötande . Lyhörd med rak kommunikation. Angelägen att få både säljare och köpare nöjda/trygga som kunder.

Dagmar Birgitta L
Danvik

Jessica är glad och positiv. Handlingskraftig och snabb. Lyssnar in säljarens önskemål. Rekommenderas!

Alexandra Sofia Marie S
Oppeby

Mycket skicklig och bra bemötande.

Sara H
Oppeby

Redan från första kontakten har allt fungerar väl med Jessica som mäklare. Försäljningen har gått enligt förväntningarna och Jessica har under hela processen gett snabb respons vid frågor och hållt mig som säljare uppdaterad. Jag kommer absolut vilja vända mig till Jessica igen vid framtida bostadsaffärer. En riktigt professionell och bra mäklare!

Joakim W
Runtuna

Otroligt bra och kunnig mäklare! Hjälpte oss till en snabb affär till vårt drömhus. Kan starkt rekommendera henne !

Sara L
Runtuna

Jessica är en jätteduktig och engagerad mäklare! Hon är lätt att få kontakt med, öppen, ärlig och väldigt professionell. Genom hela bostadsköpet fick hon oss att känna oss trygga och väl omhändertagna. Om vi någon gång i framtiden ska sälja vår bostad kommer vi definitivt att anlita henne!

Tina S
Nyköping Väster

Vi är otroligt tacksamma för all hjälp vi har fått av Rebecka Hellborg. Lägenheten blev såld på kort tid. Vi fick hela tiden uppgradering runt allt som berörde lägenheten. Vi köpte en lägenhet av Rebecka på Knipgränd, vi fick all hjälp vi behövde och kände oss trygga under både köpet av lägenheten och försäljningen av våra på Sågaregatan! Stort tack för all hjälp! Tina o Mårten Sarrion

Lucas W
Sold an apartment with Fastighetsbyrån Nyköping
Rosenkälla

Är mycket nöjd! Försäljningen gick mycket smidigt och jag fick svar på alla mina frågor som jag hade under tiden. Stort tack!!

Erik Ludvig P
Bought a house with Jens Öhling a part of Fastighetsbyrån Nyköping
Peterslund

Snabb och bra affärer. Bra kommunikation.

Fred B
Oxelösund

Fantastiskt mäklaren som verkligen bryr sig om både köpare och säljare, fem stjärnor på allt.

Jackson G
Rosenkälla

Jag vill varmt rekommendera Jessica Sandberg för hennes fantastiska arbete med försäljningen av min lägenhet. Hon var väldigt proffsig och jag kände förtroende för henne från första mötet. Hennes tydlighet och kunskap gjorde hela processen smidig och jag uppskattade verkligen hur snabbt hon svarade på alla mina frågor och återkopplade om läget. Nu är det dags att leta vidare efter nästa boende och jag tvekar inte en sekund på att Jessica kommer hitta det perfekta boendet åt mig i framtiden. Vill du ha en proffsig, kunnig och trevlig mäklare är det Jessica Sandberg du ska kontakta!

Eva H
Oxelösund

Jessica ger ett gott intryck redan vid första mötet. Är glad och tillmötesgående. Är proffesionell. Lätt att få kontakt med genom telefon eller SMS. Rak och ärlig. Att Jessica talar fort är inget fel, det ligger i hennes personlighet. Jag är mycket nöjd. MVH Eva Hedlund

Eva F
Sold a house with Jessica Sandberg a part of Fastighetsbyrån Nyköping

Lugn. Förtroendeingivande. Bra kommunikation och uppföljning. Kände mig i goda händer vid försäljning av min fastighet. Kan Varmt rekommendera Jessica.